cnm güle güle giy akayın gelinlikleri güzel az kalsın bende ordan alıcaktım son anda vazgeçtim çok kaliteli herşeyi ne kadara aldın cnm bu arada
evet baya sade bi model canım:) sadece göğüs kısmında dantel ve taşlar var bide eteğin yanından dantel çıkıcak... kumaşı ipek şantuk..
sen akayın sitesinden baktınmı gelinliğe canım?
baktım canım benim gelinligimde gögus kısmında bide yandan drapemi diolar cok bilmem yani göğüsten asagı dogru işlemeler vardı bide etek ucunda baskada yoktu hos gelinligin içine sinsin yeter cok guzel olursun eminimzemuszemus
yorumun için teşekkürler canım a.s.bana gore biraz sade ama yinede guzel.
çok teşekkürler canıma.s.
normalde 3bin küsürdü ama ben şubat ayı bitmeden sipariş verdiğim için %30 indirim vardı.. 2500 e geldi nakit..aslında az değil ama gerçekten çok kaliteli duruyo özellikle kumaşın ipek oluşu.. buarada şubattan sonra sanırım kumaşlara zam geliyodu, çünk hangi gelinlikçiye gitsek aynı şeyi söyledi, tabi bilemem yinedebenneyaptımki
sen nerden aldın canım???
bizde şubat sonu gitmiştik kapora bıraktık istediğim gelinlikte indirim yapıcaklardı kamapanyadaki gibi bir tane beğenmiştim hemen hemen 1000 tl civarı indirim oluyordu ama vazgeçtim evet kumaşları güzel ama ben en çok tarlatanlarını beğenmiştim tek başına o bile güzel duruyor kaydirigubbakcemile3
ben aysiradan aldım cnm gelinliğimi
güle güle giyelim inşallah hepimiz :Saruboceq:
gülegüle giyy.
Fotoğraf net değil ne yazık ki.. Ama model güzele benziyor..
evet canım tarlatanları çok güzela.s
inşallah canım hayırlısıyla güle oynaya giyelim inşallahhihoyyyt bende aysiradan son anda vazgeçmiştim biliyomusun, tesadüfe bak:dance:
:):) aa ne tesadüf cnm delikafadulden inşallah güle güle giyeriz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?