• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim eşyalarım

bu topikte hengi evi açsam beyaz mobilya
ben senin yerinde olsam vitrin takımı almam yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor
birde o vitrinin içini doldurmak var
onun yerine kaliteli bir masa ve sandalye takımı ve konsol alırdım başka da birşey almazdım.

:nazar:

çok uyumlular normalde ben tek renk seviyorum bende 7 ay önce evlemdim bellonadan helena takımını aldım siyah ve çok toz topluyo pişmanım ama sizinki çok uyumlu olmuş hayırlı uğurlu olsun..önemli olan huzur :)):nazar:

ben bellona nın helena takımını her görüdüğümde hayran kalıyorum çok hoşuma gidiyo ama ben beyazını gördüm çok güzel bence canım

ben senin yerinde olsam vitrin takımı almam yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor
onun yerine kaliteli bir masa ve sandalye takımı ve konsol alırdım başka da birşey almazdım.

cnm haklı olabilirsin belki ama çeyizlik zaten kadeh takımı felan alıyorsun ne bilim çay takımın oluyo misafirlik bunların hepsini nereye koyacaksın vitrin olmazsa...zaten şimdiki vitrinler küçük eskisi gibi duvardan duvara değil...bende heryer eşya olsun istemiyorum zaten az ve öz şeyler almaya dikkat ediyorum.

benım annemin mobilyaları koyu kahve hepsi çok bıktım koyu renk eşyalardan ferah ferah açık renk olsun istedim temizliği de daha kolay diyolar bilemiyorum

ben bellona nın helena takımını her görüdüğümde hayran kalıyorum çok hoşuma gidiyo ama ben beyazını gördüm çok güzel bence canım

bana göre de helena çok siyah tatlım tabi ki zevk meselesi ama dediğim gibi koyu mobilyadan bıktığım için kendi mobilyalarımı açık olsun istedim

benım annemin mobilyaları koyu kahve hepsi çok bıktım koyu renk eşyalardan ferah ferah açık renk olsun istedim temizliği de daha kolay diyolar bilemiyorum

canım vitrin yerine mutfak dolaplarını daha fazla yaptırabilirsin
tabi bu benim fikrim

ben cok begendim iste mobilyada en sevdigim renkler bunlar cok güzel bir secim yapmissin ilk baktigimda iste benim zevkim dedim gercekten cok hos cok begendim güzel günlerde kullanirsin insallah :nazar::nazar::nazar:

Back
X