• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim gelinliğim ... sonunda hazır

çok güzel vücut tipinizede çok yakışmış zarif olmuşsunuz mutluluklar dilerim

muhtesem canim, cokk guzel tasimissin.. cok begendim walla, umarim bende senin gibi sansli olurum, istedigim gelinligi giyerim:61: allah mutlu etsin guzelim:61::61:

Çok zariff, ama arkadan daha hoş duruyo ön kısmını pek begenmedim canım.

allah mutlu etsn cnm çok güzel olmuşsun sana çok yakışmış gelinlik :16:

Tüm seçimleriniz çok zevkli, son derece şık ve zarif. Geçmiş mesajlarınıza bakmaktan kendimi alamadım :) Gelinliğiniz, gelin çiçeğiniz, düğün yeriniz, balayı planlarınız, kına için düşündüklerinizdavetiyeniz. O kadar keyifle anlatmışsınız ki merakla okudum tüm mesajlarınızı. Çok çok çok beğendim, her bir paylaşımı. Maşallah :)
Bu başlık altında yazmak alakasız olacak ama evinizi çok merak ettim, nasıl döşediğinizi. Sakıncası yoksa ekleyebilir misiniz fotoğraflarını :)
Mutluluklar diliyorum :)

Son düzenleme:
Yazmayı unutmuşum, çeyiz sayfanızda tüm hazırlıklarınızı paylaşsanız sizce de şahane olmaz mı :) Hepsini aynı anda görmüş olurduk. Bazı konular kaçabiliyor gözden, parça parça olunca paylaşımlar. Gerçi artık düğün telaşı iyiden iyiye sarmıştır sizi.

Back