- 18 Kasım 2020
- 20.574
- 49.646
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #39.841
Günaydın baloncuk evet ya nerede bu kızçe
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın baloncuk evet ya nerede bu kızçe
Merhaba kuzu nasılsınselam
günlüğüme bekliyorum...Verimli Planlı Yaşam Günlüğü
30 kasım 2022 2023 e 1 ay kala. son iki aydir bitmek bilmeyen hastalık.. bi geçsin toparlayacagim.. henüz toparlanamadim.. kilo da aldim ve veremiyorum veresim de yok. iki hafta kala aöf sinavlarin çıkmış sorulari çözüyorum.. 5 dersim var.. ikisini bitti. tekrar edecegim. ev işlerimi de çok...www.kadinlarkulubu.com
merhaba:)Merhaba kuzu nasılsın
İyiyim çok şükürmerhaba:)
iyiyim kuzu sen nasılsın :)
Güzell gidiyorr yaa kuzuu çook sükürr
Annelik zor tabi
canım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artık
Kuzuuu doktora gitcektin biara naptıncanım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artıkçok şükür temiz çıktı sonuçlar bugün iş başı yaptım. salı günü bir daha gideceğim işte
sizler nasılsınız canım iyi misinizMinnosprenses
İyiyim balım çok şükür temiz çıkmış çok şükürcanım geldim. tüberkülozdan şüphelenip araştırma yapıyolar kaç gündür. hastaneye git gel psikolojim bozuldu artıkçok şükür temiz çıktı sonuçlar bugün iş başı yaptım. salı günü bir daha gideceğim işte
sizler nasılsınız canım iyi misinizMinnosprenses
Ohhh şükür dedim bu kız kayboldu bebiş nasılGüzell gidiyorr yaa kuzuu çook sükürraklima geldiydinn nasıl kalp kalbe
![]()
Zor o da nasıl yaşıyorum şuanAnnelik zor tabi![]()
Bebiş iyi yaaa şuan koynumda uyuya kaldıOhhh şükür dedim bu kız kayboldu bebiş nasıl![]()
Yokya enfeksiyonla savaşıyorum bir gidiyor bir geliyor yarın hastahaneye gideceğimZor o da nasıl yaşıyorum şuansende yok mu birşey kız him
GenemiiiYokya enfeksiyonla savaşıyorum bir gidiyor bir geliyor yarın hastahaneye gideceğim
Evet yaGenemiii![]()
Banada doktor tekrarlar demisti amaa artij başladıysa tekrarlıyomuşEvet ya![]()
Sariliktan uyuya kalıyor olabilir canım benim doktora götür sen uyandırmaya çalıştır sürekli kendi uyanmasaBebiş iyi yaaa şuan koynumda uyuya kaldı
Biraz sarılık var ballılokmamın bugün randevusu var bakalım gelişmeler ne göstericek
Emzirmekle uğraşıyorum biyandan gece gündüz zor uyandırıyorum böyle yapıncaiçim gidiyo lavinimm ya kendi kendine uyansa diyorumiki gündür iyiydi ke di uyan
ıyodu şimdi gene böyle yaptı