• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru diyon yazın pek birşey yenmiyor belki biri farklı birşey der de yaparım belki dediydim :KK70::KK70:
eşim evdeyken yapıyorum yemekk 1 haftadır doğru düzgün yemek yaptığım yok kendime yapıyorum birşeyler :D
bazen yoruyo insanı yemek yapmaya :D :D
1 hafta yapmamaktansa dinlenmiş oluyorum :KK8:

yok 3 vardiyalı çalışıyor eşim buhafta 4 12 çalışıyordu canım akşam yemeği bi kendime hazırlıyodum oda pek bişey yiyemiyorum yalnızken
Bende sandım ki tır şoförü felan benim halamın eşide tırcı bi gitti mi 1 haftadan aşağı gelmez ondan sordum bende yanlızken yiyemem pek canı istemiyor eriniyor insan:uykucu::KK70::KK70:

• Komik
Reactions: Jou
Bende sandım ki tır şoförü felan benim halamın eşide tırcı bi gitti mi 1 haftadan aşağı gelmez ondan sordum bende yanlızken yiyemem pek canı istemiyor eriniyor insan:uykucu::KK70::KK70:
kızz yok yokk ne tır şoförüü o çok zor zaten komşumunn öylee kocasıı bi gidiyor 15 gün bile gelemeediği oluyor allah yardımcıları olsun bazı adamlar zehir gibi çalışıyorr

Back