benim gibi bir durum yaşamıs yada yaşayan varmı?

Umutsuz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
188
6
118
merhaba 26 aylık birkızım var..7-8 aydır cok sıkıntılıyım kızım yuzunden. sizlere yazıp sormak istedim benim gibi durumda olan varmı diye.Ben gecen yıl kpss ye hazılandım 12 yıldır atanamıyordum kursada gidince bu kez oldu allaha sukur ama kzımla cok uzaklastık.Cok moralim bozuluyor ve uzuluyorum.Acaba ilgim cok mu az geldi ondan mı boyle oldu bilemiyorum.

kızım babasına cok düşkündü baslangıçtan beri.ama o dönemden beri kesinlikle babasının oldugu ortamda kesinlikle benim ne yanıma geliyor ne yaklasıyor sanki ben orda yokmjusum gibi davranıyor.Tam bir oyun delisi.Bunu kulalnarak gönlünü kazanayım diyorum.gel oynayalım diyorum babasınla oyun oynamak istiyor.Bana pek gelmiyor sadece babası ilgilenmeyince ozaman geliyor.Birazda babamızın yoğun ilgisi sevgisi sanrıım bu durumua yol actı.neyse kzıma birsey soruyorum babasına soyluyor onunla konusyor benle cok ilgisi yok.kpss döneminde annem ve kaynanam donusumlu olarak son 2 ay kadar bize gelip kaldılar Ondan önce babanneyede annanneyede cok asırı bir düşkünlüğü yoktu.ama o dönem özellikle kaynananam (aramız iyi degildir zoraki yurutmeye calısyoruz ilişkimizi.)kızımı cok uzaklastıdı benden simdi farkediyorum tabii.cocugu alıp butun gun o ilgilenirdi oynardı vs.benim yanımada koca gün 10 dk falan ugrararlardı.tabii bende o kadar yogun cvalısıyordumki hem buduruma uzuluyordum hemde o gidince duzelir diyordum ama olmadı:(( kzım bu gidişlerden sonra iyice benden uzaklastı.Bulundugumuz ortamda eger babanne varsa onun peşinden ayrılmaz benim kesinlikle elimi tutmaz sacımı yolar babannesini goremiyor diyevs seyler ama annnemi de sever ama onun yanında boyel yapmıyor cocuk.Ama ortamda kaynanam varsa mutlaka yuzume bile bakmaz.Üstelik kaynanamı hic sevmiyorum cok kereler tartısmısıktır.bana kalsa kesinlikle hic gorusmeke istemyorum ama iste esler ugruna katlanılıyor ustelik esimde annesine cok duskun kaynanamda oglusuna cok duskun hatta biz evlendikten sonra daha bir duskun oldu.Cok kıskanıyor bizi hala kabullenmeyior kac yıl oldu.hep oglunun ilk ilgi alanı o olamk istiyor.neyse cok uzattım kusura bakmayın ama kzım kesinlikle benden cok uzak.beni sevmiyor gibi.Acaba ilerde düzelirmi bilmiyorum.cevremdede hic boyle bir durum yasayan yok.bazıları buyunce degisr falan diyor ama ya degismezse herkes anne cok onemlidir kimse onun yerini tutmaz dfiyor ama ya tutarsa bu susnceler artık beni iyice bunalttı.kara kara dusunuyorum.bu arada kızımla yanlız oldugumuzda kesinlikel beni cok seviyor gozukuyor devamlı yanımdadır seni cok seviyorum annecim canım annem falan diyor ama babanne gelsin yada baba gelsin elimi tutuyorsada hemen bırakır bana agresif davranır beni hemen satar .kaynanamıda birkac kez uyardım birarada oldugumuzda bazen onunla bu kadar ilgilenmesin kendi heline bıraksın diye ama oda hicbirdavranısını degistirmiyor.Ustelik artık calısmaya basladım 2aydır 1 haftalıgına istemediğimi belli etmeme ragmen geldi kaldı kızım hemen ertesi gun yine degisti zaten okul egitim derken 8de anca eve geliyorum.ertesi gun okula gierken opeyim ben okula gidicem dedim babannesinin bacagına sarıldı ne geldi ne opturdu.cok uzuldum ve sinirlendim.benim gbi durmu oloan varmı sizin kızlarınız ne durumda ?ne yapsam bilemiyorum normal mi acaba bu durumlar cok endiseliyim

merhaba
benim kızım 3,5 yaşında 1 senedir bana çok düşkün bunun sebebide onunla sürekli evde olmam. birlikte birşeyler paylaşmamız. 2,5 yaşına kadar babanne ve teyze dönüşümlü bakmışlardı. o dönem zarfında da hep onlarla çok yakındı. 6 aylıktı baba işten gelince üstüne atlar şebeklikler yapardı. ben işten gelince yüzüme bile bakmazdı, üzülüp ağladığım zamanlar oldu. ama bunlar geçiçi oluyor. anladığım kadarı ile senin kızında onunla kim oynuyorsa ona yaklaşan bir çocuk benimki gibi. çalışıyorsun sanırım. sana tavsiyem akşam işten gelince o istemese de onunla zaman geçirmeye çalışman.ve hafta sonunda bir gününü tamamen ona ayırman 3. bir kişi yanınızda olmasın ama sadece ikiniz, seninle değişik aktiviteler yaşarsa emin ol sana karşı hareketleri değişecektir. mesela beraber tiyatroya gidin, alışverişe gidin yani birlikte eğlenceli şeyler yapın.:)

bana sanki babaannenin kızınızı size karşı doldurduğundan şüpheleniyorsunuz gibi geldi...
olur mu... bir babaanne bunu yaparmı derseniz bence olur...
çocuk etkilenir mi diye sorarsanız bence etkilenir...
benim de 34 aylık bir kızım var... bir defa babası kimi daha çok seviyorsun gibi aptalca bir soru sordu.... beni seviyor tabi dedim...kızım babayı sevdiğini söyledi... ben yalancıktan ağlayınca kızım yanıma gelip sarıldı bana seni seviyorum anne dedi... bende aptal gibi anneni sev kızım baba pis dedim... o günden beri kızıma beni seviyormusun diye sorduğumda otomatik olarak seni çok seviyorum anne baba pis diyor... benim yine ağlayacağımdan korkuyor muhtemelen...
diyeceğim o ki hiç üstüne gitmeyin...şu anda babaannenin telkinleri ileböyle davranıyor olabilir... onu üzme kaybetme korkusu yaşadığı için onun yanında sizi itiyor olabilir... yanlızken size yakın davranması bana böyle düşündürdü... yanılıyorda olabilirim tabi...

Back