Gelinlik Modelleri benim gelinliğim:)

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
296
İstanbul

resim ekleyebildim mi bilmiyorum...
bu fotoda çok yan durduğu için pek anlaşılmıyo aslında ama yinede fikrinizi almak istedim kızlar...
benimkinin yan tarafından göğüs kısmındaki işlemeli dantel çıkıyo, akaydan aldım ve üzerinde oynama yapıldı...

nasıl sizce???kaydirigubbakcemile2

ne yazıkki belli olan b, fotoğrafı yok internette, bende çekmedim
sadece akayın sitesine girdiğinizde 2010 modellerin içinde war, orda videosu var gelinliğin, üşenmezseniz bakabilirsiniz modeli 914.

sanırım sade bir model yandan benim gelinligime benziyor severim sade gelinlikleri

evet baya sade bi model canım:) sadece göğüs kısmında dantel ve taşlar var bide eteğin yanından dantel çıkıcak... kumaşı ipek şantuk..
sen akayın sitesinden baktınmı gelinliğe canım?

cnm güle güle giy akayın gelinlikleri güzel az kalsın bende ordan alıcaktım son anda vazgeçtim çok kaliteli herşeyi ne kadara aldın cnm bu arada

cnm güle güle giy akayın gelinlikleri güzel az kalsın bende ordan alıcaktım son anda vazgeçtim çok kaliteli herşeyi ne kadara aldın cnm bu arada

çok teşekkürler canıma.s.
normalde 3bin küsürdü ama ben şubat ayı bitmeden sipariş verdiğim için %30 indirim vardı.. 2500 e geldi nakit..aslında az değil ama gerçekten çok kaliteli duruyo özellikle kumaşın ipek oluşu.. buarada şubattan sonra sanırım kumaşlara zam geliyodu, çünk hangi gelinlikçiye gitsek aynı şeyi söyledi, tabi bilemem yinedebenneyaptımki
sen nerden aldın canım???

evet baya sade bi model canım:) sadece göğüs kısmında dantel ve taşlar var bide eteğin yanından dantel çıkıcak... kumaşı ipek şantuk..
sen akayın sitesinden baktınmı gelinliğe canım?

baktım canım benim gelinligimde gögus kısmında bide yandan drapemi diolar cok bilmem yani göğüsten asagı dogru işlemeler vardı bide etek ucunda baskada yoktu hos gelinligin içine sinsin yeter cok guzel olursun eminimzemuszemus

hımm demekki zevklerimiz benziyomuşaklinialirimsmile içime sinmesine sindi de o kadar çok model var ki acaba şöylemi olsaydı böylemi olsaydı diyip duruyorum bazen :sinifsinif: en iyisi hiç düşünmemek sanırımbilmiyorumkismile

bizde şubat sonu gitmiştik kapora bıraktık istediğim gelinlikte indirim yapıcaklardı kamapanyadaki gibi bir tane beğenmiştim hemen hemen 1000 tl civarı indirim oluyordu ama vazgeçtim evet kumaşları güzel ama ben en çok tarlatanlarını beğenmiştim tek başına o bile güzel duruyor kaydirigubbakcemile3

ben aysiradan aldım cnm gelinliğimi

güle güle giyelim inşallah hepimiz :Saruboceq:

evet canım tarlatanları çok güzela.s
inşallah canım hayırlısıyla güle oynaya giyelim inşallahhihoyyyt bende aysiradan son anda vazgeçmiştim biliyomusun, tesadüfe bak:dance:

Fotoğraf net değil ne yazık ki.. Ama model güzele benziyor..

evet canım ne yazıkki tam net görünen bi fotoğrafı yok gelinliğin:sinifsinif: aslında yorumlarınızı merak ediyorumohaoldumsmile
sadece akayın sitesine girince videosu var, koleksiyonlardan 2010 a giriyosun, bu fotonun aynısı var onu tıklayınca videosu var gelinliğinyerimseniben

evet canım tarlatanları çok güzela.s
inşallah canım hayırlısıyla güle oynaya giyelim inşallahhihoyyyt bende aysiradan son anda vazgeçmiştim biliyomusun, tesadüfe bak:dance:

:):) aa ne tesadüf cnm delikafadulden inşallah güle güle giyeriz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…