Benim dünyam(resimli)

dekorasyon firması heralde delikafadulden ebnde dekorasyon firmasından göçtüm aynı firma içersinde yer değiştirdim inşaat delikafadulden bizim bundan önceki iş yeride böyle dekoreydi hele örnek villaları koysam delikafadulden

üzerime alındım ama bana mı söyledin bilmiyorum canım dekorasyon fırması degıl-tatlicadiarzu- klinik :)kaydirigubbakcemile3

pisişik canım güzellik uzmanının yanında mısın yoksa?yadaaa dişçi olabilir son tahminim dee jinekolog?genelde jinekologların çalışma alanları özel muayenehaneleri böyle temiz oluyoryerimseniben

pisişik canım güzellik uzmanının yanında mısın yoksa?yadaaa dişçi olabilir son tahminim dee jinekolog?genelde jinekologların çalışma alanları özel muayenehaneleri böyle temiz oluyoryerimseniben

yaklaştın canım söyliydelikafaduldenim mi ? kulak burun boğaz :dance:

doğrusunu söylemek gerekirse bende ev sandım cahilliğimi mazur görün..bu kadar süper dekore edilmiş işyeri ilk defa gördüm..çok temiz ve ve çok düzenli:lepi::uhm:

yok canlarım burası normalde bır apartman daıresı ama muayenehane olrak kullanıldığı için sadece bekleme odasını çekip koydum diğer odalrı koymadım ondan bıraz eve benzıyo galıba:jeyyar:

yok anam ben koymam işyerimin resmini.

valla psisik bizimki de apartman dairesi ama nerde bu lüks, bu şıklık.

hele benim masam zaten evlere şenlik, çıpıt çarşısı gibikaydirigubbakcemile2

ben bankada calisiyorum aslinda güzel bi bina ama benim tek bi masam var tabi odam yok

neyse simdi tatildeyim ise baslinca bende cekip koycam kaydirigubbakcemile3

bence bu topici bu bölüme sabitlesinler... güzel konu...
bende işyerimi çekip koyucam müsait bi zamanda...

PİSİSK TEN İNCİLER YAPTIM arkadaslar aksesuar konusunda size yardımcı olsun dıye :)
bunlarda yenileri

...........................................................................

Son düzenleme:
ayy kızlar bende masamı bulunduğum ofisi eklmek ısterdım buraya ama kazayla bırı görür bızımkılerden o yuzden koyamayacagım.bizim patron bu konuda çok titizzdir.
acaiip kızarr.üzgünümmmm:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…