benim gibi hayal kurup hamile olsam esime soyle soylerim diyen var mi ?

ygmrbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
422
253
23
32
ben 6 sendir evliyim ama bebegim yok yeni tedaviye basladim aklimda hep o hayal canlaniyo hamile oldugumu ogrensem esime nasil soylerim diye aklimda bin tane sey gelio acaba benim gibi olup o hayallere dalan varmi

Bebegin hemen kavuşur sun Insallah ama yaptıgın yanlıs.Zihmini bu kadar bulandırma hayal kurmak elbette guzel ama sanki sen kendinı fazla yıpratıyorsun.Herseyi allah verecek.

Bebegin hemen kavuşur sun Insallah ama yaptıgın yanlıs.Zihmini bu kadar bulandırma hayal kurmak elbette guzel ama sanki sen kendinı fazla yıpratıyorsun.Herseyi allah verecek.
tabikide oyle ama tedaviye basladiktan snra oldu bu durum umutlanmak iste vernde allah alanda biliyorm ama elimden bisey gelmio hevesleniyorm iste

ben 6 sendir evliyim ama bebegim yok yeni tedaviye basladim aklimda hep o hayal canlaniyo hamile oldugumu ogrensem esime nasil soylerim diye aklimda bin tane sey gelio acaba benim gibi olup o hayallere dalan varmi
ayy demekkı bunlar hep aynı ınanırmısın bende kac kere hayal ettım hattaa sankı hayallıyle yasadım dıyebılırım bu arada bende bes yıllık evlıyım tedavıye yenı basladm bır ay oldu

ayy demekkı bunlar hep aynı ınanırmısın bende kac kere hayal ettım hattaa sankı hayallıyle yasadım dıyebılırım bu arada bende bes yıllık evlıyım tedavıye yenı basladm bır ay oldu
yanliz degilmisim bak bide sey var hani doguma yakin dogum cantasinin icini esimle beraber dolfurmayi dogum sancisi cektigim gunu aksam hayal ediyorum esim yanimda fln onun o telasi fln hadi suyum geldi canrayi al cikioz gibi ayyyy

yanliz degilmisim bak bide sey var hani doguma yakin dogum cantasinin icini esimle beraber dolfurmayi dogum sancisi cektigim gunu aksam hayal ediyorum esim yanimda fln onun o telasi fln hadi suyum geldi canrayi al cikioz gibi ayyyy

Kalıbı kırdıysam ozur dılerım. Gece rahat uyuyamadım.Kendinı yıpratmana uzuldum sadece.Hakkını helal et.

Bende 4 yıldır evliyim ve çocuğum yok ve cok istiyorum bende en çok emzirme nasıl bi duygu onu merak ediyorum hep onun hayalini kuruyorum çok kez rüyamda gördüm Rabbim isteyen herkese versin çok zor...

Bende 4 yıldır evliyim ve çocuğum yok ve cok istiyorum bende en çok emzirme nasıl bi duygu onu merak ediyorum hep onun hayalini kuruyorum çok kez rüyamda gördüm Rabbim isteyen herkese versin çok zor...
amın cnm ınsallah tedavı goruyormusun

Yarın ilk defa doktora gidecem bilmiyorum nasıl bir surEC beni bekliyor
ben bır aydır gıdıorm sen ılk gttgnde muhtemelen alttan muayene yapcak esınden spermıogram ıster senden de adetın ucuncu gunu hormon testı ıster

Canim yaaa bişey soracam esinden Sperm ister dedin yaa onu hastaneye çağırıp orada mi vermesini isteyecek çok merak ettiğim bişey kimseye de soramiyorum.eşim bide haftasonları gelebiliyor nasıl olacak ki off şimdiden stres oldum

şimdi üç gun cınsel ılıskıye gırmıceksınız dorduncu gun eşin hastaneye gıdıp testı vercek özel odalar var fılmler fln aama bnm esım hastaneye yakın oldgmz için evde yaptı göturdu en az 45 dk 1 saat ıcınde hastaneye ulasması lazm cunku spermn

aynen rabbim insallah su mubarwk ayda bizide sevindirir insalllahhhhh

tabiki spermi hastanede veriuo tuvaleete binkap veriyo eline ya tuvalart ya binodalari var orda spermi o kabin icine koyuyo hepsini cnku sipermin omru disarda 15 dk hemen labaratuvatda inceleme yapilmali izin alck bi gun baskadanona ihtiyac olmuyo sorunnonda yoksa

Gittim bugün doktora bende bi sıkıntı yokmuş cumartesi ogleye kadar da acikmis eşim haftasonu verecek içim biraz daha rahat :)

Gittim bugün doktora bende bi sıkıntı yokmuş cumartesi ogleye kadar da acikmis eşim haftasonu verecek içim biraz daha rahat :)
ahh cnnm aahhh esınde problem varsa işte asıl sorun o zaman baslar cunku bır kadın bunun la baş edebılıo valla bnm ıcımde kopan fırtınadan esımın haberı bıle yok ama erkekler daha iradesız bu konuda ama inşaallah yoktur sana hormon testı yapmadılarmı ıstemedımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…