bende bazı araştırmalar yapmıştım aslında bana da pko gibi geliyordu gerçekten şurda sizinle konuşunca bir hekime gözükmek istedim ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum biraz sankişöyle söyleyeyim sağlık alanında okuyormuşsun daha iyi bilirsin belki ama ergenlik çağında kilo geç adet görme bana pko gibi geldi.Meme küçüklüğü bazen fazla testesteron salgılanmasından olabiliyor. diğer belirtiler varsa bir doktora görün derim kıllanma adet düzensizliği akne gibi
Ay bunun bir çaresi yokmu sütten kesince sönmemeleri içinDoğumdan sonra büyüyor evet,hele emziriyorsan bir güzel de dolgunlaşıyor,ama çocuğu sütten kesince eski haline dönüyor,yıkım oluyor
ahahah75'in neresi küçük alooooo
Mis gibi meme büyüklüğüdür 75
Severim ben memelerimi
neden kötü şeyler duyasınız ki ? her şeyin çaresi var ki önlem alınmazsa daha kötü olur.bence bir gidip görünün yaşadığımız anormalliklerin bir sebebi mutlaka vardır. bende 1.70 57 kiloyum 75 dolgulu kullanıyorum ki dolgusuz büyük gelir açıkçası.bir ara kilo aldım 62 falan oldum o zaman 80 falan aldım sutyenlerimi. sen 70 kiloyum diyorsun ki memede yağ dokusu fazladır ve kilo alındığında normalde büyür seninkinin küçük olması garip geldibende bazı araştırmalar yapmıştım aslında bana da pko gibi geliyordu gerçekten şurda sizinle konuşunca bir hekime gözükmek istedim ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum biraz sankineyse ileride geç kaldım diye üzülmektense şimdi gitmek daha iyidir heralde :)
onun için fitoöstrojen alımını öneriyorlar hekime danışıp yapabilirsinizAy bunun bir çaresi yokmu sütten kesince sönmemeleri için
işte bana da garip gelen o o kiloya rağmen bu boyutta büyümemiş durmuş büyümesi gibi zaten ucu da yok sadece kocaman bir aerola varneden kötü şeyler duyasınız ki ? her şeyin çaresi var ki önlem alınmazsa daha kötü olur.bence bir gidip görünün yaşadığımız anormalliklerin bir sebebi mutlaka vardır. bende 1.70 57 kiloyum 75 dolgulu kullanıyorum ki dolgusuz büyük gelir açıkçası.bir ara kilo aldım 62 falan oldum o zaman 80 falan aldım sutyenlerimi. sen 70 kiloyum diyorsun ki memede yağ dokusu fazladır ve kilo alındığında normalde büyür seninkinin küçük olması garip geldi
Bilmiyorum ,bilsem de bu saatten sonra bana faydası olmaz ,Banyodan sonra soğuk duşa sokmanın göğüsleri canlandırdığını okumuştum .Ay bunun bir çaresi yokmu sütten kesince sönmemeleri için
ahahahama kalçam kocaman olduğu için üst küçük olunca armut gibi duruyor ya aslında çok küçük ama her adet döneminde ağrıyor şişiyor bu da meme dokusunun varlığını gösterir dimi :)
Yok değilmiş ki varmış yine :) sürekli masaj yapın günde 2 defa yarımşar saatten.. o şekilde bikaç beden büyüten tanıdıklarım var.. hatta bunun için bi kemer yapmışlar.. hiç eliniz kolunuz ağrımıyor durduğunuz yerde o kemer masaj yapıyor size baya da etkiliymiş. Hatta burda kullanan bikaç üye vardı faydasını görenŞuan 20 yaşındayım. Boyum 1.68 kilom 70 evet hala kiloluyum ama gerçekten kilomu belli etmeyen kişilerdenim herkes beni 60 kilo falan zannediyor :) kaç beden giydiğime gelince 75a ama destekli bazı sütyenlere göre değişiyor bazılarında 80
Amaaann benim de yok. Şimdi biraz büyüdüler emzirirken biraz daha buyur diye tahmin ediyorum sonra possss eski haline döner. Ama isterdim yani azıcık bi catalım olsunya aslında bende pek dert etmiyordum ama sonuçte gelince 20 yaşına insan evlilik düşünüyor çoluk çocuk düşünüyor sonra diyorum acaba emzirebilir miyim çocuğum olsa sonra diyorum heralde olmayacak :) heralde benim gibi düşünenlerde vardır aslında şu an için değil geleceğim için kaygılarım var :)
Hic kafana takma benimde buyumedi bende doktora gitmistim hormonlarim normaldi. Banada silikon dediwlr ama yaptirmadim. Sonrasinda evlendim suan 7 yillik evliyim esimde bende dert etmiyoruz hamilelikte az bisey buyudu. Dogumda sut bile oldu cocugumuda emzirdim hic sorun olmadi. Emzirme bitince eski haline dondu. Simdi diyorumki iyiki kucuk valla buyuk gogusten rahat askisi olmadan sutyen takabilmek ozgurluk bence..ya aslında bende pek dert etmiyordum ama sonuçte gelince 20 yaşına insan evlilik düşünüyor çoluk çocuk düşünüyor sonra diyorum acaba emzirebilir miyim çocuğum olsa sonra diyorum heralde olmayacak :) heralde benim gibi düşünenlerde vardır aslında şu an için değil geleceğim için kaygılarım var :)
Aa aslında merak ettim ucu var mıydı seninkinin kadın doğuma gittim bu arada yarın kan vericemHic kafana takma benimde buyumedi bende doktora gitmistim hormonlarim normaldi. Banada silikon dediwlr ama yaptirmadim. Sonrasinda evlendim suan 7 yillik evliyim esimde bende dert etmiyoruz hamilelikte az bisey buyudu. Dogumda sut bile oldu cocugumuda emzirdim hic sorun olmadi. Emzirme bitince eski haline dondu. Simdi diyorumki iyiki kucuk valla buyuk gogusten rahat askisi olmadan sutyen takabilmek ozgurluk bence..
Teşekkür ederim yorumların için ee evet rahatsız ediyor ama doktordan da randevu aldım akdın doğumdan kan vericem yarın bakalım ne diyecekKüçük olması çok güzeldir bence. Çok tatlı sütyenler var onlardan alırsın. Şu sadece kumaş hatta sadece tül gibi olanlardan. Veya toptan hiç giymezsin bu sıcak günlerde rahat rahat dolaşırsın. Ben çok özeniyorum. Ama gerçekten seni çok rahatsız ediyor ve kabullenemiyorsan kadın-doğum veya endokrinoloji(hormonlarla ilgili) bölümüne gidebilirsin. Aerolasının boyutu büyüyecekmiş gibi olmasını göstermez. Herkesinki farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?