Biz gruplara karşıyik sevgili buluşmasında ne alaka erkek üçüncü kişisi...hadi kız tarafında bir nebze ailesi korkar falan üçüncüyü takar peşine de...çok tuhaf gerçekten.
Tatlım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Adaşım olacakmış ne güzel. Bahtı güzel olsun ismiyle yaşasın.

Bende 1 tane içtim senin bebek pek durmuyor galiba
Evet hep oyun hep huysuzluk bu ara diş çıkarıyor, akşama doğru oyundan da sıkıldı dışarı çıkardım biraz parka, gelince de banyo filan derken uykusu geldi şimdi yine sallıyorum, salla salla dünyam döndü

Ayyy Allah yardımcın olsun canım benim sıcka havalar zor dişte

Ahh inşallah ablacım ama daha bebek yok malesef dualar var Çocuk için uğraşıyoruz ablacım dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim

Ahh inşallah ablacım ama daha bebek yok malesef dualar var Çocuk için uğraşıyoruz ablacım dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim
Maşallah ismi hazır o da tez zamanda gelir sahiplenir inşallah. Şu an balkonda ezanı bekliyorum. Namazda aklımda olacaksın hatta burada bebe hayali yaşayan arkadaşlar için de....Burasını merak edenlere Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum.

Allah razı olsun ablacım çok teşekkür ederim bütün duaların kabul olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…