Gelinlik Ayakkabısı benim dusundugum gelin ayakkabisi ve cicek

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
arkadaslar bu ayakkabi ile bu cicegin biraz daha koyu tonlarini istiyorum ama ayakkabi ile rahat edemezsem gibi bir dusuncem var ilemedim fikirlerinize basvurayim dedim

ben de çok ama çok beğendim gelinliğin belli mi modeli? çiçeğin aynısını yapabilecekler mi ama konuştunmu? bu arada daha koyusuna gerek var mı bilmiyorum. resimde çok uygun görünüyor renkler

cicegin aynisini yapiyolar ama ben daha koyu istemistim ya ayakkabiyi da cok begendim ama rahat olur mu bilemedim cunku ben kucuk bi yerde yasiyorum burda bulamadim netde buldum ayakkabiyi rahat olmazsa butun gun duramam onun ustunde iste tek sorun bu:S gelinligimi begendim ama denemeye gitmedim daha eyulde gidicem ama insallah olur onunda resmini ekleyeyim

aklimda bulunsun canim ikinci model daha kabarik bi model zaten denemeye gitmedim ramazanda gidesim gelmedi hic bayramdan sonra cikcam gelinlik bakmaya

el çiçieğinin rengi gayet güzel daha koyusunu düşünme derim pastel tonları çok yakışıyor el çiçeğine. benim el çiçğim senin koyduğunel buketindeki pembe çiçeğin birebirindendi söylemeden edemicem:)
ayakkabı pek gelinlik altında görünmüyor oyüzden okonuya pek takma derim.
gelinliğinde içine ne siniyorsa o olsun. albümde güzel gösterecek olan gene sen olacaksın önce sen sonra gelinlik bence

Son düzenleme:

tesekkur ediyorum canim iste gelinlikleri bi denesem artik ona gore karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…