Ben yine kahvemle geldim Ve bir sorum var. Uzun mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz diyelim. Yılda iki ya da üç kez anca geliyor yanınıza. Geldiğinde de arkadaşını getiriyor. Arkadaşı sap tek başına ama sizin de tanıdığınız biri. Zaten yılda 3 kez görüşebiliyorken cafede 3 kişi buluşup oturmak her yere 3 kişi gitmek mantıklı mı sizce?

Eklentiler

• IMG20210622180914.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 15
bende diyorum bu resimdeki kim kim attı kahveyii allahtan isminden biliyorum hahaha

mantıksızzzzzz

Hiç mantıklı değil.

Hiç mantıklı değil.
Bence de ablacım bi arkadaşımın paylaşımını gördüm bugün 3 kişi fotoğraf atıp "bol kavuşmalı" yazmış bi de Dedim artık devir mi değişti ne oldu Bu arada ismin eğer Allah nasip ederse kızımın ismi olacak çok severim Meryem ismini
bende diyorum bu resimdeki kim kim attı kahveyii allahtan isminden biliyorum hahaha

mantıksızzzzzz
Bi değişiklik yapayım dedim bebeğim insanları anlayamıyorum en sonunda hiç arkadaşım kalmıycak çok soğuyorum bu haraketlerinden insanların Anlattığım olay arkadaşımın ilişkisiydi bi bana garip gelmemiş demek ki

Onuda mantıklı hareket ettin güzelll buraya yazıp sorman kahve koyu

Ben cildirirdim herhalde oyle birsey olsa

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…