Bununla ilgili çok konu açıldı belki de sıkıldınız konuşmaktan ama bana da katılırsanız çok mutlu olucam belki konuşurken rahatllarım. Bende memesi olmayanlardanım. Meme diyorum biraz terbiyesiz kaçabilir ama üniversitede sağlıkla ilgili bir bölüm okuduğum için alışkanlık haline geldi :) Ben çookk kilolu bir ortaokul geçirdim liseye başladığımda hala adet olmamıştım kilomun yüzünden diye düşünerek 10 kilo verdim ve düşündüğüm gibi lise 1 in ikinci döneminde adet oldum mutluydum ve bekliyordum ki göğüslerim de çıkacak ama olmadı hiç bir ağrı sızı hiçbir şey o zamanlar ve hala daha içime kapanık biriydim bu tarz konuları konuşamıyorum
anneme anlatamadım anneme adet olduğumu bile söyleyemeyen bir çocuktum belki çıkar diye bekledim ama yok çıkmadı biraz büyüdü dokunulduğunda elime biraz meme dokusu geliyor fakat aerolası çok geniş aynı yeni çıkıyormuş gibi
benim gibi kızlar vardı çevremde kilolu olup da zayıflayıp adet olan göğüsleri büyüyen hatta çocuğu olan benim soracağım şu gençken memesi olmayan ama evlenip hamile kalınca büyüyen var mıdır? yoksa gerçekten ameliyat mı olmam gerekiyor
( silikon vs.