- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.161
Sen de benim canımsınn güzell joummmcanımsınn sen çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de benim canımsınn güzell joummmcanımsınn sen çünkü
Ohoo siz bildiğiniz burda muhabbet ediyorsunuz bensiz. Mi etiket yapmasa görmeyeceğim
Nasıl kaçırdımKahveni alıp gelmedin dün biz kahve içtik en göbekteninden
Nasıl kaçırdım
Hoşbulduk canım teşekkür ederimHos geldin canım
Hepinizi emzirmeye çalışıyormuşumSen bugün kahve yerine süt içirirsin bize diye korkmuyor değilim
Hepinizi emzirmeye çalışıyormuşum
Sütümle sana okkalı bi latte yapayım olmaz mıSenden beklenir Olmazsa benimkileride yollayayım süt anne ol Zira ben süt sevmem
Sütümle sana okkalı bi latte yapayım olmaz mı
Kedi seven süt de sever benceBen almıyım cınım sade şekersiz acı kahve severim zaten
Bu arada BlueBerry4268 'de bizden hem kore dizisi seviyor hem kedi Oda inşallah süt sevmiyordur
BlueBerry4268 tanışalım mı fıstık?Ben almıyım cınım sade şekersiz acı kahve severim zaten
Bu arada BlueBerry4268 'de bizden hem kore dizisi seviyor hem kedi Oda inşallah süt sevmiyordur
Kedi seven süt de sever bence
Bence de ama şaka bir yana okudukça canım sütlü kahve çektiBugün sevmesin yazık olur
İçerim de annemlere köye gittiğimde oda 2 ayda bir bazenKedi seven süt de sever bence
Ben bizim kedilere ne zaman süt versem genelde benim dudağımın altında sarı tüyler var onlarda beyaz oluyor eşim anlıyor diyor kedilerin sütünü mu içtin diyeİçerim de annemlere köye gittiğimde oda 2 ayda bir bazen
Anne sütünü severmişim Annem 2.5 yıl felen emzirmiş zamanında osnfbfjfnfnsşsiTamam yırttın Yoksa bugün hepimize anne sütlü kahve içirecek
Türk kahvesi, Kore dizisi, dünya kedileri
Ben bizim kedilere ne zaman süt versem genelde benim dudağımın altında sarı tüyler var onlarda beyaz oluyor eşim anlıyor diyor kedilerin sütünü mu içtin diye