- 26 Eylül 2017
- 1.114
- 907
- 123
- 27
Buda bugün yaptığımBen göremedim ama aynı dert bendede var ben görüyorum ama başladı göremiyor biz görmek istediğimiz için mi böyle oluyor anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda bugün yaptığımBen göremedim ama aynı dert bendede var ben görüyorum ama başladı göremiyor biz görmek istediğimiz için mi böyle oluyor anlamadım
Günün geçti miBuda bugün yaptığım
Bugün olması gerekiyoGünün geçti mi
Sen tam olarak kaç gün geciktinBuda bugün yaptığım
Tam olarak bugün adet günümSen tam olarak kaç gün geciktin
Kız daha erken ne bu acelen ben çizgi göremedim ama yarın ilk idrarla yapmanı öneririm o bile silik çıkar daha hele ki geç dollenmeyse on beş yirmi gün sonra çıkanlar var ben de reglim bir gün gecikti yaptım daha silik çıktı hatta ben goremediydim eşim gorduydu maalesef ki ama kimyasal gebelik çıktı odaTam olarak bugün adet günüm
Aslında biliyorum bı gebelik yasasında sabırsızlık işte elimde olan bişe değil yaptım öyle bı bakiyim çıkacak mı diyeKız daha erken ne bu acelen ben çizgi göremedim ama yarın ilk idrarla yapmanı öneririm o bile silik çıkar daha hele ki geç dollenmeyse on beş yirmi gün sonra çıkanlar var ben de reglim bir gün gecikti yaptım daha silik çıktı hatta ben goremediydim eşim gorduydu maalesef ki ama kimyasal gebelik çıktı oda
Valla bende senin gibiyim ve bu gebelik belirtilerim henüz regl den bir hafta geçmişken başladı eşim sadece hafta sonları eve gelebiliyor her hafta geleceği zaman al diyorum sırf yapmiyim diye almiyo gecikmesjni bekle diyo yoksa bende şimdiye on yerde yapmıştımAslında biliyorum bı gebelik yasasında sabırsızlık işte elimde olan bişe değil yaptım öyle bı bakiyim çıkacak mı diye
İlk cocugumdada her ay yapardım şimdi yine başladım her ay yapmaya napim bende öyle motive oluyorumValla bende senin gibiyim ve bu gebelik belirtilerim henüz regl den bir hafta geçmişken başladı eşim sadece hafta sonları eve gelebiliyor her hafta geleceği zaman al diyorum sırf yapmiyim diye almiyo gecikmesjni bekle diyo yoksa bende şimdiye on yerde yapmıştım
Valla bende senin gibiyim ve bu gebelik belirtilerim henüz regl den bir hafta geçmişken başladı eşim sadece hafta sonları eve gelebiliyor her hafta geleceği zaman al diyorum sırf yapmiyim diye almiyo gecikmesjni bekle diyo yoksa bende şimdiye on yerde yapmıştım
Bi kac gun daha bekle canımTam olarak bugün adet günüm
Hahaha bende ilkinde ayın her günü yaptım iki aylık evliyken bir buçuk aylık gebe olduğumu ogrenmistim düşük olduktan sonra altı ay korunduk şimdi de dışarıda çalıştığı için sadece hafta sonları yan yana gelebiliyoruz şu an yine umitliyim ama hayırlısıİlk cocugumdada her ay yapardım şimdi yine başladım her ay yapmaya napim bende öyle motive oluyorum
Aynen hayırlısı olsun ne diyelimHahaha bende ilkinde ayın her günü yaptım iki aylık evliyken bir buçuk aylık gebe olduğumu ogrenmistim düşük olduktan sonra altı ay korunduk şimdi de dışarıda çalıştığı için sadece hafta sonları yan yana gelebiliyoruz şu an yine umitliyim ama hayırlısı
O zaman 2 gün sonra bir daha yap bakalım adet olmazsanBugün olması gerekiyo
Bende 3. Yılıma girdim 2 kürtajım var bu ay ümitliyim ama bir yandan da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumHahaha bende ilkinde ayın her günü yaptım iki aylık evliyken bir buçuk aylık gebe olduğumu ogrenmistim düşük olduktan sonra altı ay korunduk şimdi de dışarıda çalıştığı için sadece hafta sonları yan yana gelebiliyoruz şu an yine umitliyim ama hayırlısı
Maalesef olduO zaman 2 gün sonra bir daha yap bakalım adet olmazsan
Ümidini kesme canım benim bir arkadasimda üç yıl olmadı ne yaptıysa düşük oldu iki kere kan pıhtılaşması çıkmış tedavi olmuş kur falan denemiş her şeyi sonrasında hamile kaldı kızı bir yaşında şu anBende 3. Yılıma girdim 2 kürtajım var bu ay ümitliyim ama bir yandan da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Sonraki ay çalışmalara kaldığı yerden devamMaalesef oldu
Pes etmek yok Rabbim kısmetimizi bir yerde bekletiyor en güzel zamanda gelecek bize inşallahMaalesef oldu
Soğan küründen bahsediyorlar bir araştıracam olmazsa bir dahaki ay onu yapacamÜmidini kesme canım benim bir arkadasimda üç yıl olmadı ne yaptıysa düşük oldu iki kere kan pıhtılaşması çıkmış tedavi olmuş kur falan denemiş her şeyi sonrasında hamile kaldı kızı bir yaşında şu an
Soğan kürü de fayda ediyor ama maydanoz süt kürü var oda çok etkili diye duyduydum kaynatıp buharına oturuyormussunSoğan küründen bahsediyorlar bir araştıracam olmazsa bir dahaki ay onu yapacam