- 27 Mart 2019
- 29.807
- 108.822
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.661
Ben acıktım tost istiyorummmmmmtakılırsan böyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben acıktım tost istiyorummmmmmtakılırsan böyle olur
yakınımda olsan hiç düşünmemm tost yapar getirirdimm yafffffff ne lazım snaa konya gel buraya heleBen acıktım tost istiyorummmmmm
Bari kendi basım çaresine bakayımyakınımda olsan hiç düşünmemm tost yapar getirirdimm yafffffff ne lazım snaa konya gel buraya hele
bence iyi fikirrBari kendi basım çaresine bakayım
Ohh bugünde menüyü bulduk o zamnsüperr menüü
yarın ola hayrolaaaE
Ohh bugünde menüyü bulduk o zamn
Aynen yarın ola hayrolayarın ola hayrolaaa
bugün sankı çok sıkıcı birgünAynen yarın ola hayrola
Pare git yap tostunu ye, diyetteyim kiz ağzımın suyunu toplayamıyorum kaçıncıya tost kelimesini okuyorum. Bozucam bi tane daha tost kelimesi okursamBen acıktım tost istiyorummmmmm
Bencedebugün sankı çok sıkıcı birgün
tostt diyettede geçiyorkiii kepekli ekmeğin varsa yapabilirsin canımPare git yap tostunu ye, diyetteyim kiz ağzımın suyunu toplayamıyorum kaçıncıya tost kelimesini okuyorum. Bozucam bi tane daha tost kelimesi okursam
Benimde lanet bir huyum var yiyeceksem hakkini vericem, oyle kepek falan olmaz, beyaz ekmektostt diyettede geçiyorkiii kepekli ekmeğin varsa yapabilirsin canım
Ovvvv boşver beyaz ekmeği ya sanki ne işe yarıyorrr filtre kahve iç iştahını kessin yada türk kahvesi sadeBenimde lanet bir huyum var yiyeceksem hakkini vericem, oyle kepek falan olmaz, beyaz ekmek
Ayyyy cok canim çekti
Anladımm canım başka birşey bulamadım anammmAh kuzum kahveyi hic içemiyorum, keske içebilsem mükemmel olacak. O kadar özeniyorum ki size. Ben çekilmiş kahveyle ayni yerde duramıyorum kokusuna dayanamıyorum dusun yani o kadar
Bosver canim ben bile bulamıyorumAnladımm canım başka birşey bulamadım anammm
Ah kuzum kahveyi hic içemiyorum, keske içebilsem mükemmel olacak. O kadar özeniyorum ki size. Ben çekilmiş kahveyle ayni yerde duramıyorum kokusuna dayanamıyorum dusun yani o kadar
Ben canım bişey çekse dayanıyorum suya yoksa geçemem kilonun önüneAnladımm canım başka birşey bulamadım anammm
Harika fikirBen canım bişey çekse dayanıyorum suya yoksa geçemem kilonun önüne
buda güzelmişşBen canım bişey çekse dayanıyorum suya yoksa geçemem kilonun önüne