- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.721
Merveşehir' de mıydı dediğin okul. Biz Şoför Ali Caddesindediydik...Bende 3 sene öncesine kadar Karşıyaka oturuyordum abla beykente taşındık ev aldık buradan bende abdulkadir konukoğlunda okudum liseyi
Ayy güzel fikir vallah çok iyi etmişsin gözler pert oluyor işeleyene kadarDantel yıkanınca sertleşiyor işe yaramıyor iyi ki yapnamişsin. Benim zamanımda her genç kız mutlaka büyük masa örtüsü bir de fiskos mutlaka yapardı. Ne büyük dert...yatak takımınin kenarları ille dantelli olacak her çarşafa dantel...o ney ya...hiç kullanılışli da değil tüm ceyizimi ara ara kermeslere bağışladım kurtuldum...
Tugayfa abla benim lise , bizde oraya çok yakındıkMerveşehir' de mıydı dediğin okul. Biz Şoför Ali Caddesindediydik...
Konukogullarinin ne çok okulu varTugayfa abla benim lise , bizde oraya çok yakındık
Saymadım ama sanki her semtte var gibi isimler farkli soyadları aynıBenim bildiğim 3 tane var
Elhancim iki ismin var benim ama yasemin kullanılır yasemin benMis misss
Çiçeğim ne güzel bir ismin varElhancim iki ismin var benim ama yasemin kullanılır yasemin ben
Aaa ne güzel güle güle oturun huzurla sağlıklaÇiçeğim ne güzel bir ismin var
Nasip olursa Eylül'de yeni evimize taşinacagiz Yasemin Sitesi' nde
Seni hiç unutmicim
Evet abla ya konukoğuşları çok zenginSaymadım ama sanki her semtte var gibi isimler farkli soyadları aynı
Teşekkür ederim canımAaa ne güzel güle güle oturun huzurla sağlıkla
Minnoşummm bu sana gelsinnnben ilk çıkışımda bu şarkıyla çıkmıştım bu şarkı bitincede
ikincisini bunu çaldırmıştım
çook çok duygulandım hemde senin adına
Minnosprenses
Birsey degil bitanemmTeşekkür ediyorum
Günayyydddddıııınnnnn neşe kaynağım canimm meryem ablam❤Günaaaaaaaydın
Kızz panik ilaci nekiPanik ilâcı geldi, kullanıyorum, bu hâlime çok şükür olsun. Yine de bugünlük bir anason daha içeyim dedim Minnoş
Pencere önü pisse ksr bakma, daha evle yeni ilgilenecegim
Eki Görüntüle 2876136
Yalnizzz fena gozukuyo resimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?