- 25 Ağustos 2019
- 61.157
- 114.332
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.621
Ben onun konusunu bile hic hatirlamiyorummmBen o kız değilim işte isim aynı olunca aklına o kız geliyormuş
Aynen öyle tabiBen onun konusunu bile hic hatirlamiyorummmdegistirirsinn oyle hissediyosan agustosa ne kaldii hemen şipşak gelir
Iyiyimm kuzumm eşimi işe yolladım şuan ev kaldı banaSiz napıyorsunuz nasılsınız iyimisinizJou
Burdada hafif çilestirdi geçti bakalım yağar inşallah akşamaIyiyimm kuzumm eşimi işe yolladım şuan ev kaldı banagece hic esmiyodu hava cok nem vardi uyuyamadım sabah kadarr 12 de kalktım ama bitugaftım yanii simdi hava serinledi biraz yagdı yağmur yarında bastırıcakmış yağmur
insta bile sarmıyor artıkk son geldiğimden beri instagramı kesmişimBurdada hafif çilestirdi geçti bakalım yağar inşallah akşamabanimki 2 de geldi işten arkadşıyla dolaşmaya gitti bende kediciklerimle oturuyom kk da takılıyorum başka uygulama yok zaten
Şimdi anladımBen o kız değilim işte isim aynı olunca aklına o kız geliyormuş
Ben 3 yıldır kullanmıyorum valla evlenmeden önce kapattırmıştı açtırmadı bi dahainsta bile sarmıyor artıkk son geldiğimden beri instagramı kesmişim
ovvv kocişş kıskanç çıktı galibaBen 3 yıldır kullanmıyorum valla evlenmeden önce kapattırmıştı açtırmadı bi daha
olur öyle kıskançlıklarrr siz mutlu olunda canımm sen mutluysan böylede anlaşıyorsanız süperrr daha ne olsunHe
Hemmmde çookkk
Hosbulduk tatlımOhh miss hoşgeldin
Memnunun canım Allaha şükürolur öyle kıskançlıklarrr siz mutlu olunda canımm sen mutluysan böylede anlaşıyorsanız süperrr daha ne olsun
Doğru diyon yazın pek birşey yenmiyor belki biri farklı birşey der de yaparım belki dediydimne gibiben akşam yemeğime tost yer otururumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?