- Konu Sahibi Sonya Blade
- #61
Ben de sorumluluklarimdan kacmak istedigimde oyun oynardim ya da izlerdim saatlerce. Bunu fark edince ve kendimi gelistirmek isteyince biraktim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birlikte oynayın, kazanın bir de morali bozulup yatar.Zaten baba olmak istemiyor , ben de annelik istemiyorum gerçi ama . Bilgisayarı da aştık PlayStation aldı eve.Ona özel alan tanıyorum tabiki ama gece yalnız yatıcaksam niye evlendim
Benim erkek arkadaşım da öyle fakat bana da vaktini ayırır benim için hiç sorun olmadı. Ayrıca ben de sevdiğim için birlikte oynarız bazen. O oynarken ben izlerim vakit geçiririz. Bana anlatmayı sever ilgiyle dinlediğim için.Eşim hafta sonu sabah 5e kadar , hafta içi de gece 3lere kadar oyun oynuyor.Bu tür sorunlar yaşayan var mı acaba.Kendisine konuyu açtığımda hem bana hem de oyuna vakit ayırdığını söylüyor uykusundan fedakarlık yaparak.2 buçuk yıllık evliyim
Online oyun oynuyordur adam illa birşey aramayın bende üniversite döneminde okulda o kadar sıkılmıştımki kendimi online oyuna vermiştim günde 8 saat oynardık ya.finallere zombi gibi gelirdim arkadaşlar okulu bıraktım falan sanmıştı birara sonra neyse baktım okul bitmeyecek 4 yılda hemen oyunu bıraktım.yani aşırı zaman yiyen ve bağımlılık yapan birşey özellikle online oyunlarda insanlarla oynuyorsun discord gibi uygulamalarda yada oyunun içinde muhabbet ediyorsun o zaman sosyal yöndende bağlayıcı oluyor.yıllarca beni reeldekinden daha fazla tanıyan online arkadaşlarım oldu çünkü günde 8 saat beraberdik.Sadece oyun oynadığına emin misiniz? Oyun oynuyorum diyen erkeklerin yüzde 90ı başka şeyler de yapıyor, porno sitelerine cinsel oyunlara ya da sayfalara girip kadınlarla da sanal seks yapıyorlar. Hatta burada bir üye eşim +18 seks oyunu oynuyordu diyordu. Bence hiç normal bir durum değil, bu bağımlılık. İnsan evli olduğunu hissedemez ki. Evde tek başınıza yaşıyor gibisiniz.
size zaman ayırıyor mu gerçektenEşim hafta sonu sabah 5e kadar , hafta içi de gece 3lere kadar oyun oynuyor.Bu tür sorunlar yaşayan var mı acaba.Kendisine konuyu açtığımda hem bana hem de oyuna vakit ayırdığını söylüyor uykusundan fedakarlık yaparak.2 buçuk yıllık evliyim
İşte üniversite zamanı diyorsunuz. Yani henüz ergenlik. Bu adam büyük ihtimal 30 yaş üstü ve bir ailesi karısı var. Karısını ihmal ediyor, ilgilenmiyor, ters ters cevaplar veriyor. Aldatmasa bile bu kadarı da yeterli. Genç ergenlik yaşında oyun oynamak farklı artık yetişkin olmuş evli barklı adamın bu kadar kendini kaptırması farklı. İkisi arasındaki farkı umarım görüyorsunuzdur.Online oyun oynuyordur adam illa birşey aramayın bende üniversite döneminde okulda o kadar sıkılmıştımki kendimi online oyuna vermiştim günde 8 saat oynardık ya.finallere zombi gibi gelirdim arkadaşlar okulu bıraktım falan sanmıştı birara sonra neyse baktım okul bitmeyecek 4 yılda hemen oyunu bıraktım.yani aşırı zaman yiyen ve bağımlılık yapan birşey özellikle online oyunlarda insanlarla oynuyorsun discord gibi uygulamalarda yada oyunun içinde muhabbet ediyorsun o zaman sosyal yöndende bağlayıcı oluyor.yıllarca beni reeldekinden daha fazla tanıyan online arkadaşlarım oldu çünkü günde 8 saat beraberdik.
İyide ben 2. üniversite okurken online oyuna sarmıştım yani 23-27 yaş arası aslında çokta ergen sayılmazdım ama evli olmadığım için çalışmak zorundada olmadığım için okulu uzatmadan bitirmek dışında hiçbir sorumluluğum yoktu.şöyle bir durum var aslında yaşın önemi yok oynayan her yaşta oynuyorda evli adamın eşini aksatacak şekilde oynaması yanlış olan.benim size demek istediğim illa orada vakit geçirmesinin altında eşini aldatıyor mu acaba diye düşünmesini gerektirecek birşey yok çünkü hertürlü bağımlılık yapan insanlarla sosyal ilişkinin kurulmasını gerektiren tarzda vakit yiyen oyunlar.İşte üniversite zamanı diyorsunuz. Yani henüz ergenlik. Bu adam büyük ihtimal 30 yaş üstü ve bir ailesi karısı var. Karısını ihmal ediyor, ilgilenmiyor, ters ters cevaplar veriyor. Aldatmasa bile bu kadarı da yeterli. Genç ergenlik yaşında oyun oynamak farklı artık yetişkin olmuş evli barklı adamın bu kadar kendini kaptırması farklı. İkisi arasındaki farkı umarım görüyorsunuzdur.
Büyümeyen bir çocukla evlenmişim malesef.Yalnızım aslında yapayalnız bir başıma evlilik yürüttüğümü düşünüyorum bazenDaha yeni evli sayılırsınız, yeni evli adamın saatlerce oyun oynaması hiç normal değil. Sana zaman ayırması demek, sadece yemek ve yemekten sonra yatana kadar sohbet etmesi değilki. Bence evliliğe alışamamış. Tamam oynasın ama bu kadarı çok aşırı geldi bana.