• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumum cok vahim bilgisi olanlar ltfe yardim edin

evet canim türkiyede yasakmis,kibrista yapiliyo.almanyada da yasak ispanyada yapiliyo.ama zaten düsünmyorum pek yumurta olayini ...fisfisfis

canim ya sende alternatif tibbi bir denesen belki sanada faydasi olur bende ilk adet oldugumdan beri duzensiz ilac almadan adet olamiyorum dr lar bana bole bisey solemediler lakin yumurtalarim buyuyemiyormus kis olarak kaliyormus sanirim buda pko hastaligi demek sende adet gununde basla adacayi icmeye ve 11. gunu birak birde ek olarak hayit tohumunu kullan vucuddaki eksik hormonlari duzenliyormus ama en 3 ay kullanmalisin bir denesene bitkiden zarar gelmez bak ben bunlari kullandim ilk defa yumurtlamisim ve onun akintisi geldi sende dene bence rabbim tez zamanda sifa versin sana canim insallah pespese cocuklarin olur dr lar heseyi diyor tibbin imkansiz kaldigi yerler her zaman olabilir ama Allah birseye ol derse o sey hemen oluverir unutma bu dediklerimi dene olurmu moralini hic bozma Allah buyuk

ben 23 yasındayım ve polikistikover hastasıyım.aylar gectikce daha kötü hale gelir oldu.cok düzensiz adetlerim ve topu topu iki gün sürüyor eskiden 6 gün sürerdi.kanamam da iki pet olmuyor bile.gün gün kötülesiyor.kistlerim var bisürü.dr um cocuk sorunu yasayacagımı söyledi.evlenmeyi de dusunmuyorum.ilac da alamıyorum gögsümden kist aldırdım yıllar oluyor.suan agrılarım var.meme de sorun cıkaracagı icin ilac konusunda sanssızım.bunların dısında cocuklugumdan beri cektigim bi kabızlık var ki hic tedavi olmuyor.denemedigim sey kalmadı.1ay cıkmasam cıkmıyorum tuvalete.hic ilac takviyesiz olmuyor.bu hastalık baska baska sıkıntılar yaratıyor.cok duzgun yasarım sporumu yaparım ama surekli kılo alıyorum pokikistikover ve kabızlık yuzunden.kilo kadın hastalıgını daha da tetikliyor.yani bi yer digerine zarar veriyor.hastaneye gitmedigim ay yok.cok sıkıntı yasıyorum baska baska hastalıklardan ama yapacak bisey yok.ALLAH yardımcımız olsun.

canim bak yukarida huzune yazdigim seyi mutlaka kullan tamammi ayni benim sikayetlerim kabizlik :( nefret diyorum ya kuru kayii ye her zaman bak oluyormu hayit thumu adacayi deneyin bunlari kizlar bunlardan zarar gelmez adama ben cok memnun kaldim gercekten siddetle oneriyorum

canim ya sende alternatif tibbi bir denesen belki sanada faydasi olur bende ilk adet oldugumdan beri duzensiz ilac almadan adet olamiyorum dr lar bana bole bisey solemediler lakin yumurtalarim buyuyemiyormus kis olarak kaliyormus sanirim buda pko hastaligi demek sende adet gununde basla adacayi icmeye ve 11. gunu birak birde ek olarak hayit tohumunu kullan vucuddaki eksik hormonlari duzenliyormus ama en 3 ay kullanmalisin bir denesene bitkiden zarar gelmez bak ben bunlari kullandim ilk defa yumurtlamisim ve onun akintisi geldi sende dene bence rabbim tez zamanda sifa versin sana canim insallah pespese cocuklarin olur dr lar heseyi diyor tibbin imkansiz kaldigi yerler her zaman olabilir ama Allah birseye ol derse o sey hemen oluverir unutma bu dediklerimi dene olurmu moralini hic bozma Allah buyuk

canim cok saol,denemek isterim ama burda ( almanyada) nerde bulcam ben hayit otunu:uhm: ama ilgilenecegim bu konuyal cok saol canim...bende de iki gündür akinti var ve alt karin kismimda sanci var batma var hapsururken öksürürkende aciyo...korkuyorum kist felan olabilirmi acaba diye:uhm:

Istersen Dr Git Canim Icinde Kalmasin Olabilir En Azinda Ilac Verirler Kist Icin Bak Hayit Tohumu Orda Dogal Seyler Satan Yada Bitkisel Seyler Satan Yerlerde Olabilir Ben Amerikadayim Ben Buldum Sana Ingilizce Adini Yazayim Sende Bulabilirsin Sana Yazicam O Ismi Sanirim O Tip Dilindeki Ismi Heryerde Ayni Yani Biliyorsun Tip Dili Dunyanin Heryerindeaynidir Kolayca Bulursun Internetten Arastir Kapsulu Bile Var Vitex Yaziyor Ustunde Ama Vitex Agnuc Cactus Adi Kolay Bulabilirsin Cunku Almanyada Bunu Arastiip Hamileykende Kullanilabilir Demisler Yani Mutlaka Olmasi Lazim Rabbimtez Zamanda Sifa Versin Canim Birde Ben Corek Otu Susam Bal Karisimi Yiyorum Hergun Bir Kasik Ve Sidetle Oneriyorum

Arkadaşım yazdıklarını okudum, malesef bazı bayanlar erken menepoza girebiliyor.Hepimizin başına gelebilir.Fakat alternatif tıbbın pek işe yarayacağını sanmıyorum arkadaşım, burdaki arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışıyor olabilir ama alternatif tıp belkide paranı, ümitlerini ve zamanını boşa harcamana sebep olabilir.Kırıcı olduysam özür dilerim...

Bu arada ben yumurta nakline olumlu bakıyorum,bence düşünmelisin, sonuçta herkez anne olmayı hakeder, Bunun günah olduğuna ben inanmıyorum, bir bebeği karnında taşıyıp onu sevgiyle büyütmenin nesi günah olabilir ki? Deniliyor ki, ya çocuk ilerde donör annenin diğer çocuğuyla evlenirse bu günah olmaz mı ... Bu binde bir bir ihtimal hatta belkide 100.000 de bir...ona bakarsanız bu evlatlık verilen kardeşler içinde geçerli bir durum.İki kardeş bebekken evlatlık verilse iki aile birbirini hiç tanımıyor olacak, yani o zaman evlatlık bebek almak da günah olurdu bu mantığa göre...İnsan karnında büyüttüğü bebeğini, her hareketini hissettiği bebeğinin nasıl olur da başkasının olarak görür ve sevemez?Bence yumurta naklini düşünmelisin arkadaşım, o senin bebeğin olur sen doğurur sen büyütürsün...Gene de karar senin elbette...

arkadaslar 15 yasindan itibaren adetim bitti, su an 25 yasindayim ozamandan buyana hormon haplari ile adet görüyorum ve 3 senelik evliyim simdi cocuk istiyorum dr lar yumurtalik hücrelerimin olmadigini söylüyolar yanii bir nevi erken menopoz diyolar cok korkuyorum ya hic bir zaman cocugum olmazsa ,ki dr lar da ümitsiz. acaba cevrenizde benim gibi olan varmi.bu gün yeni bir dr da randevum var dua edin nolur benim icin insallah hayirli haberlerle dönerim

canım pko teşhisi varmı..doktorlar böyle birşey dedimi?

ben mesela ilacsiz adetlenemiyorum dr ilaci veriyor ilac icerken hersey cok guzel ama bitince tekrar ayni bende bir zaman dusunmuyordum ayrica bu seyleri bir dene sonucta ilacla tedavi bazen hicbir degisiklik yapmiyor bak sitede arastir hayit tohumu ve adacayi diye yaz ve arattir corek otu hakkinda ben yumurtalarin gelistirdigini duydum susamda buna keza ayni islevi gormeye yardimci oluyor yani yumurtalarim icin yiyorum suam ve corek otunuzira corek otu hakkinda peygamber efendimz

Hz. Peygamber (s.a.v) “Size çörek otunu tavsiye ediyorum. Çünkü onda ölüm hariç her derdin devası bulunmaktadır” buyururken nasıl uyandırmaz ki! Gerçekten laboratuar araştırmaları, çörek otunun bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve buna bağlı olarak vücudu tahrip eden mikroplara ve virüslere karşı gücünü, ayrıca kansere karşı direncini artırdığını ortaya koymuştur. Bugün Amerika’nın en büyük enstitüsünde Dr. Ahmed el-Kâdî ve Dr. Üsame Kandil ileri safhadaki kanser ve aids hastalarına bala katılmış çörek otu vermektedirler.

bu dediklerimi mutlaka bir dene canim sitede bir cok arkadasimiza iyi geldi bunlar arti bende turkiyede saglikci idim sana koca kari isi deyipte atmamnini siddetle oneriyorum istersen butun ilaclari drlari dene ayrica fiyatlari cok guzel iyi gelmesse hicbirseyden umidin kalmassa bu alternatif tibbi dusun bence dualarim senin ve benim gibi rahatsiz hatta daha cok olan kardeslerim icin

canım dualarım senınle .inşallah doktordan sevınebıleceğin haberler alırsın.çocuğun olup olmayacağını allah bılır.onun için allaha duaaaaaaaaaaaa et .kendını fazla strese sokma.

öncelikle geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez ben 12 sene sonra dunya gelmısım ve benden sonra 2 tane daha kardeşim olmuş.Umarım ıkız ıkız cocukların olur.ısırgan çayı adeti düzenliyor.Geçen ay adet olmadım doktora gıttım adet soturecek ılac verdı onla adet oldum.dAHA sonra dotor bana adet duzenleyıcı ılaç verdi ama ben ilacı almadım kullanmakta tereddut ettım ısırgan suyu ıctım ve zamanında adet oldum darısı sana hakkımızda hayırlısı.

Bence dene canım erken menopoza karşıda çok etkili benimde kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var yılda 3-4 kez adet görüyorum.
bu küre başladım henüz 15 gün olmadı ama akıntılarım başladı bile
İbrahim Saraçoğlunun sitesini incele istersen orda daha ayrıntılı yazıyor.
Ama kullanıp sonuç alamayan yok gibi birşey

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Çocuk konusunda kesin bir bilgim yok ama adet görme konusunda bu kürü kullananların yorumları çok iyi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tip/224875-sogan-kuru-allah-bir-mucizesi.html bu sitede konusu var a.s.

Bence dene canım erken menopoza karşıda çok etkili benimde kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var yılda 3-4 kez adet görüyorum.
bu küre başladım henüz 15 gün olmadı ama akıntılarım başladı bile
İbrahim Saraçoğlunun sitesini incele istersen orda daha ayrıntılı yazıyor.
Ama kullanıp sonuç alamayan yok gibi birşey

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Çocuk konusunda kesin bir bilgim yok ama adet görme konusunda bu kürü kullananların yorumları çok iyi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tip/224875-sogan-kuru-allah-bir-mucizesi.html bu sitede konusu var a.s.

cok saol canim inceliyeyim ben bu konuyua.s.

Back
X