• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim gelinliğim ... sonunda hazır

Öncelikle tüm güzel dilekler ve beğeniler için teşekkür ederim.
Gelinliğimi 19 Haziranda giyeceğim :) olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşırım mutlaka ...
Evimin resimlerini de balayından döndükten sonra eklemek istiyorum ama özetle mobilyalarda siyah ve beyaz kombinasyonu yaptık ve gümüş aksesuarlarla tamamlamaya çalıştık diyebilirim ...

keske herkes böyle zevkli olsa...;)
cogu neden abartili giyinir...güzel olacagi yerde cok komik oluyorlar...

çok yakışmış canım , inşallah çok mutlu olursunuz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar söz verdiğim gibi gelinliği giydikten sonra ki tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle.

Öncelikle seçtiğim gelinlik herkes tarafından çok beğenildi. Bende gün boyu çok rahat ettim kuyruklu oluşu beni çok korkutmuştu ama hiç rahatsızlık duymadım, kokteyl için inanılmaz doğru bir seçim yapmışım.
Bu arada gelinliğimi satıyorum düşünen olursa özelden mesaj atabilirler :) $032.JPG $252565_10150224137556162_614796161_7109433_3026344_n.jpg $005.jpg

Maşallah çok güzel bir gelin olmuşsunuz. Ben özellikle saçınızı ve duvağızı da beğendim. En çok böyle toplu saçlar hoşuma gidiyor. Mutluluklar...

Back