- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.318
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.381
SüperrSu küçüğündü di mi
Madem ısrar ediyorsun yiyim pinacim kaldı mı bana bir şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperrSu küçüğündü di mi
Madem ısrar ediyorsun yiyim pinacim kaldı mı bana bir şeyler
Canımm canımmElçinim
Bitanem parecik mahpustan çıktı mıCanımm canımm
Banada lazim bi don ablaa bende geliyorumm seninleeBitanem parecik mahpustan çıktı mı
Ziyarete giden var mı ...bime gideceğim don falan alsam mı ki...
Misspare ' ye lazım olur diye alacaktım. adettendir başka ne alınır ki tütün istemez heralde ...Banada lazim bi don ablaa bende geliyorumm seninlee
Oh ohhhhhBugunde hava nemliydi cok kotü sıcak vardı bogucuydu suan yagmur yagacak bi hava var karabulutlar geldii serimleriz artik @Minnosssprensess Elhan
Sen oyle diyosan abla oylediirMisspare ' ye lazım olur diye alacaktım. adettendir başka ne alınır ki tütün istemez heralde ...
Sana da bakarız bir şeyler ama bimdeki donlar doğum kontrolünde etkili sanki sana gitmez diye düşünüyorum. teyze olma şansımız sıkıntıya girer
Oohhh yagiyo suan şakır şakırr serinledik sonundaOh ohhhhh
Yayla kizlariyik bisss
Kendi kendime bazen yerim ben seni diyorum, sonrada karnımda olduğuna göre yemişim diyorum salak salak gülüyorumTüh ya sen benden önce yemiş silmiş süpürmüşsün tatlım
Öyle öyleSen oyle diyosan abla oylediir
Kırmızı balık göööldeKendi kendime bazen yerim ben seni diyorum, sonrada karnımda olduğuna göre yemişim diyorum salak salak gülüyorum
Öyle öyle
Ay inşallah abla inşallah..Kırmızı balık gööölde
Çıkınca o seni yiyecek merak etme annemmm diye yanağına yapışacak inşallah
Diyetmii sende ben gibiBeğeni yapa yapa geliyor um nerdesiniz millet ben kefirimi alıp geldim
Rabbim sağlıkla kavuştursun canım. seninle beraber biz de çok heyecanlıyız.Ay inşallah abla inşallah..
Çok bekledik onu Allah ım nasip eder sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Afiyet olsun bitanem bol bol erisin gereksiz yağlar.Beğeni yapa yapa geliyor um nerdesiniz millet ben kefirimi alıp geldim