- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.661
Ay sorma 2 kişi bu ev bu kadar pisleniyorsa çocuk olunca süpürge elimde gezicem heralde diyorumkadın olmak çok zor bee mimariyemmçocuk yapcaz hepten işimiz boll olcakk
Üçüncü üni canım bu okuduğum biri örgündü ikisi açıktananladımmm okul normalmi açıktanmı :)
Tabi ki her zamanSev9 cocuklarla ilgili sorunlarimizda senden yardim isteriz artik
ahanda ben aynennn öyle düşünüyorumm başımız beladaAy sorma 2 kişi bu ev bu kadar pisleniyorsa çocuk olunca süpürge elimde gezicem heralde diyorum
Öyle olcak bence deeahanda ben aynennn öyle düşünüyorumm başımız belada
zamanında buralara çok takılamıcam o anlaşıldıı
ama kesin gece uykusuzluğuylaa buralarda oluruz sanırımmÖyle olcak bence deebir kahve içebilirsek kâr
vallaha mıııO kahve için 5 6 yıl beklersiniz bence
E yapsın bence de yani o kadarcıktaama kesin gece uykusuzluğuylaa buralarda oluruz sanırımm
kahve yapanımız bile yok yaaa
ama benim kahve makinası otomatik eşim artık ona becerir yanii bi kaşık kahve koy suyunu kendi halleder derim
onuda yapsın artık yani
evetttt bebişlerle büyürürüzzz bizdeeeE yapsın bence de yani o kadarcıkta
Amannsağlık olsunda canım napalım yine rahat ediceğimiz günler gelir
benim çoğu arkadaşlarım vallahi yapıyoo maşallahı var onlarında yaniii sabah akşam kahve kendileri yapıyor nedirki diyo 2 dakkalık işBenimki 6 yaşında ben 1 senedir rahatim tatlim
Canim kahve keyfi yaparsin ama rahat rahat takilamaazsinbenim çoğu arkadaşlarım vallahi yapıyoo maşallahı var onlarında yaniii sabah akşam kahve kendileri yapıyor nedirki diyo 2 dakkalık iş
hee tabii o konuda doğru :)Canim kahve keyfi yaparsin ama rahat rahat takilamaazsin
, uğra canım 2 dedikodu yapalımBebeyi sallarken anca uzaktan bakabilmiştim
Sağol canımAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?