- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.265
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.761
Ama bence daha iii minnoşş diyelim aldim pahali bigun bi kirildii paraya aciyorum sonraabendee bendeene gerek var pahalıya istediğimi alırım ama indireme girmesini beklerim
ben aldığım pahalı olmasa da kırılnca üzülürümAma bence daha iii minnoşş diyelim aldim pahali bigun bi kirildii paraya aciyorum sonraaen iyisi al uyguna bigun kirildimi uzulmezsin ne deolsa ucuzdu
Minnoşum inan haklısın beynim telefon isim rehberi gibi...cigabaytimi artırmam lazım.abla öğretmenlerde genelde böyle olur alışkınız biz
O yeni evliyken oyle olur benim cok sevdigim surahim kirildii daha eve yerlesiyoduk cok agladimm yaaben aldığım pahalı olmasa da kırılnca üzülürüm
Afiyet olsun canım
ÖĞRENCİLERDEDE BÖYLE OLUYOR MU ABLAMinnoşum inan haklısın beynim telefon isim rehberi gibi...cigabaytimi artırmam lazım.
Hem de nasıl...bir isme takılıyorum mesela o öğrenciye o isimle hitap ediyorum her defasında değilim diyor doğrusunu söylüyor...yok bir türlü tutturamiyorum. Sonra bundan sonra senin ismin bu ben böyle hitap edeceğim diyorum ...çocuk mecbur kabul ediyor.ÖĞRENCİLERDEDE BÖYLE OLUYOR MU ABLA
Zalim öğretmenHem de nasıl...bir isme takılıyorum mesela o öğrenciye o isimle hitap ediyorum her defasında değilim diyor doğrusunu söylüyor...yok bir türlü tutturamiyorum. Sonra bundan sonra senin ismin bu ben böyle hitap edeceğim diyorum ...çocuk mecbur kabul ediyor.
Yaaaaaaaaaaa kizzz cokguzelll benimde tek hayalimde boyle yapmaktiiii benim hayalimdeki gibi yaptin cok guzell afiyet bal seker olsunn miniklerimizede yarasınnnn
Yaaaaaaaaaaa kizzz cokguzelll benimde tek hayalimde boyle yapmaktiiii benim hayalimdeki gibi yaptin cok guzell afiyet bal seker olsunn miniklerimizede yarasınnnn
Hahahahah dimi yaniii anasina kurban olsunlar birazda kahve keyfi olsunİnşallah hayalin gerçek olsunHerkese nasip olsun Miniklere iyi gelmesede annesine iyi geliyor çeksinler bir zahmet
Minnoşum kusura bakma canım ya dün görmemisim cevabınıkonyada okudum canım benaksaraylıda çok arkadaşım vardır
ayyy yerim o göberği ben yaaa nasılsın canım benim
selçuk üniversitessi canımMinnoşum kusura bakma canım ya dün görmemisim cevabınıkonyada nerdeydin ?
Hangi bölüm merak ettim şimdiselçuk üniversitessi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?