- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.201
Kız bizim kedi zaten yemeği eline alıp yiyor orda olsa bütün balıkları elleye elleye yerdi heraldehahahahaha adamın çekeceği var halamında var kedi ordan bilirimm komik komik şeyler yapıyolar evin terapisi resmenn
ama ben çekememm heleki alırsam kedi eve akvaryum var bende saldırır onlara
Ben kesin burda bir şeyi anlamadimAman Allahım yine mi
Eveet çok sapşik değil miKız senin profil fotondaki senin kedimi?
Kız çok tatlı yaaBen kesin burda bir şeyi anlamadim
Eveet çok sapşik değil mi
Ne iyi etmişsinde gelmişsin :)Merhabalar canim.
Bugün hop diye daldım topige kahve yazısını okuyunca
Kendimi tanıtayım.
35 yaşındayım
Evliyim bir kızım var 6 yaşında
Ev hanımıyım.
9 yıllık kk üyesiyim
Burada kitap okuma, kpss, diyet topiklerinde aktifim daha çok.
Ahahhaha
Ben kesin burda bir şeyi anlamadim
Eveet çok sapşik değil mi
Eyvaahhhh derdim yaniii nereye uğrayacağımıı şaşırırdım haboyleeKız bizim kedi zaten yemeği eline alıp yiyor orda olsa bütün balıkları elleye elleye yerdi heralde
Hahaha kız ama et sevmiyor belki balığı yemeyebilirEyvaahhhh derdim yaniii nereye uğrayacağımıı şaşırırdım haboylee
iyi barii otursun aşşağaaaHahaha kız ama et sevmiyor belki balığı yemeyebilir
Niye nerede ki şuan?Benimki bana ilk geldiğinde otobüsteki yanınızda oturup ekrana bakan teyzeler gibiydiCanım benim çok özledim kara kuzumu
Eki Görüntüle 2877137
nerde şincikkkBenimki bana ilk geldiğinde otobüsteki yanınızda oturup ekrana bakan teyzeler gibiydiCanım benim çok özledim kara kuzumu
Eki Görüntüle 2877137
Gerçekten değişik bir kedi et yemiyoiyi barii otursun aşşağaaa
Tekirdağliyim gülümsen nerelisin?
evettt bizim kedii ete bayıla bayıla yalıyoGerçekten değişik bir kedi et yemiyo
Bizimki ete bir kere vuruyo etten korkuyo havalara uçuyor manyakevettt bizim kedii ete bayıla bayıla yalıyo
Niye nerede ki şuan?
Çok üzüldüm canım insanın kedisi bebeği gibi oluyor çok alışıyorsun çok zor bir durum benimde kedim 12 sene benle büyük oldu diyebilirim daha sonra öldü canımdan parça gitti gibi oldum çok zorSiirtte yaşıyordum o zaman tatile giderken arkadaşa emanet etmiştik. Bensiz yapamadığından kaçmışÇok aradım bulamadım Hala başka kedi sahiplenemedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?