- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
Evet bizimki de yazın geliyor inşallah :)Evet bebek geleli 15 ay oldu :) sizinki de yolda heralde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bizimki de yazın geliyor inşallah :)Evet bebek geleli 15 ay oldu :) sizinki de yolda heralde?
Ayy cok heyecanli allah sag salim mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin..Evet bizimki de yazın geliyor inşallah :)
Cok tesekkur ederimm :)Güle güle oturun çok güzel ve şirin bir eviniz var.
Bi arkadaşim güney Amerika da yasiyor da onun evinin tipine benziyor. Özellikle parkeler aynı da. Aynı ülke mi acaba diye merak ettim.?Evet aslinda beyaz bir tv unitesi istiyorum bütün bir parca seklinde.
Şu anki parcalar hediye geldi o yuzden.
Insallah yakinda aliyoruz beyaz bir unite.(esimi ikna ettim:) alinca resmini ceker koyarim.
Ben uzaktayim ya kuzey amerika.
Evet bu parkeler baya eski model aslinda eski evlerde oluyor..amerika ve kanada da cok meshur bunlar :)Bi arkadaşim güney Amerika da yasiyor da onun evinin tipine benziyor. Özellikle parkeler aynı da. Aynı ülke mi acaba diye merak ettim.?
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin.. Yatak odalarini nasil renklendirebilirim? Bi oneri verirseniz cok sevinirim..bende istiyorum biseyler yapmayi ama ne yapacagimi bilemiyorum..simdiki aklim olsa yatak odami beyaz alirdim kesinlikle.. Cocuk odam da hediye geldiGenel olarak güzel, sade, beğendim.
Yatak odaları bana koyu geldi, daha ferah olabilir, renklendirilebilir.
Bir de salonda tablolar mor yerine farklı renkler olabilirdi sanki, uçuk pembe vb., fazla mor geldi.
Mutlulukla oturun.
Evet, Allahima bin sukur huzurum mutlulugum yerinde, evim de guzel olsun istiyorum tabi :)Önemli olan evin eşyaları değil evin içinde huzurun ve mutluluğun olmasıdır:)
Eviniz gayet güzel.. güle güle oturun :)
Haklisiniz biliyorum ama malesef burdakilerin hali kulturu pek yok.. bunlari teyzem kendisine turkiyeden getirmisti, tasinirken bana verdi. Ondan once dogru duzgun halım yoktu ortada. Iyi kotu bunlari sereyim dedim cocuklu ev olunca halısızda olmuyor..Merhaba, güle güle oturun.
Holdeki pembe çiçekli olan haricindeki halılarınızı bir ara değiştirin, hem uyumsuz hem çok eski moda. Odadaki eşyaların güzelliğini gölgelemiş, daha sade, belki tek renk olan halılara bakın derim.
Aynen oyle..insan huzursuzsa esya son moda olsa neye yarar. Once saglik ve huzur tabi..Huzur olsunda esya eski olsun isterse hic olmasinn insan evde huzur istiyo ( Güle güle oturun evinizde güzel yani
Evet oyle:) ama iste insan yinede memleketinden parcalar gormek istiyor evinde:). Forumda baskalarinin evine bakiyorum cok begeniyorum diyorum iste turkiyenin esyalari halilari perdeleri herseyleri guzelEvinizi çok beğendim, güle güle oturun.. Aslında ben Kuzey Amerika da ki ev stilini ve eşyalarını bizim ülkedekinden daha çok seviyorum.. Bizimkiler göze, onlarınki ise konfora önem veriyor.. tam bebeğe göre gayet sade ve düzenli olmuş eviniz :)
Cok tesekkur ederim :)güzelmiş güle güle otur cnm