Benim Formulüm...

katniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
26
0
86
İstanbul
Uzatmayıp hemen yaptıklarımı anlatacağım, uyumadan önce sırtıstü uzanıp tüm vucudumu gevşetiyorum.Gevşemek için; önce bütün kas gruplarımı sıkıp bırakıyorum -aynı gerinmek gibi- tüm uzuvlarım sanki bana ait değilmiş gibi rahatlıyor, daha sonra gözlerimi tavana dikip bakabileceğim en geri noktaya bakmaya çalışıyorum ve yanmaya başladığında bırakıyorum.
Sonrasında vucudum iyice gevşediğinde, uykuyla uyanıklık arasındaki dilimde, bilinçaltıma mesajlar yolluyorum, içimden "elma yemeyi çok seviyorum elma beni doyuruyor" "zayıf olmayı çok seviyorum"vb. cümleler kuruyorum, çünkü bilinçaltımız olumsuz cümlelere tamamen kapalı,ve olumsuz mesaj verdiğimizde tersini yapıyor, ondan olumlu cümlelerle kendimi sağlıklı besinlere yönlendiriyorum.
Daha sonra, asla diyet psikolojisine girmeden et ve sebze ağırlıklı besleniyorum ve dilediğim kadar yiyorum, bu formulun püf noktası bolca et yemek ben etin yağsız yerlerini tost makinesinde pişirerek yiyorum (doğadaki zayıf hayvanlara dikkat edin etoburlardır)
yumurtanın beyazından dilediğim kadar sebze ve meyvelerden de dilediğim kadar yiyorum.
Daha öncesinde deli gibi sevdiğim kızarmalar ekmek ve hamur işlerini canım asla yemek istemiyor ve yiyenleri gördüğümde onlar için üzülüyorum :) Bu bilinçli olmuyor kendilinden gelişiyor, sizede tavsiye ederim bende çok işe yaradı:)

cok güzel ama ben beynime söz geciremiyorum diyete girdigim an psikolojik olarak karnım iki kat acıkıyor ve yedikce yiyesim geliyor bi çözemedim gitti bu işi bide bunu deniyeyim bakalım inş sonuc alırım

Bende çok kilolu biri değilim en fazla 2 3 kğ vermem lazım. Ama onu bile beceremiyorum. Hamur işi yemeden duramam. Poğaça börek makarna asla hayır diyemem. Bir iki dilimle gözüm doymaz. Genede helal valla benim bünyeye daha fazla kğ almıyor. Ama söylediklerinide dikkate alıcam. Paylaşımın için teşekkürler.

rica ederim:) arkadaşlar iş beyinde bitiyor inanın, bilinçaltımızı kontrol altına aldığımız an ( vucudumuzu tamamen gevşetip olumlu telkinler vererek) yeme isteği bitiyor tek önemli ayrıntı diyet fikrini ve aç kalma düşüncesini kafamızdan atmak.

cok güzel ama ben beynime söz geciremiyorum diyete girdigim an psikolojik olarak karnım iki kat acıkıyor ve yedikce yiyesim geliyor bi çözemedim gitti bu işi bide bunu deniyeyim bakalım inş sonuc alırım

sonuna kadar bende aynıyım diyet dedimmi daha çok açıkıyorum sürekli bişiler yiyesim geliyoo

kilo vermenin tek yolu yemiyceksin yemiyceksin ufff.güzel olan her şey kilo yapıo ...

canım yöntemin süpermiş kaç kilosun boyun kaç ve bu yötemle kaç kg verdin merak ettimolumunekankayizsmile

Arkdaşalar merhaba ; ben doktora gidiyorum . (Aile hekimi) . çok kilolu değilim , çokta zayıf değilim B12 vitamin eksikliğim var problemim bu ....sağlıklı beslenme kürü uyguluyorum 1 aydır ...bel ve basen bölgemde biraz yağlanma başlamış . özellikle bel bölgesi sağlık açısından çok önemli
bel bölgesinden kilo vermek isteyenlere şunu tavsiye ediyorum ..bende işe yaradı . sabah -öğle-akşam yemeğinden sonra mutlaka 1 er tane elma yiyip üzerine 3 bardak su için .... ve yeşilliği sofranızdan eksik etmeyin .. akşamları azda olsa mekik çekin ..Bunlar bana doktorumun önerisi çok faydası olacak .

Paylaşım için teşekkürler.Çok mantıklı geldi, mutlaka deneyeceğim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…