Benim eşyalarım

çok güzler canım güle güle mutlu günlerde kullan inşallahhh özellikle yatak odanın şeklini çok beğendim

Güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Özellikle yatak odan çok hoş, en büyük avantajı her renk tekstile uyum sağlaması.
Yani sıkıldığında ufak maliyetlerle büyük değişimler yaratabilirsin...

Hoşçakal...

Teşekkürler kızlar insan düşündüğünden çok farklı şeyler alıyor alışverişe gittiğinde.umarım evime koyduğumdada güzel dururlar

Çok beğendim canım, Mutlulukla ve huzurla oturun inşallah..

üçünüde çok beğendim. renkleri çok kullanışlı. ve ferah duruyor. bugün ben de mobilyalarımı değiştirecek olsamn inan böyle alırdım. çünkü vengenin tozunu almaktan gına geldi. koltuk modelini de çook beğendim. rahat ve şık bir takım. güle güle kullanmak nasip olur inşallh.

renkler ve modeller çok güzel şimdiden hayırlı olsun düğününüzde güle güle oturun

çok beğendim güle güle kullan canım:)) bende istikbalde aynı takımları beğendim en çokda annem

benim beğendiğim prestij yatak odası...

çok güzel yaa..huzurla kullanın..

ben de bu takımdan alırım inş.

iç açıcı,hoş görünüyorlar,iyi günlerde oturun

hepsi çok hoş gözüküyorlar.
özellikle koltuk takımının rengine ve modeline bayıldım.
iyi günlerde kullanın inş.

kızlar çok çok teşekkür ederim benım aldığım takımın renkleri daha açık yan taraflar beyaz oturma kısımları ise açık kahve

benim beğendiğim prestij yatak odası...

çok güzel yaa..huzurla kullanın..

ben de bu takımdan alırım inş.

inşallah alırsın sende tatlım odan büyükse hiç düşünme içi de çok güzel sürgülüsüde varmış ama ben hep 6 kapılı istedim daha kullanışlı oluyo baza yı da beyaz deri verdiler çok güzel durdu...1.80-2.00 yatak aldık.5.100 tuttu hepsi cnm tüm takımı aldım ben

özellikle yatak odanı çok beğendim... diğerleride çok güzel
güle güle kullanman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…