- 18 Kasım 2020
- 20.563
- 49.630
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.361
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim çok şükür sen nasılsın?
Biraz kanaması var canımGünaydın kızlarr noldu ben kaçırdım hepsini okuyamadım mesajların bir sorun yok inşallahMcz09
Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsınGeçmiş olsun canım çok şükür geçmiş birdaha olmasın inşallah dikkat et
bende bişey yapmadım canım kanda vermedim bıraktım öyle akışına çarşambaya randevu aldım doktora bir aksilik olmazsa o zamana kadar çarşamba gidicem
İyi Allah daha iyi etsin hepimizi⚘Bende iyiyim canım çok şükür
Amin canımİyi Allah daha iyi etsin hepimizi⚘
Evet canım gördüm şimdiB
Biraz kanaması var canım
Sağolasın canım inşallah sende alırsın dikkat et çok moralinide bozma hiçbir şey için canımHayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın
Iyiyimm bende bitanem seni merak ettimm bebis nasill karninda iyi dimiiiİyiyiz çok şükür kolumda serum yatıyorum öyle sen nasılsın?
İyidir inşallah en son dün gördüm çok şükür iyiydi.Iyiyimm bende bitanem seni merak ettimm bebis nasill karninda iyi dimiii
Icmene gerek yokk okadarr sakız çiğne eşimde biraktiginda hep sakız çiğnediKız 20 gün oldu sigarayi bırakalı . Bu defa da ağzımda acı tat kalsın canım çekmesin diye dakika başı kahve içiyorum
Ooooyyy yeerrumm onlarii ben teyzoşu yer yerİyidir inşallah en son dün gördüm çok şükür iyiydi.
Yerim ben onu...Benim ufaklik kelebekle konusuyor
Sen ne bocegisin canlı bocek diye sesleniyor.
⚘ inşallah sende en kısa zamanda bizi teyze yaparsınOoooyyy yeerrumm onlarii ben teyzoşu yer yer
Ahh insaallahhh bitanem⚘ inşallah sende en kısa zamanda bizi teyze yaparsın
Tüh ya sen benden önce yemiş silmiş süpürmüşsün tatlımOoooyyy yeerrumm onlarii ben teyzoşu yer yer
Hoş geldin canımO ne demek kız siteye yeni üye oldum anlamadım
Önce sen ye ablacimmTüh ya sen benden önce yemiş silmiş süpürmüşsün tatlım
Su küçüğündü di miÖnce sen ye ablacimm
ElçinimYerim seni ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?