Benim gibi birisi yok mu hiçç ???

Hahah memintolar mı heralde bu televizyonlar dizileden dolayı mükemmelliyetçi olduk diye düşünüyorum aslında Allah böyle yaratmış

Evet o da var hrmon sadece şişiriyor

Yaa çok teşekkür ederim bçyle hikayeler duyunca rahatlıyırum sanki gerçekten :)) teşekkğr ederim

75-80 sirt olcusudur genelde. onemli olan Cupu . a -b-c si.
inan ben de tam tersi var . o kadar sikinti ki . hele hamile oldugumda erkek kardesim benle disari cikmayacagini soylemisti . o kadar büyümuslrrdi ki

hic de uzulme. baktin olmadi estetik olursun . caresi var cok şükür.

Şimdi sen bunu yazınca aklıma geldi bir anım. Benimde göğsüm çok ufaktı ve benimle aynı yaşta kiloda olan komşu kızının göğüsleri dev ya bildiğin dev. Neyse bir gün konuştuk dedi ki annem bana memelerinle oyna okşa büyür dedi. Ben şokk. Neyse kız yalan söylüyodur deyip anasına sordum. Bana oynarsan büyür dedi. Ne alaka dedim falan. Bilmem hangi akrabasının problemi de küçük memelermiş dr. Gitmiş ve bunu tavsiye etmiş. Ordan biliyormuş. Ne kadar doğru emin değilim. (ben demedim)

evlenince hiçbir şey olmuyor
nerden çıkıyor böyle saçma şeyler
evlenince neden büyüsün ki?

benim yıllar önce de 75b idi şimdi de öyle .

ben varımm:) kayısı kadar göğüslerimle başım dertteydi. bütün sütyenlerim, bikinilerim dolguluyu.. benim kilom yoktu ama senin gibi liseye balayacağım sene adet oldm. şu an 29 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. eşim beni küçücük göğüslerimle sevdi:)) inanki bu durum herkes için önemli değil. şu an ilk bebeğime hamileyim. göğüslerim baya baya büyüdü.. ananas kadar desem anlatabilirim heralde.. En güzel tarafı da ne biliyomusun. bu sıcklarda altı koca göbeğime deyip isilik olmuyor ve emzirme görevi sona erdiğinde sarkmayacaklar:))) Küçük göğüs iyidir

Ayrıca duştayken buz gibi soğuk suyu açıp göğüslerine tutarsan büyürmüş dediler banada. ben hiç yapamadım tabi.. dene istersen

Can'ım işte o benim , aynen lisede Regl oldum,merak etme hamile kalınca büyüyorlar dert etme , insan diyorki aman bunumu kafaya taktım zamanında

Aslı zaten memedir onun. Benimde küçük hatta kilo verince 80den 75e düştü. Çok dert etmiyorum ben ama sizin psikolojinizi etkiliyorsa bir cerraha görünün derim.

Aa aslında merak ettim ucu var mıydı seninkinin kadın doğuma gittim bu arada yarın kan vericem
Ben endokrin servisine gitmistim ve sonuc temiz cikinca plastik cerrahiye yonlendirdiler ve hastalik sayiliyormus ve parasini devlet oduyormus. Bu arada bende goguslerimin ucunun hep olmadigini dusunurdum emzirirken ucu varmis onu bile ogrendim. Ablaminkinin ucu yoktu emzirirken silikon gogus ucu takti baslarda sonra ona bile gerek olmadan emzirdi. Insallah guzel sonuclarin cikar

İnşallah çok teşekkür ederim demek cerrahiyi karşılıyor çok ilginç bunu duyduğuma şaşırdım :)

Ahhah nerden tavsiye etmişler ?

Aa hayırlı olsun kaç aylık?? Allah anneli babalı büyütsün <3 :) hmm içim rahatladı sanki bu kadar kişiden hikayeyi duyunca :)

sağlıkla ilgili bi bölüm okuyup bu soruyu bize mi soruyosunuz? bi doktora görünnseniz daha iyi olmaz mı?

Öncelikle boyuna göre kilon fazla değil (birkaç kilo belki)memeye gelince evet benimde bayağı küçüktü doğumdan sonra kısmen büyüdü diyebilirim.Ama şu var ki kadın vücudu 30 yaşından sonra formunu buluyor benim 30 umdan sora tam anlamıyla büyüdüler diye bilirim...ama şimdide kızımın kilere taktım büyür mü küçük mü kalır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…