selam
günlüğüme bekliyorum...

selam
günlüğüme bekliyorum...
Merhaba kuzu nasılsın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yeşil çayyyyyyyyyyyyyyyyy

Noisy Girl Noisy Girl nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
canım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artık :( çok şükür temiz çıktı sonuçlar bugün iş başı yaptım. salı günü bir daha gideceğim işte

sizler nasılsınız canım iyi misiniz Minnosprenses Minnosprenses

canım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artık :KK43: çok şükür temiz çıktı sonuçlar bugün iş başı yaptım. salı günü bir daha gideceğim işte

Kuzuuu doktora gitcektin biara naptın

canım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artık :KK43: çok şükür temiz çıktı sonuçlar bugün iş başı yaptım. salı günü bir daha gideceğim işte

İyiyim balım çok şükür temiz çıkmış çok şükür 💕sen iyi ol mutlu olacağın şeylerle uğraş

Ohhh şükür dedim bu kız kayboldu bebiş nasıl 😂
Bebiş iyi yaaa şuan koynumda uyuya kaldı 🥰
Biraz sarılık var ballılokmamın bugün randevusu var bakalım gelişmeler ne göstericek
Emzirmekle uğraşıyorum biyandan gece gündüz zor uyandırıyorum böyle yapıncaiçim gidiyo lavinimm ya kendi kendine uyansa diyorum 😒 iki gündür iyiydi ke di uyanıyodu şimdi gene böyle yaptı

Bebiş iyi yaaa şuan koynumda uyuya kaldı 🥰
Biraz sarılık var ballılokmamın bugün randevusu var bakalım gelişmeler ne göstericek
Emzirmekle uğraşıyorum biyandan gece gündüz zor uyandırıyorum böyle yapıncaiçim gidiyo lavinimm ya kendi kendine uyansa diyorum 😒 iki gündür iyiydi ke di uyan
Sariliktan uyuya kalıyor olabilir canım benim doktora götür sen uyandırmaya çalıştır sürekli kendi uyanmasa
ıyodu şimdi gene böyle yaptı

Back