Tabi canım eve gidince atarımteşekkürler bu arada darısı başına:)
Maşallah vallahi darısı başına :))))
koalina, ne tatlı olmuşsun:) mutluluklar diliyorum...evlilik nasıl bişey ne hissediyorsun :) balayı yaptınız mı nasıl geçti
evinin resimlerini de paylaşır mısın :)
Çok teşekkürler :)
Pek bir şey hissetmiyorum şimdilik çünkü kınamız mayıs 31 de. Evlendik ama kağıt üzerinde gibi bir şey oldu bazı sebeplerden... Evim de hazır değilBalayı da yapmadık kınayı bekliyoruz.
Ara tatilde bir kaç günlüğüne gittim eşimin ailesi nöbet tuttu başımızda sürekli göz hapsindeydik, evde de hiç yalnız bırakmadılar
Elimde pek foto yok henüz ama olanları sizinle paylaşmak istedim...
Kolları ön göğüs kısmından gelerek arka kısma pelerin şeklinde sabitlenmişti. Pelerini ayrı değil yani :)
Bu gelinlik için çok uğraştık ve bir kere daha giyeceğim için hala uğraşmaya devam ediyoruz :)
nasıl yani dünya evinize henüz giremediniz mi, merak ettiğim, beraber uyumadınız mı daha henüz? hayırlı uğurlu olsun bu arada nikahınız
Hayır henüz bekliyoruz
hmmm, o zaman şafak kaç onu da soralım :))
Bir ömür mutlu ol İnşAllah Koalina Rabbim ağzınızın tadını huzurunuzu hiç bozmasın ❤Hey gidi ya... Duygulandım
Aminn, insan bi üzülüyor yaşlandığını görünce :/Bir ömür mutlu ol İnşAllah Koalina Rabbim ağzınızın tadını huzurunuzu hiç bozmasın ❤
Aminn, insan bi üzülüyor yaşlandığını görünce :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?