Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 122374 Eki Görüntüle 122375 Eki Görüntüle 122376
kızlar henüz düğünümüz olmadı evimiz hazır ama eşyalarıda yerleştirmedik sadece mobilyalarımı aldık fikirlerinizi merak ediyorum
çok uyumlular normalde ben tek renk seviyorum bende 7 ay önce evlemdim bellonadan helena takımını aldım siyah ve çok toz topluyo pişmanım ama sizinki çok uyumlu olmuş hayırlı uğurlu olsun..önemli olan huzur :))![]()
bu topikte hengi evi açsam beyaz mobilya
ben senin yerinde olsam vitrin takımı almam yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor
birde o vitrinin içini doldurmak var
onun yerine kaliteli bir masa ve sandalye takımı ve konsol alırdım başka da birşey almazdım.
bu topikte hengi evi açsam beyaz mobilya
ben senin yerinde olsam vitrin takımı almam yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor
birde o vitrinin içini doldurmak var
onun yerine kaliteli bir masa ve sandalye takımı ve konsol alırdım başka da birşey almazdım.
ben bellona nın helena takımını her görüdüğümde hayran kalıyorum çok hoşuma gidiyo ama ben beyazını gördüm çok güzel bence canım
çok uyumlular normalde ben tek renk seviyorum bende 7 ay önce evlemdim bellonadan helena takımını aldım siyah ve çok toz topluyo pişmanım ama sizinki çok uyumlu olmuş hayırlı uğurlu olsun..önemli olan huzur :))![]()
benım annemin mobilyaları koyu kahve hepsi çok bıktım koyu renk eşyalardan ferah ferah açık renk olsun istedim temizliği de daha kolay diyolar bilemiyorum