- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.601
Bekliycek artık valla yapacak başka bişey yokBenimde ağustosta
Bende değiştirinceBekliycek artık valla yapacak başka bişey yok
Önce farklı ismin mi vardı minnoşumBende değiştirince
Yok canım burdaki bir üye tatlım öyle can sıkıcı bir şey değil sadece aklıma geliyor tatlım ince dusuncem için teşekkür ederimHayır canım sizler arkadaşlarımsınız ben öyle görüyorum sen beni her gördüğünde kötü yaşantılar aklına gelsin rahatsız ol istemem asıl öyle olduğunu bilirsem kötü hisseder ve üzülürüm
Sen niye değiştiriyorsun kiBende değiştirince
Ne demek hiç sorun değiYok canım burdaki bir üye tatlım öyle can sıkıcı bir şey değil sadece aklıma geliyor tatlım ince dusuncem için teşekkür ederim
Ismi uzun geliyorr minnoş yapcakmisSen niye değiştiriyorsun ki
Aaayyyyycanim benimm yaaa bundan sonra insaallahhh guzel bi meslegini alirr ❤❤Slm kizlar nasılsıniz ben oglusumu ilkokula kayıt yaptırdım, bu dertte bitti. Hastane sandi kuzum igne mi yapicaklar bana diye agliycakti nerdeyse
Ins canımAaayyyyycanim benimm yaaa bundan sonra insaallahhh guzel bi meslegini alirr ❤❤
Entepliler toplaşak da görün biziMinnosprenses yavruuuu burası konyalılar topuğu oldu nerdeyse ben emma mavera
Meraktan çatlicim ama niye demeye korkuyorum.Hayır canım sizler arkadaşlarımsınız ben öyle görüyorum sen beni her gördüğünde kötü yaşantılar aklına gelsin rahatsız ol istemem asıl öyle olduğunu bilirsem kötü hisseder ve üzülürüm
Hayırlı olsun canımSlm kizlar nasılsıniz ben oglusumu ilkokula kayıt yaptırdım, bu dertte bitti. Hastane sandi kuzum igne mi yapicaklar bana diye agliycakti nerdeyse
Amin ins cok teşekkür ederimHayırlı olsun canımBaşarılı olmasını dilerim.
Bende merak ettim sormayada çekindim açıkçasıHayır canım sizler arkadaşlarımsınız ben öyle görüyorum sen beni her gördüğünde kötü yaşantılar aklına gelsin rahatsız ol istemem asıl öyle olduğunu bilirsem kötü hisseder ve üzülürüm
Haaa sen o bdvdeki kiz degilmisin maverayi diyorum nerden hatirliyorum bende
Ben o kız değilim işte isim aynı olunca aklına o kız geliyormuşHaaa sen o bdvdeki kiz degilmisin maverayi diyorum nerden hatirliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?