ben 2008 kasım annesiyim
ve evet seni coook bencil buldum, cok şasırdım. ben mi çok geri kafalıyım acaba.??? herkes böyle bir şeyin ısmarlama bir tarihte olmasını normal karşılıyor hatta harika olur diyor.
nasıl olur arkadaşlar. bir bebek ne zaman doğacağına sadece kendi karar verebilir. o tarihe kadar gelmezse o tarihte zorla o hiç istemedn ve belki de bazı ihtiyaçları tamamlanmadan(bunu sadece onlar bilir) dünyaya gelmesini sağlamak cok büyük bi yanlış değil mi sizce? daha odoğmadan kendi isteklerimizi onlara empoze etmeye ne hakkımız var????
ayrıca daha hamileliğinin en başlarında kendi kendine sezeryana karar vermen de beni şaşrttı. bu gibi durumlar sadece türklere mahsus, yurt dışında böyle değil demişti doktorum. so zamanlarda yakın cevremde o kadar cok sezeryan isteyen varki, ne diyeceğimi bilemiyorum valla.
neyse..
benim kendi doğum tarihim 5 kasım. kızımın da bu tarihte doğmasını cok istedim. ama denk gelmedi. kızım ben o tarihte değil bu tarihte doğmak istiyorum dedi ve 8 kasım da dünyaya geldi. ben de onun kaderi olan bu tarihe hiç müdahale etmediğim için kendimi çok mutlu hisettim.
söylediklerimi sakın yanlış anlama. ama nüfus cüzdanında ha 9 yazmış ha 10 yazmış ha 11 yazmış. ne önemi var. bu davranışın belki de hiç kimsenin bilemeyeceği olumsuz şeylere yol açacak. bunun asla garantisi yok.
samimi bir şekilde fikirlerimi yazdım. lütfen kırılma va yanlış anlama beni.
her şey sağlıkla ve hayırlı zamanda gerçekleşir umarım. şimdiden kolay doğumlar diliyorum....