Benim eşyalarım

çok hoş hepsi bu takımlarakesnlikle stor , katlamalı tül yada perde istiyorsanız japon perde kullanın modern görüşü evdede yakalayın. Alacağınız halılarıda çok büyük değil küçük boylarda seçin ki ortamda ferahlığı sağlasın. Bu arada evi umarımölçtünüz. Bu eşyalar eve gelince kocaman oluyor özellikle yemek masaları ve koltuk grubu .

Açıkçası sadece yatak odasını ölçtük o da tahmini bir ölçümdü..salonum buyuk olduğu için ölçmedim ama umarım sorun çıkmaz...perde olarak spor desenli fransız tülü ve katlamalı stor güneşlik düşünüyorum aslında

Canım bu tv ünitesi bu takımlar için değilde farklı bir oda için sanki, çünkü salon takımında sehpa var tv için.
Sen bunu oturma odası için ayrımı düşünüyorsun.
Oturma odana hangi koltuğa karar verdin ?

tatlım biz o tv sehpasını almadık sadece vitrin konsol ve masayı aldık ben ayrı bi tv ünitesi istiyorum salon takımının karşısına koyacağım.o yüzden bu güzel gibi geldi fiyatı da uygun sizce olmaz mı

Canım bu tek başına tabiiki çok şık ama, diğer salon mobilyalarının yanında ne olsa sırıtır sanki.
Ayrı bir oturma odası istiyordun bence bunu orası için düşünebilirsin.

Şİmdi dikkatli baktım her ikiside abanoz ve vanilya rengi gibi duruyor.
Fakat renk tonlarında çoook fark var.
2 fotoğrafı yan yana koyunca çok belli oluyor.
Sen yeni evli olacaksın, herşeyine özeniyorsun toplama gibi olmasın.
Aynı yerde düşüneceksen bence şık olmaz.
Salona tv koyacaksan ve kendi takımının sehpasını istemiyorsan. Duvara asabilirsin. ( Fikir sadece )

canım haklısın ama salonum uzun bir tarafı yemek odası şeklinde olacak bir tarafa koltukları koyacam...keşke benım yemek odası takımımın duvar ünitesi şeklinde olsaydı ama malesef yok bir türlü karar veremiyorum açıkçası...çünkü herşeyden çok tv ünitesi almak istemişimdir hep

Canım eğer mümkünse sende istiyorsan mobilyalarını değiştirebilirsin.
Ya da istikbalden başka bir model bakabilirsin.
Ben senin için biraz araştırdım.
Bianco yemek odasının ayrı olarak tv üniteside var.
Eğer zevkine yakınsa onuda düşünebilirsin.

cnm çok teşekkür ederim araştırman için bende bakmıştım bu takıma istikbalde ama o kadar beyaz duruyor ki bağırıyor resmen, ve fiyat olarak biraz uçuk...tv ünitesini istikbalden almak zorunda değilim ama çok fazla butçem de yok doğtaşta kdv indirimi varmış şu ara bu modelde ordan

Onu anladım peki mobilyanı tamamen değiştirme şansın yokmu ?
Madem tv ünitesi istiyordun, keşke baştan onu dikkate alarak seçim yapsaydın.
Ben tv üniteli yemek odamı Rönesans mobilyadan almıştım. Güzel modeller var.
İstanbul da olsaydın alternatif çok aslında.

Para iadesi yapmazlar belki ama, eksik başka birşeyin varsa yerine onu alabilirsin.
Portmanto-mutfak masası-oturma odası için koltuk- halı-battaniye- avize abajur vs.

yok cnm ya ben yemek odasını çok beğeniyorum başka bi yerde de bulamadım istediğim gibi beyaz ağırlıklı bi tv ünitesi araştıracam artık... istanbul a gitmeye vakit olmadı açıkçası ama oraya da bir göz atabiliriz uygun bi zamanda

Canım doğtaş ta ünite ne kadar ?
Rönesans mobilya da vandetta tv ünitesi var komple beyaz 1300,00 TL
Abanoz rengi çok riskli düz renk ünite belki daha uyumlu olabilir.

cnm fotoğraftaki 800 küsür felan

Evet fiyat uygunmuş ama illede fiyata bakma çünkü ömürlük olmasa da uzun süre kullanılıyor.
Diğer mobilyalarına uyması öncelikli tercihin şu anda o nedenle ona uygun birşeyler bakalım...
Benim dediğim buydu PC den fotoğraf çektim net değil ama sen sitedende bakabilirsin.

Son düzenleme:
Canım aynı konuyu defalarca açmışsın.
Sağlıklı olması açısından tek başlıklı devam etmelisin.
Son bulduğun ünite şık ama dediğim gibi şu anda güzel olanı değil,
mobilyana uyanı bulmaya çalışmalısın...
Bence en uygunu tek renk beyaz.
Abanoz renkleri riskli çizgi kalınlıklarını bile tutturmak zor...

pardon, yazmışın zaten yukarıda Rönesans diye. çok hoşmuş biraz büyük ama. üst rafları aynı kitaplık gibi doldur :))

pardon, yazmışın zaten yukarıda Rönesans diye. çok hoşmuş biraz büyük ama. üst rafları aynı kitaplık gibi doldur :))

Canım siyahı da var.
Ben rönesans mobilyanın çalışma şeklinden ve ürünlerinden memnun kaldım.
Çevremde kullananlardan olumlu şeyler duymuştum, bende tavsiye üzerine tanışmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…