- 27 Mart 2019
- 29.807
- 108.822
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.641
Yemek mi patlıcan kozledim benEe akşama ne yapacanız Jou
Ama şuan açımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek mi patlıcan kozledim benEe akşama ne yapacanız Jou
eşim evdeyken yapıyorum yemekk 1 haftadır doğru düzgün yemek yaptığım yok kendime yapıyorum birşeylerDoğru diyon yazın pek birşey yenmiyor belki biri farklı birşey der de yaparım belki dediydim
Hergün yapmıyormusun yani anlamadım ne işle uğraşıyor eşineşim evdeyken yapıyorum yemekk 1 haftadır doğru düzgün yemek yaptığım yok kendime yapıyorum birşeyler
bazen yoruyo insanı yemek yapmaya
1 hafta yapmamaktansa dinlenmiş oluyorum
Patlıcan közlemesi de iyi olur aslındaYemek mi patlıcan kozledim ben
Ama şuan açımı
yok 3 vardiyalı çalışıyor eşim buhafta 4 12 çalışıyordu canım akşam yemeği bi kendime hazırlıyodum oda pek bişey yiyemiyorum yalnızkenHergün yapmıyormusun yani anlamadım ne işle uğraşıyor eşin
Bende sandım ki tır şoförü felan benim halamın eşide tırcı bi gitti mi 1 haftadan aşağı gelmez ondan sordum bende yanlızken yiyemem pek canı istemiyor eriniyor insanyok 3 vardiyalı çalışıyor eşim buhafta 4 12 çalışıyordu canım akşam yemeği bi kendime hazırlıyodum oda pek bişey yiyemiyorum yalnızken
Aynen offf şimdi ben ne yesem.acabaPatlıcan közlemesi de iyi olur aslında
kızz yok yokk ne tır şoförüü o çok zor zaten komşumunn öylee kocasıı bi gidiyor 15 gün bile gelemeediği oluyor allah yardımcıları olsun bazı adamlar zehir gibi çalışıyorrBende sandım ki tır şoförü felan benim halamın eşide tırcı bi gitti mi 1 haftadan aşağı gelmez ondan sordum bende yanlızken yiyemem pek canı istemiyor eriniyor insan
kuuzzz yaparımm koş koş en güzeli tost kurtarıyo yap tostAynen offf şimdi ben ne yesem.acaba
Jou tostmu yapsam bana da yap bana da yap
hahahahah yok diyetteyimm ama noodlede pek sevmemm bikere yaptım hiç sevmedim
Ben çakma ramen olarak yiyorum onu güzel oluyorhahahahah yok diyetteyimm ama noodlede pek sevmemm bikere yaptım hiç sevmedim
makarnanın gözünü seveyim dedim ya
ohh iyi afiyet olsun kuzumBen çakma ramen olarak yiyorum onu güzel oluyor
Geceye 2 ye kadar 5 6 kişi bir konuya takildik meğer konu bambaşka çıktı kandırildik yineMssPARE pareee gel burayaaaa bdvlere girdi kız genee
Sağol canımmmohh iyi afiyet olsun kuzum
takılırsan böyle olurGeceye 2 ye kadar 5 6 kişi bir konuya takildik meğer konu bambaşka çıktı kandırildik yine
varmı senin akşama yemeğinSa
Sağol canımmm
Valla makarna+patlıcan salatası yanına da soğuk ayran diye düşünüyorum şimdilikvarmı senin akşama yemeğin
süperr menüüValla makarna+patlıcan salatası yanına da soğuk ayran diye düşünüyorum şimdilik