Hahah memintolar mıNumaralar sirt olcusu harfler meme olcusudur hanimlar, erkekler bu konuyu kavrayamiyor hala tamam da bari biz yapmayalim
Evlendikten sonra buyur dedikleri elleye elleye buyur yani isin özü bu
Masaj yap duzenli baska da yapacak bi sey yok
Benim de yoktu onceden, kilo aldim memintolar dolgunlasti kilo verince gidecek sandim verdim gitmedi baya isime yaradi
Evet o da var hrmon sadece şişiriyor1-2 sene önce silikonu bende düşünmüştüm ama benim derdim memem olmaması değil inek kıvamında sevmem.
Doğum kontrol hapları 1-2 beden büyümede etkili oluyo ama östrjen yetersizliğiniz varsa ...
Ben aniden kestiğim için 1 beden büyüyen memelerim -2 bedene düştü
90 b kullanıyorum bana göre küçük
Doktora gidip hormon testlerinizi yaptırın geçte adet olmuşsunuz lh yetersizliği testesteron yüksekliği e2 azlığı yada hepsi birlikte küçük olmasında yeterli sebep
Hormon yetersizliğinden küçük ise hormon takviyesiyle büyürler ama bıraktığınızda eski halinede dönerler
Yaa çok teşekkür ederim bçyle hikayeler duyunca rahatlıyırum sanki gerçekten :)) teşekkğr ederimCanım hiç dert etme evlenince büyür der ya eskiler,o gerçekten öyle oluyo.kuzenimin tahta gibiydi,evlendi bide çocuk yaptı şimdi gayet kabul edilebilir memeleri var.hiç ameliyat vs olaylarına girme.sulu sütyenler var ,çok zorda kalırsan onlardan kullan...
AhahahhaBen varım ama memelerimi seviyorum :) Dümdüz ne güzel canım memelerim
75-80 sirt olcusudur genelde. onemli olan Cupu . a -b-c si.Şuan 20 yaşındayım. Boyum 1.68 kilom 70 evet hala kiloluyum ama gerçekten kilomu belli etmeyen kişilerdenim herkes beni 60 kilo falan zannediyor :) kaç beden giydiğime gelince 75a ama destekli bazı sütyenlere göre değişiyor bazılarında 80
Şimdi sen bunu yazınca aklıma geldi bir anım. Benimde göğsüm çok ufaktı ve benimle aynı yaşta kiloda olan komşu kızının göğüsleri dev ya bildiğin dev. Neyse bir gün konuştuk dedi ki annem bana memelerinle oyna okşa büyür dedi. Ben şokk. Neyse kız yalan söylüyodur deyip anasına sordum. Bana oynarsan büyür dedi. Ne alaka dedim falan. Bilmem hangi akrabasının problemi de küçük memelermiş dr. Gitmiş ve bunu tavsiye etmiş. Ordan biliyormuş. Ne kadar doğru emin değilim. (ben demedim)Bununla ilgili çok konu açıldı belki de sıkıldınız konuşmaktan ama bana da katılırsanız çok mutlu olucam belki konuşurken rahatllarım. Bende memesi olmayanlardanım. Meme diyorum biraz terbiyesiz kaçabilir ama üniversitede sağlıkla ilgili bir bölüm okuduğum için alışkanlık haline geldi :) Ben çookk kilolu bir ortaokul geçirdim liseye başladığımda hala adet olmamıştım kilomun yüzünden diye düşünerek 10 kilo verdim ve düşündüğüm gibi lise 1 in ikinci döneminde adet oldum mutluydum ve bekliyordum ki göğüslerim de çıkacak ama olmadı hiç bir ağrı sızı hiçbir şey o zamanlar ve hala daha içime kapanık biriydim bu tarz konuları konuşamıyorumanneme anlatamadım anneme adet olduğumu bile söyleyemeyen bir çocuktum belki çıkar diye bekledim ama yok çıkmadı biraz büyüdü dokunulduğunda elime biraz meme dokusu geliyor fakat aerolası çok geniş aynı yeni çıkıyormuş gibi benim gibi kızlar vardı çevremde kilolu olup da zayıflayıp adet olan göğüsleri büyüyen hatta çocuğu olan benim soracağım şu gençken memesi olmayan ama evlenip hamile kalınca büyüyen var mıdır? yoksa gerçekten ameliyat mı olmam gerekiyor ( silikon vs.
Bununla ilgili çok konu açıldı belki de sıkıldınız konuşmaktan ama bana da katılırsanız çok mutlu olucam belki konuşurken rahatllarım. Bende memesi olmayanlardanım. Meme diyorum biraz terbiyesiz kaçabilir ama üniversitede sağlıkla ilgili bir bölüm okuduğum için alışkanlık haline geldi :) Ben çookk kilolu bir ortaokul geçirdim liseye başladığımda hala adet olmamıştım kilomun yüzünden diye düşünerek 10 kilo verdim ve düşündüğüm gibi lise 1 in ikinci döneminde adet oldum mutluydum ve bekliyordum ki göğüslerim de çıkacak ama olmadı hiç bir ağrı sızı hiçbir şey o zamanlar ve hala daha içime kapanık biriydim bu tarz konuları konuşamıyorumanneme anlatamadım anneme adet olduğumu bile söyleyemeyen bir çocuktum belki çıkar diye bekledim ama yok çıkmadı biraz büyüdü dokunulduğunda elime biraz meme dokusu geliyor fakat aerolası çok geniş aynı yeni çıkıyormuş gibi benim gibi kızlar vardı çevremde kilolu olup da zayıflayıp adet olan göğüsleri büyüyen hatta çocuğu olan benim soracağım şu gençken memesi olmayan ama evlenip hamile kalınca büyüyen var mıdır? yoksa gerçekten ameliyat mı olmam gerekiyor ( silikon vs.
Ben endokrin servisine gitmistim ve sonuc temiz cikinca plastik cerrahiye yonlendirdiler ve hastalik sayiliyormus ve parasini devlet oduyormus. Bu arada bende goguslerimin ucunun hep olmadigini dusunurdum emzirirken ucu varmis onu bile ogrendim. Ablaminkinin ucu yoktu emzirirken silikon gogus ucu takti baslarda sonra ona bile gerek olmadan emzirdi. Insallah guzel sonuclarin cikarAa aslında merak ettim ucu var mıydı seninkinin kadın doğuma gittim bu arada yarın kan vericem
İnşallah çok teşekkür ederim demek cerrahiyi karşılıyor çok ilginç bunu duyduğuma şaşırdım :)Ben endokrin servisine gitmistim ve sonuc temiz cikinca plastik cerrahiye yonlendirdiler ve hastalik sayiliyormus ve parasini devlet oduyormus. Bu arada bende goguslerimin ucunun hep olmadigini dusunurdum emzirirken ucu varmis onu bile ogrendim. Ablaminkinin ucu yoktu emzirirken silikon gogus ucu takti baslarda sonra ona bile gerek olmadan emzirdi. Insallah guzel sonuclarin cikar
AhhahŞimdi sen bunu yazınca aklıma geldi bir anım. Benimde göğsüm çok ufaktı ve benimle aynı yaşta kiloda olan komşu kızının göğüsleri dev ya bildiğin dev. Neyse bir gün konuştuk dedi ki annem bana memelerinle oyna okşa büyür dedi. Ben şokk. Neyse kız yalan söylüyodur deyip anasına sordum. Bana oynarsan büyür dedi. Ne alaka dedim falan. Bilmem hangi akrabasının problemi de küçük memelermiş dr. Gitmiş ve bunu tavsiye etmiş. Ordan biliyormuş. Ne kadar doğru emin değilim. (ben demedim)
Aa hayırlı olsun kaç aylık?? Allah anneli babalı büyütsün <3 :) hmm içim rahatladı sankiben varımm:) kayısı kadar göğüslerimle başım dertteydi. bütün sütyenlerim, bikinilerim dolguluyu.. benim kilom yoktu ama senin gibi liseye balayacağım sene adet oldm. şu an 29 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. eşim beni küçücük göğüslerimle sevdi:)) inanki bu durum herkes için önemli değil. şu an ilk bebeğime hamileyim. göğüslerim baya baya büyüdü.. ananas kadar desem anlatabilirim heralde.. En güzel tarafı da ne biliyomusun. bu sıcklarda altı koca göbeğime deyip isilik olmuyor ve emzirme görevi sona erdiğinde sarkmayacaklar:))) Küçük göğüs iyidir
Eger gercekten kucukse karsiliyor. Onun kriteri var sanirim. Benimkini karsiliyormus.İnşallah çok teşekkür ederim demek cerrahiyi karşılıyor çok ilginç bunu duyduğuma şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?