- 26 Şubat 2015
- 3.464
- 2.926
- Konu Sahibi aysesendil
arkadaşım öncelikle senin de hassasiyetlernin farkındayım bu çok da güzel . ama nedense hep aynı yerden bakıyorsun ve bunlar benim bilmediğim şeyler değil. kaderinizi çabanıza bağladık diyor allah, tamam ama bu bir daha söylüyorum evlilik için çok da geçerli değil ! senin dediğin gibi gelenlere şans vermesem , giyimime dikkat etmesem vs bunlar için çabalamam gerek diyebilirdim. gerisi allaha kalmış ! zaten ben de bunu diyorum ama kaldıramayacak bir duruma geldim . artık kendimi teskin edemiyorum çünkü dayanamıyorum .
Sizin kafanızda bir kalıp oluşmuş: dua evlenezegimiz kişiyi ve zamani değiştirmez diye !!!
Sanırım kaderimizin nasıl olustugundan bihabersiniz. Biliyorum biliyorum diyorsunuz da pek bişey bilmiyorsunuz sanki. Kader dediğimiz şey Allah ın bizim yapacaklarımizı önceden bilip bunları evvvelden yazmasidir. Yani Allah azimussan sizin belki de dua etmeyeceğinizi önceden bilip evliliği henüz yazmamistir. Ne zaman ki Ona yalvarip yakardin belki de o zaman duanı yaşarken bulacaksın kendini.
Ayrıca karşımda mutsuz, nesesiz, gergin bir kadın görüyorum. Bu haleti ruhiyenizle hangi erkeği kendinize cekebilirsiniz ki?
Dayanamıyorum diyorsunuz da anlıyorum zor, çok zor ama elden ne gelir söyleyin, ne ? Ben nacizane soyledim. Elden sadece dua etmek ve sabretmek gelir yalnızca