- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.741
Ojelerjm cikti sor bana niye silip yenilemiosunYalnizzz fena gozukuyo resimmheleki ojeler fena
Bende usenirdim ama genede oje bekarken cok surerdim ya hep onla takilirdimm evlendiiimm sürecek zamanım olmuyooOjelerjm cikti sor bana niye silip yenilemiosun
Inan ki useniom
En sevmedigim de seydir bakimsiz oje, berdus gibi, kes karilar gibi
Ben tirnak bakimini cok severdim.Bende en üsendigim sey oje bekarken cok surerdim ya hep onla takilirdimm evlendiii sürecek zamanım olmuyoo
Ahh canim benim yaa demekki çok kıskançtı bosverr geçmiş geçmişte kaldıı özgürsünnBen tirnak bakimini cok severdim.
Oje hastasiydim evde koleksiyonum vardi amma velakin oje surmeyi evli kadina yakistirmayan, uygunsuz goren bir esim var diye suremiyordum sursem de kavga dovus
Artik yok. Ben de suruyorum..
Yasminim hayatının her alani neşeyle dolsun.Günayyydddddıııınnnnn neşe kaynağım canimm meryem ablam❤
Abla elçin ben karıştıYasminim hayatının her alani neşeyle dolsun.
Geçmiş olsun emmacim...Panik ilâcı geldi, kullanıyorum, bu hâlime çok şükür olsun. Yine de bugünlük bir anason daha içeyim dedim Minnoş
Pencere önü pisse ksr bakma, daha evle yeni ilgilenecegim
Eki Görüntüle 2876136
Canım bana çok güleceksiniz çok karıştıririm ben . Parecim yasmindi . Hatta sizden iyi olmasın kulüpte bir kardeşim var ismiAbla elçin ben karıştıcanımsınnn
Sen cok harikasinn be meryemm ablamm cok muhtesemsin seninle konusunca huzur buluyorumCanım bana çok güleceksiniz çok karıştıririm ben . Parecim yasmindi . Hatta sizden iyi olmasın kulüpte bir kardeşim var ismiLilimam hep arkamı toplar zihnime çok güler tanisaniz onu çok seversiniz. Sen de benim canımsın Elçinim ruhunuzla çok eskilerden berabermişim gibi tanıdık hissediyorum... gibi beni bagriniza bastiniz abla dediniz. Mesudum ya
o elçin ablaYasminim hayatının her alani neşeyle dolsun.
Bardak süpermiş yaaEki Görüntüle 2876227 bende nescafe ile eşlik edeyim size
ofiste abla var bize almış Madame Coco dan canım bende bimden aldım bunlardan kendimeBardak süpermiş yaa
Bim en iyisi bosver madame cocoyu hahahahahofiste abla var bize almış Madame Coco dan canım bende bimden aldım bunlardan kendime
Allah'ım nolur bir daha karıştırmayayimo elçin abla
Ben pahali seyler almamm indirim varsa alirim yoksa almammpahalı oralar
abla öğretmenlerde genelde böyle olur alışkınız bizAllah'ım nolur bir daha karıştırmayayim
Elçin kuzum beynime kazıdım inşallah.
bendee bendeeBen pahali seyler almamm indirim varsa alirim yoksa almamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?