- 25 Ağustos 2019
- 61.143
- 114.248
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.421
çooookkk güzel yapmışssınn bunu atman için çok bekledimm kuzummmm afiyet olsunnEki Görüntüle 2874923 bugün kendime bir güzellik yapıp 5 dk ayakta durarak kahve yaptım.
Hadi yaa bi daha iyi şeyler için gel kötü şeyler için değillHım bir kaç defa geldik oraya hastane için. Kadın Doğum hastanesine ve üniversite hastanesine.
Ahh balımm inşallah yaa bi kaç şey daha çıktı umutlanacağım ama hüsrana uğramaktan korkuyorum
Hemen o halde heveslenme ama dua etki o beklediğin şey olsun canımHadi yaa bi daha iyi şeyler için gel kötü şeyler için değillKadın doğum nasıldı memnun kaldın mı ben hiç gitmedim hep özellere gittim ilgisizlerdir diye
Ahh balımm inşallah yaa bi kaç şey daha çıktı umutlanacağım ama hüsrana uğramaktan korkuyorum
Yaaa tabiki diyet ve spor yapmaya çalışıyorumkızz hele maşallahh sana ya hem işe gidiyon geliyon bide çıkıyorsun yürüyüşş
Ahh etmez miyim ama biliyo musun bazen heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak umutsuz olup hayata küsmekten daha iyi oluyo canımHemen o halde heveslenme ama dua etki o beklediğin şey olsun canım
Anasa kader ortagimEvet canım 6 senedir ayriyim
ben yürüyüşe tekbaşıma çıkamıyorum eee leslie desen çok edemiyorum işime gelmiyo eniyisi bol su düzenli diyet bittiYaaa tabiki diyet ve spor yapmaya çalışıyorum
Kendini kötü hissetmeden ne yaparsan yap elbet bir gün olacakAhh etmez miyim ama biliyo musun bazen heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak umutsuz olup hayata küsmekten daha iyi oluyo canım
Afiyet olsun canımSoğuk kahve yaptımm
Süt kahve şekernevar içine kızzafiyet olsunnnn
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun canım
hahahahaha soğuk kahvemi olurrrSüt kahve şekeriçim ferahladı ama eşim gıcık etti Kahve soğuk olur ya diyo kahvede önüne gelse para ödemezsin soğuk diye dedi
Teşekkür ederim bitanem
O kadar haklı ki ben soğuk içememSüt kahve şekeriçim ferahladı ama eşim gıcık etti Kahve soğuk olur ya diyo kahvede önüne gelse para ödemezsin soğuk diye dedi
Teşekkür ederim bitanem
Bir güzel oldu ama var yaaaO kadar haklı ki ben soğuk içemem
Kahveye ben alıştırdım onu ama şimdilik sıcağınahahahahaha soğuk kahvemi olurrrbenimkide hiç sevmez butür kahve şeyleri terbiyesizlerrr
Soğuk kahve hiç içmedim desemBir güzel oldu ama var yaaa
Kahveye ben alıştırdım onu ama şimdilik sıcağına
Sende cocuk var mi canimAnasa kader ortagim
Canım parem
Yok tatlımSende cocuk var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?