Elimde pek foto yok henüz ama olanları sizinle paylaşmak istedim...
Kolları ön göğüs kısmından gelerek arka kısma pelerin şeklinde sabitlenmişti. Pelerini ayrı değil yani :)
Bu gelinlik için çok uğraştık ve bir kere daha giyeceğim için hala uğraşmaya devam ediyoruz :)
Teşekkürler kızlar beğenmenize çok sevindim:) Fotolar bir kaç gün içerisinde gelir :)
Gelinlik Ümraniye'de dikildi, 4 bin küsürlerden kapı açtılar ama 2700e anlaşıldı...Malum kış dönemi olunca pazarlık daha kolay oldu:)
Naçizane, duvağınızı bu gelinliğe yakıştıramadım. Yani bence saç modeliniz güzel olmuş ama taç fazla geriden takılmış ve tül sert kalmış gibi. Bence fazla büzgüsü olmayan dolayısı ile altını gösterecek ve sırtı örtmeyecek, yumuşak uzun bir duvak daha bütünlüklü dururdu gelinlik ile. Ya da ne biletim, Kate Middleton gibi daha yumuşak tüllü bir duvak, daha önde takılmış bir taç.
Böyle bir duvağı klasik bir gelinliğe değil de kat kat hareketli, çılgın bir gelinliğe yakıştırırdım şahsen...
Aslında ben size duvak yerine kafes duvak dedikleri tarzda bir aksesuar önerecektim de duvaksız gelin olmaz diye düşünebilirsiniz dedim. Öyle bir ihtimal varsa daha bile güzel olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?