• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim gelinliğim ... sonunda hazır

keeper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
339
3
96
45
İstanbul
$25022011316.jpg $25022011317e.jpg $25022011315e.jpg Çok beğenerek ve isteyerek aldım düğünümğz nikah+kokteyl olacak daha önce mekanıda paylaşmıştım... sizlerin fikirlerinide merak ediyorum ...

fotoğraflardan pek bişey anlayamadımben

beyaz ışıkta çekilsennn

bir de üst kısım daha yakından bir fotoğrafı olsaa... detayları görsekk.. nasılolur

Gelinlik fiziğine çok yakışmış, ne güzel bir gelin olmuşsun canım. Maşallah:nazar:
Darısı bana olsun:29:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... Umarım hepimizin düğünü ve evliliği hayal ettiğimiz gibi olur ...

kokteyl + nikah için daha iyisi düşünülemezdi :) güle güle giy çok güzel olmuşsun :1:

çok güzel canım çok beğendi ben:46:

düğün mekanınıza göre mükemmel bır gelınlık tercıhı yapmışşsın.. darısı başımıza gule gule gıy :)

düğün şekline göre çok iyi seçim olmuş eminim çok rahat edeceksin bu gelinlikle.mutlulukar dilerim çok beğendim çok kaliteli duruyor

ayy çok güzel kalçanın ordaki büzgü detayı çok harika olmuş :nazar::nazar::nazar: allah nazarlardan korusun :nazar:

canım gelinliğin çok güzel olmuş yaa çok begendim tam benim tarzımda bende diktiriyorum gelinliklerimiz benziyor mutluluklar dilerim canım çok harika olmuş birde kilon ve boyun kaç acaba tam otürmuş üzerine maşallah nazarım değcek :nazar: :35:

gelinlğiniz size gerçekten çok yakışmış.. içinde mükemmel görünüyorsunuz! tebrik ederim, mutluluklar..

Back