- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.821
yeşil çay ![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aranıyorSoğuk birşey içilirr artık yaz geldi![]()
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyorrEvet canım aranıyor![]()
Sağol minnoşum nasılsınAfiyet olsun perim
Bende iyiyim canım kahvaltımı ettm çay keyfimi yapoyorum evi temizlicem birazdan ay sıcakta hiç iş çekilmiyorİyitim sen nasılsın balımm![]()
Kolay gelsin canım benimBende iyiyim canım kahvaltımı ettm çay keyfimi yapoyorum evi temizlicem birazdan ay sıcakta hiç iş çekilmiyor![]()
Ben ne zaman rahat davranıp öğşene kadar iş yapmadıysam bana misafir geliyor ansızım ya yine totom duman attıKolay gelsin canım benim
AhahahahBen ne zaman rahat davranıp öğşene kadar iş yapmadıysam bana misafir geliyor ansızım ya yine totom duman attı![]()
Ahahahahama kurtarıyorsundur
Ahahaha neyseki![]()
Şöyle falan birşeyler yapıyorum kurtarıyorum valla![]()
Yaptı kuzum yaptı
İyi şükürYaptı kuzum yaptı![]()
Nereye baksam seni görüyorum yeter yeaaagünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
yeşil çay![]()