- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
saolun arkadaslar ya vallahi sizin bu güzel dilekleriniz beni cok mutlu ediyo,allah razi olsun hepinizdena.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 23 yasındayım ve polikistikover hastasıyım.aylar gectikce daha kötü hale gelir oldu.cok düzensiz adetlerim ve topu topu iki gün sürüyor eskiden 6 gün sürerdi.kanamam da iki pet olmuyor bile.gün gün kötülesiyor.kistlerim var bisürü.dr um cocuk sorunu yasayacagımı söyledi.evlenmeyi de dusunmuyorum.ilac da alamıyorum gögsümden kist aldırdım yıllar oluyor.suan agrılarım var.meme de sorun cıkaracagı icin ilac konusunda sanssızım.bunların dısında cocuklugumdan beri cektigim bi kabızlık var ki hic tedavi olmuyor.denemedigim sey kalmadı.1ay cıkmasam cıkmıyorum tuvalete.hic ilac takviyesiz olmuyor.bu hastalık baska baska sıkıntılar yaratıyor.cok duzgun yasarım sporumu yaparım ama surekli kılo alıyorum pokikistikover ve kabızlık yuzunden.kilo kadın hastalıgını daha da tetikliyor.yani bi yer digerine zarar veriyor.hastaneye gitmedigim ay yok.cok sıkıntı yasıyorum baska baska hastalıklardan ama yapacak bisey yok.ALLAH yardımcımız olsun.
canim ya sende alternatif tibbi bir denesen belki sanada faydasi olur bende ilk adet oldugumdan beri duzensiz ilac almadan adet olamiyorum dr lar bana bole bisey solemediler lakin yumurtalarim buyuyemiyormus kis olarak kaliyormus sanirim buda pko hastaligi demek sende adet gununde basla adacayi icmeye ve 11. gunu birak birde ek olarak hayit tohumunu kullan vucuddaki eksik hormonlari duzenliyormus ama en 3 ay kullanmalisin bir denesene bitkiden zarar gelmez bak ben bunlari kullandim ilk defa yumurtlamisim ve onun akintisi geldi sende dene bence rabbim tez zamanda sifa versin sana canim insallah pespese cocuklarin olur dr lar heseyi diyor tibbin imkansiz kaldigi yerler her zaman olabilir ama Allah birseye ol derse o sey hemen oluverir unutma bu dediklerimi dene olurmu moralini hic bozma Allah buyuk
arkadaslar 15 yasindan itibaren adetim bitti, su an 25 yasindayim ozamandan buyana hormon haplari ile adet görüyorum ve 3 senelik evliyim simdi cocuk istiyorum dr lar yumurtalik hücrelerimin olmadigini söylüyolar yanii bir nevi erken menopoz diyolar cok korkuyorum ya hic bir zaman cocugum olmazsa ,ki dr lar da ümitsiz. acaba cevrenizde benim gibi olan varmi.bu gün yeni bir dr da randevum var dua edin nolur benim icin insallah hayirli haberlerle dönerim
canım pko teşhisi varmı..doktorlar böyle birşey dedimi?
soğankürünü denedinmi doğal yollardan yumurtalık üretimini sağlıyor.
Bence dene canım erken menopoza karşıda çok etkili benimde kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var yılda 3-4 kez adet görüyorum.
bu küre başladım henüz 15 gün olmadı ama akıntılarım başladı bile
İbrahim Saraçoğlunun sitesini incele istersen orda daha ayrıntılı yazıyor.
Ama kullanıp sonuç alamayan yok gibi birşey
Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Çocuk konusunda kesin bir bilgim yok ama adet görme konusunda bu kürü kullananların yorumları çok iyi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tip/224875-sogan-kuru-allah-bir-mucizesi.html bu sitede konusu var a.s.