• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

Ayakkabilarinin kirmizi olmasina bayildim boyle ayakkabi ve cicek kombinasyonlari cok guzel duruyor her renkte:) mutluluklarrr cok farklli tarz sahibi bi gelin olmussun masallah:nazar::16:

benim canım topik açmışş hiç haberim yok tesadüfen gördümm çok güzel bi gelin oldun zaten :16:oyyy

Çok beğendim koalina, gerçekten gördüklerimizden farklı, dantel zaten benim favorim sende çok güzel taşımış, çok güzel bir gelin olmuşsun:nazar::16:

Teşekkürler kızlar:)

Ayyyy koalina evlendin miiii:46:

Gelinliğe bayıldım, özellikle sırt dekoltesine..

Allah mesut etsin canım :16:

ayyyy canım ilk defa böyle bir gelnlik gördüm
çok çok mutlu ol inşallah yaa bak ne güzel evleniyorsun daha geçen sene topiclerde yazardın konularını
darısı başıma:6:
para mevuzusu konusuydu demi ay hep karıştırıorm:1:

ayyyy canım ilk defa böyle bir gelnlik gördüm
çok çok mutlu ol inşallah yaa bak ne güzel evleniyorsun daha geçen sene topiclerde yazardın konularını
darısı başıma:6:
para mevuzusu konusuydu demi ay hep karıştırıorm:1:
Teşekkür ederim:16:
Aynen canım bi ara baya sıkıntılı günler geçirmiştim. hafızana da maşallah bu arada :D:D

Teşekkürler kızlar:)

Teşekkürler kızlar beğenmenize çok sevindim:) Fotolar bir kaç gün içerisinde gelir :)
Gelinlik Ümraniye'de dikildi, 4 bin küsürlerden kapı açtılar ama 2700e anlaşıldı...Malum kış dönemi olunca pazarlık daha kolay oldu:)

koalina çok güzel bir gelin olmuşsun Nazar
bir ömür boyu mutluluklar.

yakından resimler varsa bakmak isterim sakıncası yoksa :34:

ümraniyede hangi gelinlikçi acaba?
şuan evlilik gibi bir durum yok ama belki ilerde lazım olur :1:

Teşekkür ederim:16:
Aynen canım bi ara baya sıkıntılı günler geçirmiştim. hafızana da maşallah bu arada :D:D

evet yaa cidden iyidir hiç unutmam =) maaşallah :1:
ama süper tanıdığım biri evleniyormş gibi hissettim bir an ayy darısı başıma nolur nolur :ssz:

koalina çok güzel bir gelin olmuşsun Nazar
bir ömür boyu mutluluklar.

yakından resimler varsa bakmak isterim sakıncası yoksa :34:

ümraniyede hangi gelinlikçi acaba?
şuan evlilik gibi bir durum yok ama belki ilerde lazım olur :1:
Tabi canım eve gidince atarım;) teşekkürler bu arada darısı başına:)

evet yaa cidden iyidir hiç unutmam =) maaşallah :1:
ama süper tanıdığım biri evleniyormş gibi hissettim bir an ayy darısı başıma nolur nolur :ssz:
Maşallah vallahi darısı başına :))))

Back