• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim durumumda olan var mı? hamile olmaya çalışırken kanama geçiren

anaaaamm dur kız kafam karıstı sımdı :) bende 1 ay da ıkı kez adet oldum canım.. yerlesme kanaması dıye bırsey bılmem duydunuz mu bazı hanımcıklar da bu acık kahve gıbı ıkı gun surer bazılarında acık kırmızı 2 3 gun surer hanımcıklarımız adet oldum sanırlar ama o aslında yerlesme kanamasıdır.. bazı durumlar da vardır kı gebe kalırsınız ama gebelıgınız adet kanamanızla bıter.. cunku gebelık adet gecıkmesı olmadan gebelık sayılmaz.. kımılerı kanamayla beraber aslında gebelıgının sonlandıgının farkına varmazlar.. ya bı de kızlar valla ne yalan soyleyım ben yumurtlama gunlerımde hergun ılıskıye gırdım gunde 2 3 kez kocamın yakasından dusmedım resmen.. kımılerı dıyo kı hafta da 2 gun ıdeal haftada 2 gun gıreceksem yumurtlama gunlerım kacıyo yapaısın kocalarınızın yakasına :1: yoksa bebıslerın gelecegı yok :1:

canım benim yerleşme kanaması değil bayaa adet bol bol geliyo :) o kadar sık ilişki olunca da ne bileyim sperm kalitesi düşüyo diyolar. benim gebelik mi sonlanıyo acaba

anaaaamm dur kız kafam karıstı sımdı :) bende 1 ay da ıkı kez adet oldum canım.. yerlesme kanaması dıye bırsey bılmem duydunuz mu bazı hanımcıklar da bu acık kahve gıbı ıkı gun surer bazılarında acık kırmızı 2 3 gun surer hanımcıklarımız adet oldum sanırlar ama o aslında yerlesme kanamasıdır.. bazı durumlar da vardır kı gebe kalırsınız ama gebelıgınız adet kanamanızla bıter.. cunku gebelık adet gecıkmesı olmadan gebelık sayılmaz.. kımılerı kanamayla beraber aslında gebelıgının sonlandıgının farkına varmazlar.. ya bı de kızlar valla ne yalan soyleyım ben yumurtlama gunlerımde hergun ılıskıye gırdım gunde 2 3 kez kocamın yakasından dusmedım resmen.. kımılerı dıyo kı hafta da 2 gun ıdeal haftada 2 gun gıreceksem yumurtlama gunlerım kacıyo yapaısın kocalarınızın yakasına :1: yoksa bebıslerın gelecegı yok :1:

canım benim yerleşme kanaması değil bayaa adet bol bol geliyo :) o kadar sık ilişki olunca da ne bileyim sperm kalitesi düşüyo diyolar. benim gebelik mi sonlanıyo acaba

korunmayı bırakalı 1buçuk ay oldu canım.ilk hastalığım olduğu için hemen hamile olacam moduna girdim sanırım:)

ben de geçen ay ilk öyle hissetmiştim hemen hamile kalacağım sanmıştım. çok üzülmüştüm. sonra bu ay yine hamile kalamadım. yine adetim geldi hem de erkenden.. günlerim düzenliydi bebek düşünmezken şimdi çorba oldu... bence üzülme bak hiç olmazsa anormallik yok. ben çevremde soruyorum bir kızıma 4 ay diğerine 6 ay denedik öyle oldu diyorlar. 1 yıl deneyen var. zaten doktorlar 1 yıl denemeden tedaviye kabul etmiyorlar seni

bu işler de stres çok etkili
ben de ilk iki ay sizin gibi yok şu gün yok bu gün denemeliyiz
ovulasyon testleri filan kullandım
sonra hamile kalamayınca moralim bozuldu
aman dedim bırakıyorum hesap yapmayı
3. ay hamile kaldım hic beklemiyordum bile öylesine bir bakayım demistim teste hamile cıkmıstım
hos maalesef uzun süremedi benim ki kanamalarım oldu cok 7 haftalıkken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım.
o yüzden tavsiyem kafanızda acaba hamile kalıcak mıyım bu sefer düsüncesinden kurtulup kocanızla güzel zaman gecirmenin keyfini cıkarın.
hayırlı zamanında da saglıkla gelir bebekleriniz insallah.

kızlar benim başıma iki aydır aynı şey geliyor. hamile olmaya çalışırken iki gün sonra kanamam geliyor ve adetim başlıyor. normalde zamanı olmamasına rağmen. adetlerim hep düzenliydi ta ki bebek düşünene kadar.

1 mayıstı son adetim. 12si 14ü denemiştik ve 16.sı bende kanama başlamıştı 4-5 gün sürmüştü. Normalde adetim 6gün sürer. Daha sonra doktora gitmiştim neden oldu diye olabilir diyip bana duphaston vermişti. bir kutu bitirdikten sonra 30 mayıs tekrar adet olmuştum. o normal 6 gün sürdü.

sonra biz haziranda adetimin 15.günü ve 16-17-18 bunlardan birisi yine denemeler yaptık. şimdi Dün yani 20.gün kanamam başladı. bugun hala devam ediyor. Kırmızı renk.

Neden bana böyle oluyor kızlar. Ben düzenli adet gören biriydim. bebek isteyince neden ben 2-3 gün sora kanama geçiriyorum. Doktora gittiğimde kanamam vardı ultrasonla karnımdan baktı kist yok dedi. bu ay gitmiycem doktora. yine bekliycem haziranın 28 ya da 29uydu normal adetim. bakalım olacak mıyım.

benim durumumda olan var mı? ya da benim durumuma bir anlam verebilen

bnde aynen seni yaşadıklarını yaşıyorum ve bu kanama hep yumurtlama gunune denk gelıyor yanı adetın 14 15 16. gunlerıne.doktora soledım gebelik olabilir dedi o kadar erken nasıl tanı koydu anlamadım zaten we adet oldum..şimdi bu ay yıne aynı sey ama hep ilikiden sonra oluyor ama zorlama yüzünden yazmıs bı arkadas yumurtlama dönemınden oncede kanama olur zorlama olsa we gercekten bnm eşim ub konuda cok hassas..dikkat edıyoruz cok..ama butun duzenım alt ust oldu..hep bı kanama halı )):

arkadaşlar size bişey danışıcam.benim arkadaşım adeti 10 gün gecikince kandan gebelik testi yaptırdı.değeri 43.7 çıktı ve doktor 2 haftalık hamilesin dedi.ultrasondan bakıldı ancak doktor küçük olduğu için kese falan göremiyorum dedi.aradan 1 hafta geçti arkadaşım kanama geçiriyorum dedi ve gittik tekrar kan tahlili yapıldı ve değerin 35e düştüğünü gördük.doktor 2 gün sonra tekrar gelin dedi.2 gün sonraki tahlilkde değer 4 e düştü.buna bağlı olarak doktor düşük yapmışsın dedi.şimdi sizce düşük ağrısız sancısız normal bir adet dönemi gibi geçirilebilir mi?arkadaşım çok üzgün ve bu arada daha ilk hamileliği.cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar..

zaten on un gecen surede bhc sonucu çok az bnmde ole oldu 170 çokmıştı gun gectıkce gerıledı we bebek kendılıgınden dustu buna kımyasal gebelık dıyor doktorlar sadece adetsüresi uzuyor bıraz kahwerengı akıntı gelıyor uzun süre

bu işler de stres çok etkili
ben de ilk iki ay sizin gibi yok şu gün yok bu gün denemeliyiz
ovulasyon testleri filan kullandım
sonra hamile kalamayınca moralim bozuldu
aman dedim bırakıyorum hesap yapmayı
3. ay hamile kaldım hic beklemiyordum bile öylesine bir bakayım demistim teste hamile cıkmıstım
hos maalesef uzun süremedi benim ki kanamalarım oldu cok 7 haftalıkken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım.
o yüzden tavsiyem kafanızda acaba hamile kalıcak mıyım bu sefer düsüncesinden kurtulup kocanızla güzel zaman gecirmenin keyfini cıkarın.
hayırlı zamanında da saglıkla gelir bebekleriniz insallah.

ay bitanem çok geçmiş olsn.Çok haklısın aslında.

Bende 1 ayda ike dafe adet oluyordum yeni evliyken 3-4 defa oldu bu bende. Adetlerim düzenli sayılır.ama benm şimdiki sıkıntım geçen ay soğan kürü ve rahim filmi çektirdim. Ve tam 52 gün sonra ilaçlarla adet oldum:((( adetim tam 10 gün sürdü tam bitti temizlendim derken 4 gün sonra tekrar kanamam başladı. 2 gündür kanamam var şuan 2. Gün dahada yoğunlaştı. Başta simsiyah gelen kan şimdide kıpkırmızı geliyor ve dahada yoğun allah aşkına ben ne yapim şimdi? Dr.kist yok dedi. Iyide bu ne şimdi :44::44::44::44::44::44::44: Tam 1,5 yıldır deniyorum.2 ay önce çift çizgi gördüm ama oda 15 gün sonra kanamam oldu:((( çok üzülüyorum çokkkk....

Bende 1 ayda ike dafe adet oluyordum yeni evliyken 3-4 defa oldu bu bende. Adetlerim düzenli sayılır.ama benm şimdiki sıkıntım geçen ay soğan kürü ve rahim filmi çektirdim. Ve tam 52 gün sonra ilaçlarla adet oldum:((( adetim tam 10 gün sürdü tam bitti temizlendim derken 4 gün sonra tekrar kanamam başladı. 2 gündür kanamam var şuan 2. Gün dahada yoğunlaştı. Başta simsiyah gelen kan şimdide kıpkırmızı geliyor ve dahada yoğun allah aşkına ben ne yapim şimdi? Dr.kist yok dedi. Iyide bu ne şimdi :44::44::44::44::44::44::44: Tam 1,5 yıldır deniyorum.2 ay önce çift çizgi gördüm ama oda 15 gün sonra kanamam oldu:((( çok üzülüyorum çokkkk....

canım ya bence ilaç kullanma kendi düzene girsin. benim de düzenliydi taa ki bebek düşünene kadar. ilk kanamada doktora gittim duphaston verdi. dengemi bozdu sanki. bu ay yine denemelerden sonra adetim erken geldi. bugun son günlerimdeyim. normalde 28 haziranda olacaktım. inşallah 28 haziranda tekrar adet olmam. bu ay doktora sadece Dahiliyeye gidip Troid vs kan testi yaptırıcam değerlerimi merak ediyorum. kadın doğuma bu ay gitmeyeceğim. stres yapmadan bekleyeceğim.

bnde aynen seni yaşadıklarını yaşıyorum ve bu kanama hep yumurtlama gunune denk gelıyor yanı adetın 14 15 16. gunlerıne.doktora soledım gebelik olabilir dedi o kadar erken nasıl tanı koydu anlamadım zaten we adet oldum..şimdi bu ay yıne aynı sey ama hep ilikiden sonra oluyor ama zorlama yüzünden yazmıs bı arkadas yumurtlama dönemınden oncede kanama olur zorlama olsa we gercekten bnm eşim ub konuda cok hassas..dikkat edıyoruz cok..ama butun duzenım alt ust oldu..hep bı kanama halı )):

aynen canım benim de öyle. peki senin yumurtlama günündeki kanamandan sonra normal adet tarihinde yine kanaman geliyor mu?

doktora ilk ay gittiğimde bana da öyle dedi kan testi ile baktı gebelik çıkmadı tabiki sonra duphaston verdi gönderdi. özel hastaneye gitmiştim bir de :s

bu ay benim yumurtlama gününden biraz daha sonra oldu kanama yani adete 8-9 gün kala. bakalım bugun son gün. 28inde de tekrar adet olursam vay halime :(( senin kaç aydır böyle durumun

aynen canım benim de öyle. peki senin yumurtlama günündeki kanamandan sonra normal adet tarihinde yine kanaman geliyor mu?

doktora ilk ay gittiğimde bana da öyle dedi kan testi ile baktı gebelik çıkmadı tabiki sonra duphaston verdi gönderdi. özel hastaneye gitmiştim bir de :s

bu ay benim yumurtlama gününden biraz daha sonra oldu kanama yani adete 8-9 gün kala. bakalım bugun son gün. 28inde de tekrar adet olursam vay halime :(( senin kaç aydır böyle durumun

ben mart ayında erken düşük yaşadım 1 ay kanama dewam düşük sebebi ile nisanda normal adet oldum ama mayıs ayında tam yumurtlama gunumde kanama basladı..test yaptım o zaman da kan degerım yıne yuksek cıktı we yıne düşük oldu ): bu ay yıne aynı sekılde umarım bu ay tutunur warsa bebegımm..bnm adet gunu kanama aynı sekılde oluyor ama sancılı oluyor doktora gıttım yıne ılaç wermedı ilaç için erken dedi dengenı bozmayalım dedi çok iyi bi doktor..ama kanda pıhtılaşma sorunu olabılır dedı tatılde o testleri yaptırcam..bnce de kanama bu yuzden oluyo

ben mart ayında erken düşük yaşadım 1 ay kanama dewam düşük sebebi ile nisanda normal adet oldum ama mayıs ayında tam yumurtlama gunumde kanama basladı..test yaptım o zaman da kan degerım yıne yuksek cıktı we yıne düşük oldu ): bu ay yıne aynı sekılde umarım bu ay tutunur warsa bebegımm..bnm adet gunu kanama aynı sekılde oluyor ama sancılı oluyor doktora gıttım yıne ılaç wermedı ilaç için erken dedi dengenı bozmayalım dedi çok iyi bi doktor..ama kanda pıhtılaşma sorunu olabılır dedı tatılde o testleri yaptırcam..bnce de kanama bu yuzden oluyo

kan değerinin bir yüksek bir düşük çıkması çok ilginç. yani tutacak sonra tutunamıyor mu? ilaç vermemesi çok iyi olmuş. ben içtim de ne oldu. adetlerim bozuldu. bi yaptır bakalım o testi inşallah en kısa zamanda çözülür canım.

ilk bebeğin olacak inşallah değil mi

Arkadaşlar benimde adetim 15 gün gecikmişti doktora gittim.doktor yumurtlama donemınde olduğumu bu günleri iyi değerlendirmem gerektiğini 1 hafta boyunca gun aşırı ilişkiye gırmem gerektiğini soyledi.10-15 gun sonra adet olacaksın dedi.ama ben 4 gün sonra adet oldum.kafam çok karışık neden boyle oldu.yardımcı olursanız sevinirim.

canım sen de öğretmenmişsin ne güzel:3:

ewet ilk bebegım olcakk..İnşAllah bu ay sorun yaşamam artık çok yoruldum sürekli çift çizgi görüp hayal kırıklıgı yasıyorum..bnde öğretmenım anaokulu öğretmenıııı (: senınde mı ılk bebek olacak

Arkadaşlar benimde adetim 15 gün gecikmişti doktora gittim.doktor yumurtlama donemınde olduğumu bu günleri iyi değerlendirmem gerektiğini 1 hafta boyunca gun aşırı ilişkiye gırmem gerektiğini soyledi.10-15 gun sonra adet olacaksın dedi.ama ben 4 gün sonra adet oldum.kafam çok karışık neden boyle oldu.yardımcı olursanız sevinirim.

hiç hastalanmadan tekrar nasıl yumurtlama dönemine gectın canmm anlamadm cok ilginç gercekten

Back