- 18 Kasım 2020
- 20.555
- 49.620
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.701
Hiç yapmadım 2 tane lif işledimÇeyiz filan yapıyomusun elişi
2 tane yeter işte birer tane keselenirsinizHiç yapmadım 2 tane lif işledimçalışıyorum pek zaman bulamıyorum ki
Yaptırdım ama 60 tane var2 tane yeter işte birer tane keselenirsiniz
Pare tatlımBütün bacilarim seçilmiş de gelmiş buraya.mispare ayıptır sorması senin ismin neydi tatlım minnoş melikeydi , Jou Elçin...söylenmez isimlerdense boşver hiç deme guvenlik sebebiyle
Ben çok severim elişi lif , iğne oyası bayılırım, hala bile bebe uyudukça bişeyler yapmaya çalışıyorumYaptırdım ama 60 tane var
Aaa ne güzel canım ben çocukluktan beri çalışıyorum işten gelincede hiç yapmak gelemezdi içimdenBen çok severim elişi lif , iğne oyası bayılırım, hala bile bebe uyudukça bişeyler yapmaya çalışıyorum
Senin gerçek adın mı parePare tatlım
Çalışınca öyle tabi dinlenmek ister insanAaa ne güzel canım ben çocukluktan beri çalışıyorum işten gelincede hiç yapmak gelemezdi içimden
Mis misssPare tatlım
Yaradana gönderdim inşallah bütün dualarımız kabul olsun canımAllah razı olsun ablacım çok teşekkür ederim bütün duaların kabul olur inşallah
Antep işi hâlâ yapılıyor mu canım...Hiç yapmadım 2 tane lif işledimçalışıyorum pek zaman bulamıyorum ki
Kızımın güzel adaşı, çok teşekkür ederim canım ablamYaradana gönderdim inşallah bütün dualarımız kabul olsun canım
Liseyi Karşıyaka'da okudum canım. İsmetpaşa Lisesi' nde.Abla antepte yaşadın mı
Yapıyorlar abla ya ben dantel falan yapmadım lif eşarp falan işledi annem birazda işlettikAntep işi hâlâ yapılıyor mu canım...
Bende 3 sene öncesine kadar Karşıyaka oturuyordum abla beykente taşındık ev aldık buradan bende abdulkadir konukoğlunda okudum liseyiLiseyi Karşıyaka'da okudum canım. İsmetpaşa Lisesi' nde.Her yaz Akkent' e gelirim ablamın oğlu orada oturuyor. Sonra Kavaklikta üvey kardeşim var canımdan öte onda kalırım.
Öyle canımÇalışınca öyle tabi dinlenmek ister insan
Dantel yıkanınca sertleşiyor işe yaramıyor iyi ki yapnamişsin. Benim zamanımda her genç kız mutlaka büyük masa örtüsü bir de fiskos mutlaka yapardı. Ne büyük dert...yatak takımınin kenarları ille dantelli olacak her çarşafa dantel...o ney ya...hiç kullanılışli da değil tüm ceyizimi ara ara kermeslere bağışladım kurtuldum...Yapıyorlar abla ya ben dantel falan yapmadım lif eşarp falan işledi annem birazda işlettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?