Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.648
798
Elimde pek foto yok henüz ama olanları sizinle paylaşmak istedim...

Kolları ön göğüs kısmından gelerek arka kısma pelerin şeklinde sabitlenmişti. Pelerini ayrı değil yani :)
Bu gelinlik için çok uğraştık ve bir kere daha giyeceğim için hala uğraşmaya devam ediyoruz :)

Eklentiler

• $Ekran Resmi 2014-01-23 19.14.28.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 758
  • $Ekran Resmi 2014-01-21 14.24.38.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 745
  • $20131222_172711.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 763

canım gelinliğine bayıldımmmmmmmmmmmm tam benim istedigim modellerden biri bu ya çok güzellll sanada cok yakışmışşşşşşşş :) nerden aldın yada diktiriyorsun kaça mal oldu ögrenebilirmiyimmm?

Ben de çok beğendim çok yakışmış. Farklı ve tarz bi gelinlik... Allah Mesut etsin...

bayıldığım! olağanüstü. başka resimler de varsa zevkle bakarız

vay vay vay çok güzel bir gelinlik.pelerin gelinliğe hoş bir hava katmış gerçekten.kırmızı ayakkabılarda çok güzel uyum sağlamış gelinlikle.harika çok beğendim.

canım ne kadar güzel gelinlik. tarzı çok hoş. Gelin adaylarına iyi bir örnek bencede. Mutluluklar dilerim.

Çok güzelmiş alışılmışın dışında.Mutluluklar.

Teşekkürler kızlar beğenmenize çok sevindim:) Fotolar bir kaç gün içerisinde gelir :)
Gelinlik Ümraniye'de dikildi, 4 bin küsürlerden kapı açtılar ama 2700e anlaşıldı...Malum kış dönemi olunca pazarlık daha kolay oldu:)

Çok güzelsincanim ggelinliğin harika .

Naçizane, duvağınızı bu gelinliğe yakıştıramadım. Yani bence saç modeliniz güzel olmuş ama taç fazla geriden takılmış ve tül sert kalmış gibi. Bence fazla büzgüsü olmayan dolayısı ile altını gösterecek ve sırtı örtmeyecek, yumuşak uzun bir duvak daha bütünlüklü dururdu gelinlik ile. Ya da ne biletim, Kate Middleton gibi daha yumuşak tüllü bir duvak, daha önde takılmış bir taç.

Böyle bir duvağı klasik bir gelinliğe değil de kat kat hareketli, çılgın bir gelinliğe yakıştırırdım şahsen...

Biz de yumuşak bir tül istedik ve tek kat ama gelinlikçinin elindeki en uygun tül buydu. Belki ucundaki misinalar olmaz başka bir şey olurdu ama ben işlemesiz bir duvak istemiştim. Gelinlik baştan aşağı fransız danteli olunca olmaz diye düşündüm...
İkinci kere giyeceğim zaman duvak kullanmayıp daha farklı bir tacı yandan takmayı düşünüyorum:)
Kuaför tacı yerleştiremedi zaten duvak ile bütünleştiremedi, bir dahakine dikkat etmeyi planlıyorum (Kendi şehrimde mayısta olacak düğün )

farklı ve güzel bir gelinlik size de çok yakışmış

Aslında ben size duvak yerine kafes duvak dedikleri tarzda bir aksesuar önerecektim de duvaksız gelin olmaz diye düşünebilirsiniz dedim. Öyle bir ihtimal varsa daha bile güzel olur bence...

Aslında ben size duvak yerine kafes duvak dedikleri tarzda bir aksesuar önerecektim de duvaksız gelin olmaz diye düşünebilirsiniz dedim. Öyle bir ihtimal varsa daha bile güzel olur bence...

Ben de çok beğeniyorum onları, 2. düğün için mutlaka denerim. Öneriler için teşekkürler :)

öncelikle mutluluklar dilerim.gelinlik hoş ancak ben de duvağı beğenmedim.sanki duvaksız daha güzel duracak gibi.gümüş rengi gelinlik tokalarını ve kafes duvakları çok beğeniyorum.İkinsinden birini diğer düğününüzde tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…