benim gibi hayal kurup hamile olsam esime soyle soylerim diyen var mi ?

Yok canım istanbulda değiliz üniversite hastanesi var burda orda yaptirdik ilk testte bozuk dediler ikinciyi yaptırdık sonuçlar çok düşük çıktı ileri hız çok kötü

Daha once doktor demis esime sayi dusuk diye ama olac falan vermemisno yuzden memnun kalmadik
Canim cok düşük değilse illa ilaca gerek yok çünkü bu erkeğin stresine bağlı olarak bile degisiyo bnm eşim çok stres yaptı test odasına gireceği zaman utandı o yüzden bozuk çıktı ilk yani stres olmayacak kafası rahat olacak bu hafta çok yüksek çıkar sonraki hafta düşük çıkar. Sonuçları çok mu düşüktü

Bana hormon testi yapildi ama doktor sadece guatr hormonlarina baktirmis
Canim ben reglimin 2. Günü gittim alttan muayene etti en iyi o günlerde belli oluyo kist olup olmadığı sonra bütün hormonlarima bakıldı kan testi alındı sonra esime fiziksel muayene yapıldı hormon testine bakıldı kan alınıp sonra spermiyogram testleri yapıldı işte böyle bence sizde bu şekilde yaptırın canım soru işareti kalmasın

Bizimde elimize vermediler pc den bakıp söylediler ama ben lazım olur diye aşağı laboratuvara inip bütün test sonuçlarının çıktısını aldım bnm ve eşimin çünkü kadın doğumcu istiyo
sizde ikinizdede erkekten kaynaklaniyo galiba benimki benden kaynakliyo pko hastaligi

hayirli evlatlar nasip etsin allah insallah klomrnr basladim simdi 2 gun kaldi birmesine sabah aksam iciym glifor iciyom intihap sokturucu iciym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…