benim gibi geç kaldığını düşünenler

doğru söylüyorsun canım zaten şimdi memur oldu para biriktirmeye başladı 2015 aralık gibi istemeye gelicez diyorlar bakalım hayırlısı dediklerine katılıyorum ama aileyle sorun yaşamak istemıyoum ablam ve kız kardeşiminde sorunlu ilşileri olduğundan aile de baskıyı hissettiriyor. senin adına üzüldüm canımm inş. daha iyi birisi çıkar karşına burda paylaşırsın mutluluğunu canım .
zaten hep çevremizde gördüğümüz kötü örnekler bizi ertlemiyor mu ? inş sizinki ablan ve kız kardeşininki gibi olmaz. ne olduğunu bilmiyorum ama maddi sıkıntı galiba. inş aralık gibi güzel haberleriniz alırız . benim için de allah razı olsun cm.

aynen çevreyle alakalı zaten. hayır çalışmıyorum. baleye gidiyorum mesela.orda erkek yok. spora gidiyorum.ordakilerin de yaşı küçük.arkadaşım az var. ve yakın olduklarım benim gibi bekar. nedense öyle oluyor. evli çocuklu olanlar, kendi gibi çiftlerle samimi oluyor. (ben de fazla tercih etmiyorum. çünkü insanda baskı yapıyorlar "ne zaman evlenicen?" diye. hatta 7-8 senelik arkadaşımla o yüzden görüşmeyi kestim.psikolojimi o bozdu zaten. yeni yeni toparlıyorum. kız böyle ellerimi tutup gözlerini doldururdu " sen ne zaman evlenicen böööö . çok yalnızsın bööö" diye! kendi evliliğini sorsan, inan her hafta boşanmaya karar veriyor. bir dayak yemediği kaldı. hatta belki de yemiştir şimdiye)
öncelikle bana göre avantajlısın çünkü istanbuldasın . her türlü şansın daha çok . biraz erkek yoğunluklu çevrelerde şansını dene . ayrıca senin o arkadaşını tavrı var ya merak etme canım aynısın benim de dost bildiğim yaptı . seninki belki de gerçteken senin için üzülmüş. benimkinin kıskançlık krizi tutuyordu ve beni kırıyordu . o da öyle kötü bir evlilik geçiriyordu . hani tam tersini beklersin böyle bir durumda , bak ben yaptım sen iyi düşün falan . yok sanki çok iyi bişey yapmışlar erken evlenip kötü bir seçim yaparak ! yani erken yaşta güzel ama seçim de önemli .

Canim 30 mu yas insanin kendini bildiği bir yaş. Ne istediğini bildiği bir yas.
Elbette seçmekte de zorlanacaksin, herşey kısmet birazda.Sosyal çevrenin ve doğru insanlarla arkadaslik etmeye devam.

zaten hep çevremizde gördüğümüz kötü örnekler bizi ertlemiyor mu ? inş sizinki ablan ve kız kardeşininki gibi olmaz. ne olduğunu bilmiyorum ama maddi sıkıntı galiba. inş aralık gibi güzel haberleriniz alırız . benim için de allah razı olsun cm.

inş. canım burda paylaşırız ama geç evlenmenin bence tek dezavantajı heyecan kalmıyor çeyiz heyecanı gelinlik heyecanı azalıyor her şey zamanında güzel bende ailem ve sevgilim arasında kalmaktan yoruldum olsa bir dert olmasa bir dert :)

kesinlikle aynı fikirdeyim . ve 30 üstü olarak artık umudumu kesmiş vaziyetteyim. bir taraftan da umut etmeyince napacam hayattan ne beklentim var diye düşünüp boşluğa düşüyorum . sen kaç yaşındasın ? evli misin ?

ben 27 yaşındayım,bekarım.son zamanlarım.yoksa tehlikeli zamanlar başlıyo bana göre de.

inş. canım burda paylaşırız ama geç evlenmenin bence tek dezavantajı heyecan kalmıyor çeyiz heyecanı gelinlik heyecanı azalıyor her şey zamanında güzel bende ailem ve sevgilim arasında kalmaktan yoruldum olsa bir dert olmasa bir dert :)
o sen dersen ben napayım gidip atayım kendimi :KK14: şaka bir yana , dün tam da bu konuyu bir evli arkadaşla konuştum . benim zaten hayatımda biri yok . ama hemen şu an bile olsa benim için artık anlamsız çünkü bir heyecan kalmadı içimde dedim . bana çok güzel bir cevap verdi . allah isterse sana geç nasip etse bile dolu dolu heyecanıyla yaşatabilir yeter ki inan dedi . duygulandım inş dedim :KK61: inş senin de heyecan dolu olur , hiç bu problemleri yaşamamış gibi :KK49:

Canim 30 mu yas insanin kendini bildiği bir yaş. Ne istediğini bildiği bir yas.
Elbette seçmekte de zorlanacaksin, herşey kısmet birazda.Sosyal çevrenin ve doğru insanlarla arkadaslik etmeye devam.
hoşgeldin :KK69:
sen evli misin ? haklısın kesinlikle yaşımın olduğundan memnunum . ama tam da yukarda konuştuğumuz şey beni daha çok düşündürüyor. yani tam olgun yaşta evlenmek mi güzeldir , yoksa biraz çocuksuyken heyecanlı iken mi? nasıl her türlü ölmezsek olgun yaşları görürüz ama bu yaşta ben 20 li bir bayan gibi heyecanlanamam . o yaştaki bir kız evliliği doğru dürüst anlamıyordur bile . ama sevdiğiyle evleneceğini güle oynaya düşe kalka evliliği öğreneceğini bilir , akışına bırakır. o çocuksu heyecanı utangaçlığı hep vardır .ister eşinin yanında, ister yeni ailesinin yanında vs. ben şimdi bile evlensem ne utanırım ne heyecanlanırım . bu hoş değil bence. ama geri dönüşü de yok tabii . napalım :KK14:

ayrıca maalesef ki o ortamlarım yok keşke olsa :110:

o sen dersen ben napayım gidip atayım kendimi :KK14: şaka bir yana , dün tam da bu konuyu bir evli arkadaşla konuştum . benim zaten hayatımda biri yok . ama hemen şu an bile olsa benim için artık anlamsız çünkü bir heyecan kalmadı içimde dedim . bana çok güzel bir cevap verdi . allah isterse sana geç nasip etse bile dolu dolu heyecanıyla yaşatabilir yeter ki inan dedi . duygulandım inş dedim :KK61: inş senin de heyecan dolu olur , hiç bu problemleri yaşamamış gibi :KK49:

doğru canım heyecan yok diyorum ama o konusunu açınca da cidden midemde kelebekler uçuyor :) inş. sende hayırlı bir evlilik yaparsın canım

Evlilik için en ideal bayanlar için 28 den sonrası.. erkekler içinde kesinlikle 35 ve sonrası çok geç olgunlastıklati için

Evlilik için en ideal bayanlar için 28 den sonrası.. erkekler içinde kesinlikle 35 ve sonrası çok geç olgunlastıklati için

şunu kadınlar için 25, erkekler için 30 yapsak? bir güzellik yapsan? :)
gerçi bana bakma. ben 29 yaşındayım. hiçbir action da yok hayatımda:) ben gelecek nesilleri düşünüyorum yani:)

şunu kadınlar için 25, erkekler için 30 yapsak? bir güzellik yapsan? :)
gerçi bana bakma. ben 29 yaşındayım. hiçbir action da yok hayatımda:) ben gelecek nesilleri düşünüyorum yani:)
Canımcim üniversiteden normal şartlarda 21 - 22 yaslarda mezun olduğunu dusubursen.. is hayatına girişin derken biraz tecrübe bir kaç flört donemi.. 25-27 de.. e de biraz hayatını rahat yaşamam da önemli çünkü.. evlilik koca, cocuklar, kaynana , görümce bu hayatin içine girdin mi bir daha geri dönüşümü kolay değil.. erkekler zaten hiç sorma 35 anca olgunlaşıp sorumluluklara alisa biliyor.. ree erkekte bakarken biraz hayatini yaşamalı ki sonra seni çok üzmesin dimi??? :)

bence sen 28 ve sonrasını görmediğin için böyle konuşuyorsun . tabii ki olgun da güzel . ama evlilikte zaten birlikte yaşlanıyorsun . hani allah bişeyin eksiğini vermeden anlamazsın ya . sen de aslında en güzel yaşında evlenmişsin bana göre . ve bizim gibi bu yaşlarda nasıl hissedildiğini bilmiyorsun. biraz da bu açıdan bakmak lazım .

X