Benim fsh 13 eşim morfoloji %1 bir oğlumuz oldu

35sevi35 yazdıkların için teşekkür ederim.babamı geçen ay kaybettim ben keşke şifa bulabilseydi ama olmadı işte...ben üzülmemeye sıkılmamaaya çalışıyorum ama bu fsh beni çok üzüyor.daha yaşım çok küçük,evliliğe çok uzağım ama zamanı geldiğinde ne yapıcam hiç blmiyorum..inşallah kullandğım ilaçlar yapacağım kürler fshı düşürür.ben kür yapmak istiyorum ama yaptığım zaman kesin ve kalıcı bir düşüş oluyor mu?yani ben diyelim 1 aylık kürü uyguladım sonra akışına bıraktım ve ilaca devam ettim.fsh'ım o düştüğü haliyle kalıcak mı??

harikasın cok güzel bir olay... banada umut oldun tesekkür ederimm

canım benim başın sağolsun çok üzüldüm allah rahmet eylesin canım ben kürü yaptım 6 ay düştü sonra ara verdim yine yükseldi tekrar yaptım yine düştü bu hep böyle devam etti ama benim yaşım 41 sen daha gençsindir sen yinede umudunu hiç yitirme arkadaşım kürleri ya 3 ay sonrada baktır bir kere fsh ını düşüyormu diye baktın düşüyor devam et eğer düşmezse başka kürler yap yaşın kaç?evli değilmisin?

ben 18 yaşındayım evli değilim.gittiğim tüm doktorlar öyle konuştular ki moralim bozuk..senin yapın böyle menepoza girmişsin dediler.ancak yumurta nakliyle olurmuş ama ben kendi çocuğumun olmasını istiyorum.belki bencillik ama elimde değil işte.soğan suyu kürü yapmayı düşünüyorum.eğer kürleri bırakınca düşüosa şimdiden yapmanın bi anlamı yok ama :) yine de düşüp düşmediğini görmek için soğan suyu kürü yapcam .geçenlerde içtim ama devam edemedim tadı falan kötü geldi başka hangi kürler var bildiğiniz??

daha çok gençsin canım sen ben senin annen yaşındayım ama üzülme dr larada çok güvenme moral bozmakta üstlerşne yoktur sen daha çok gençsin fsh düşer üzücü olaylar yaşamışsın ondan yükselmiştir sakın canını sıkma ben sana kürler tari fedeceğim içersin onları hergün günde 2 defa hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı bunları hergün düzenli olarak içersen düşer fsh ın 1 fincan kaynamıl suyun içine yarım tatlı kaşığı hayıt 1 er tutam aslan pençesi ve adaçayını koyacaksın bekleyeceksin 5 dk demlensin diye eğer (hayıt tohumunu ezebilirsen biraz havanda ez ) sonra süzüp içebilirsin aç karnına içeceksin ama inşallah faydasını görürsün canım benim bildiğim kür bunlar ama netten araştırrısan görürsün başka kürlerde var

çook teşekkür ederim :) hemen denicem inş sonucu iyi olur :))

Sizi gönlümün en saf, tertemiz kısmıyla ayakta alkışlıyorum. Rabbim oğlunuzu siz bağışlasın. İyiki yaşadıklarınızı böylesine açık yüreklilikle bizlerle paylaştınız.....
Beni etkileyen, her zaman aklımın bi köşesinde olacak yazınız....Rabbim bizlere de bu mutluluğu nasip etsin....

işallah Allahım seni de beni de çocuk isteyen herkesi de tez zamanda hayırlı bir evlatla sevindirir,
senin hikayen nasıl, sorun ne ve ne yapıyorsun bunun için, paylaştıkça belki bu sorunu aşabiliriz...
uyguladığın kürlerin ayrıntısını yazabileceğini söylemişsin, hayıt tohumunu nasıl kullanıyorsun, ne kadar miktarı nekadar bir suda kaynatıyorsun, su kaynadıktan sonra mı hayıt tohumunu içine atıyorsun ve ne kadar süre kaynatıyorsun ne kadar süre demliyorsun, günde kaç defa ne aç mı tok mu ve ne kadar içiyorsun, diğer kürlerini de yazarsan çok memnun olurum, ne de olsa buradaki herkes bir şekilde kader arkadaşı

ben de 3 yıllık evliyim 1 aşılama bir tüp yaptık olmadı, eşimde spermler sayıca az, hareketlilik ve morfoloji problemi var, benim fsh 14 yumurta rezervim kısıtlı, kanım pıhtılaşıyor, şu anda dhea diye bir ilaç kullanıyorum, 2.tüp öncesi doktorum önerdi
hayırlı haberlerle, hoşçakal

Ne umutlu bir yazıydı.Paylaşım için teşekkürler.Ağlayarak okudum ya ;( Allahım sen yardım et bana ve benim gibi olan kişilere , amin.

yazıyı okuyunca kendime çok kızdım...ben laparoskopi oldum 2 ay önce.kistim yeniledi 15 gün içinde..doktor tüp bebek diyor..

umudum kırıldı...eşimin spermleri normal,benim hormonlarım normal,tüplerim açık...

beslenmeme dikkat etmeye başladım,ve soğan kürüne başlayacağım...

umut oldun bize,çok ama çok sağol...

benim ve benim gibi çocuk aşkıyla yanıp tutuşanlara bir an evvel hayırlısı ile anne olayı nasip eder inşallah RABBİM....

çok güzel bir anlatımla hepimizin yaşanmışlıklarına tercüman olmuş bir yazıydı. içindeki anlatı çok güzeldi. allahım tüm isteyen insanlara hayırlısıyla nasip etsin. evimizin ortasına bir ışık topu gibi düşsünler.

ne zamandan kalmış bir yazı beni öyle duygulandırdı öyle umut depoladım ki. teşekkür ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…