Aynenn dikkat ederimm insallah olur yaaa sabırsizlaniyor insan.hic bi adetimle boyle bise yaşamadım suan belimde hafif agri var ağırlaştıgimi hissediyorumAynı durumu yasıyorum. 23 unde yumurtladım 25 ınde yumurtam catladı 26 sından berı kasıklarım agrıyor. Sureklı idrara cıkıyorum. Halsızım. Kasıklarım ınce ınce sızlayıp bacaklarıma vuruyor. Anı hareket ettıgımde sanki iğne batırıyolarmıs gıbı oluyor.Özellikle sol kasıgım cız cız oluyor arada İdrar yollarımı üşüttüm desem akıntım olur sıfır akıntı suan. Üşüttüm desem ishal olurum oda yok. Adetıme daha 10 gunu gecgın var. Ne olur ne olmaz hareketlerıme dıkkat edıyorum suan. Sızde oyle yapın bata kadar dıkkat edın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gibi hamilelik belirtilerini buradan takip eden daha sonra hamile olduğunu öğrenenler birde benim kişisel deneyimlerime bir gözatın
- Konu Sahibi -Zehra-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende de bu belirtiler var 3 gün var adetime test yaptım silik çıktı ama
Iliskimden 4 gun sonra kasik ağrılarım başladı 2 gun oncede eğilip kalkarken alt karnımda agri oluyordu ki bu hic olmazdı.aksamlari ara ara karin bölgemde ağrılar oluyordu.suan adetime 2 gun kaldı dun ve bugün sabah adet sancısı gibi sancim oluyor cok sürmüyor ama acaba hamile miyim
Bide ben son bi kac gecedir sırtüstü uyuyamıyorum sende de oyle oluyor mu inan şaştım nasil uyuycam diyeBende de bu belirtiler var 3 gün var adetime test yaptım silik çıktı ama korkuyorum
Genelde sırt üstü uyuyamıyorum ben. Deminde bi erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. Sabah normal kaset testte silik çıktı hangisine inanacağım anlamadımBide ben son bi kac gecedir sırtüstü uyuyamıyorum sende de oyle oluyor mu inan şaştım nasil uyuycam diye
- 9 Haziran 2022
- 147
- 57
- 18
- 40
Kızlar merhaba 6. Ayın sonunda yok diye çöpe attığım testten böyle bişey gördüm. Çok silik ama çizgi olmuş. Adetim ayın 3 ünde olması gerekiyor. Varmıdır acaba bilemiyorum lütfen bilgisi olan paylaşsın. Kimyasal gebelikte olabilir yazıyor internette. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı İLE kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Eklentiler
- 9 Haziran 2022
- 147
- 57
- 18
- 40
İnşallah hamilesidir cnm yaaIliskimden 4 gun sonra kasik ağrılarım başladı 2 gun oncede eğilip kalkarken alt karnımda agri oluyordu ki bu hic olmazdı.aksamlari ara ara karin bölgemde ağrılar oluyordu.suan adetime 2 gun kaldı dun ve bugün sabah adet sancısı gibi sancim oluyor cok sürmüyor ama acaba hamile miyim
İnşallah vardır canım bende böyle bir durum yaşadım geçen ay ama en sağlıklısı kan zaten kimyasal gebelikte beta çok yükselmeden düşüşe geçiyor. Ama erken daha inşallah vardır. Haberdar et bizideKızlar merhaba 6. Ayın sonunda yok diye çöpe attığım testten böyle bişey gördüm. Çok silik ama çizgi olmuş. Adetim ayın 3 ünde olması gerekiyor. Varmıdır acaba bilemiyorum lütfen bilgisi olan paylaşsın. Kimyasal gebelikte olabilir yazıyor internette. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı İLE kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Kan testi yap bence ya en garantiliGenelde sırt üstü uyuyamıyorum ben. Deminde bi erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. Sabah normal kaset testte silik çıktı hangisine inanacağım anlamadım
Insallah sağlıkla olsun hepimizinkiİnşallah hamilesidir cnm yaa
Ben göremedim ama aynı dert bendede var ben görüyorum ama başladı göremiyor biz görmek istediğimiz için mi böyle oluyor anlamadımKızlar burda bişey gorunuyo mu?
Verdim bugün sağlık ocağında ama çarşambaya anca öğrenirsin dedi yarın tatil olduğu için kapalıKan testi yap bence ya en garantili
Ayyy hadi hayırlısıyla guzel haberini aliriz haber ver mutlaka olur muVerdim bugün sağlık ocağında ama çarşambaya anca öğrenirsin dedi yarın tatil olduğu için kapalı
Sen ne yaptın ?Ayyy hadi hayırlısıyla guzel haberini aliriz haber ver mutlaka olur mu
- 22 Mayıs 2022
- 89
- 30
- 8
Canım kimyasal ile ilgili çok bilgim yok fakat benim beklettiğim hiçbir testte daha sonra çizgi çıkmadı hatta bazen 4 5 gün sonra bile denemek için bekletip baktığım oldu kuruma çizgisi falan oluyor mu diye bence mutlaka kan baktır en azından içinde şüphe de kalmamış olurKızlar merhaba 6. Ayın sonunda yok diye çöpe attığım testten böyle bişey gördüm. Çok silik ama çizgi olmuş. Adetim ayın 3 ünde olması gerekiyor. Varmıdır acaba bilemiyorum lütfen bilgisi olan paylaşsın. Kimyasal gebelikte olabilir yazıyor internette. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı İLE kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Çarşamba regl günüm görünüyor geçmesini beklycm bende.suan ara ara kasiklarim agriyor beklycm günüm gecsin bakalim :) cuma gününe kadar olmazsam evde test yaparim kan testini de ptsi yaparm artikSen ne yaptın ?
Hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah sende haber ver mutlakaÇarşamba regl günüm görünüyor geçmesini beklycm bende.suan ara ara kasiklarim agriyor beklycm günüm gecsin bakalim :) cuma gününe kadar olmazsam evde test yaparim kan testini de ptsi yaparm artik
Bununla alakalı çok bilgim yok ama stresten sıkıntıdan da gecikmeler olabiliyor.Kızlar selam bu ay değişik şeyler yaşıyorum normalde adetim 28 29 günde bir olurdu bu ay 9 gün gecikti sonra oldum adetim bittiği andan beri kasık agrılarım başladı neden olabilir başına gelen var mı ovülasyon yaptum gece silik çizgi yumurtlamıyorumda
Aminnn insallah olur tamam haberleşelimHadi hayırlı haberlerini alırız inşallah sende haber ver mutlaka