Benim gibi birisi yok mu hiçç ???

bende bazı araştırmalar yapmıştım aslında bana da pko gibi geliyordu gerçekten şurda sizinle konuşunca bir hekime gözükmek istedim ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum biraz sanki neyse ileride geç kaldım diye üzülmektense şimdi gitmek daha iyidir heralde :)

neden kötü şeyler duyasınız ki ? her şeyin çaresi var ki önlem alınmazsa daha kötü olur.bence bir gidip görünün yaşadığımız anormalliklerin bir sebebi mutlaka vardır. bende 1.70 57 kiloyum 75 dolgulu kullanıyorum ki dolgusuz büyük gelir açıkçası.bir ara kilo aldım 62 falan oldum o zaman 80 falan aldım sutyenlerimi. sen 70 kiloyum diyorsun ki memede yağ dokusu fazladır ve kilo alındığında normalde büyür seninkinin küçük olması garip geldi

işte bana da garip gelen o o kiloya rağmen bu boyutta büyümemiş durmuş büyümesi gibi zaten ucu da yok sadece kocaman bir aerola var

ahahah ama kalçam kocaman olduğu için üst küçük olunca armut gibi duruyor ya aslında çok küçük ama her adet döneminde ağrıyor şişiyor bu da meme dokusunun varlığını gösterir dimi :)

75 no sütyen kullanabiliyor olmanız memenizin olduğunu gösteriyor zaten :)

Yok değilmiş ki varmış yine :) sürekli masaj yapın günde 2 defa yarımşar saatten.. o şekilde bikaç beden büyüten tanıdıklarım var.. hatta bunun için bi kemer yapmışlar.. hiç eliniz kolunuz ağrımıyor durduğunuz yerde o kemer masaj yapıyor size baya da etkiliymiş. Hatta burda kullanan bikaç üye vardı faydasını gören

Amaaann benim de yok. Şimdi biraz büyüdüler emzirirken biraz daha buyur diye tahmin ediyorum sonra possss eski haline döner. Ama isterdim yani azıcık bi catalım olsun

Canım hiç dert etme evlenince büyür der ya eskiler,o gerçekten öyle oluyo.kuzenimin tahta gibiydi,evlendi bide çocuk yaptı şimdi gayet kabul edilebilir memeleri var.hiç ameliyat vs olaylarına girme.sulu sütyenler var ,çok zorda kalırsan onlardan kullan...

1-2 sene önce silikonu bende düşünmüştüm ama benim derdim memem olmaması değil inek kıvamında sevmem.

Doğum kontrol hapları 1-2 beden büyümede etkili oluyo ama östrjen yetersizliğiniz varsa ...

Ben aniden kestiğim için 1 beden büyüyen memelerim -2 bedene düştü

90 b kullanıyorum bana göre küçük

Doktora gidip hormon testlerinizi yaptırın geçte adet olmuşsunuz lh yetersizliği testesteron yüksekliği e2 azlığı yada hepsi birlikte küçük olmasında yeterli sebep

Hormon yetersizliğinden küçük ise hormon takviyesiyle büyürler ama bıraktığınızda eski halinede dönerler

Numaralar sirt olcusu harfler meme olcusudur hanimlar, erkekler bu konuyu kavrayamiyor hala tamam da bari biz yapmayalim
Evlendikten sonra buyur dedikleri elleye elleye buyur yani isin özü bu
Masaj yap duzenli baska da yapacak bi sey yok
Benim de yoktu onceden, kilo aldim memintolar dolgunlasti kilo verince gidecek sandim verdim gitmedi baya isime yaradi

Küçük olması çok güzeldir bence. Çok tatlı sütyenler var onlardan alırsın. Şu sadece kumaş hatta sadece tül gibi olanlardan. Veya toptan hiç giymezsin bu sıcak günlerde rahat rahat dolaşırsın. Ben çok özeniyorum. Ama gerçekten seni çok rahatsız ediyor ve kabullenemiyorsan kadın-doğum veya endokrinoloji(hormonlarla ilgili) bölümüne gidebilirsin. Aerolasının boyutu büyüyecekmiş gibi olmasını göstermez. Herkesinki farklıdır.

Hic kafana takma benimde buyumedi bende doktora gitmistim hormonlarim normaldi. Banada silikon dediwlr ama yaptirmadim. Sonrasinda evlendim suan 7 yillik evliyim esimde bende dert etmiyoruz hamilelikte az bisey buyudu. Dogumda sut bile oldu cocugumuda emzirdim hic sorun olmadi. Emzirme bitince eski haline dondu. Simdi diyorumki iyiki kucuk valla buyuk gogusten rahat askisi olmadan sutyen takabilmek ozgurluk bence..

Aa aslında merak ettim ucu var mıydı seninkinin kadın doğuma gittim bu arada yarın kan vericem

Teşekkür ederim yorumların için ee evet rahatsız ediyor ama doktordan da randevu aldım akdın doğumdan kan vericem yarın bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…