- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.581
Evet bende konyaliyim
Ben merkezdeyim canım otogar tarafındaAaa Neresinden ben Emirgazi Karapınar tarafındayım
Sevindim valla hemşehri çıktıkBen merkezdeyim canım otogar tarafında
en de yarı konyalıyımMinnosprenses yavruuuu burası konyalılar topuğu oldu nerdeyse ben emma mavera
Biliyorum kuzumen de yarı konyalıyım
en de yarı konyalıyım
Hemşehri konyalı da Minnoş bitanem mavera derken icim bir tuhaf oluyor ama bir sucu yok istekan çekiyor canım
aahahah nickinimi değiştireseHemşehri konyalı da Minnoş bitanem mavera derken icim bir tuhaf oluyor ama bir sucu yok istearamız da kalsın
Imtihan gibi benim sınavım gibi hahhahaaahahah nickinimi değiştirese
allah bu sınavdan başarılı çıkarsın bebem yoksa sen kknın en çok ban yiyen hatunu ödülünü alıcanImtihan gibi benim sınavım gibi hahhaha
Imtihan gibi benim sınavım gibi hahhaha
Hadi söyleyin de değiştirem nickiImtihan gibi benim sınavım gibi hahhaha
Yazik ya yavrum biraz takiliyorum canım ama seni görünce aklıma ister istemez geliyorHadi söyleyin de değiştirem nicki
Bide nilayimiz oldu hahhaha cok kuzum çok hastaallah bu sınavdan başarılı çıkarsın bebem yoksa sen kknın en çok ban yiyen hatunu ödülünü alıcan
Yazik ya yavrum biraz takiliyorum canım ama seni görünce aklıma ister istemez geliyor
Değiştirme canim böyle bir sey yapmak zorunda değilsin bi tanem ssenmemnunsan
Hayır canım sizler arkadaşlarımsınız ben öyle görüyorum sen beni her gördüğünde kötü yaşantılar aklına gelsin rahatsız ol istemem asıl öyle olduğunu bilirsem kötü hisseder ve üzülürümDeğiştirme canim böyle bir sey yapmak zorunda değilsin bi tanem ssenmemnunsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?