Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk yorum olumsuz olacak belki ama ben beğenmedim.Kalıcı dövme için çocuksu birşey olmuş bence ileride sıkılırsanız sildirmek zor olur.İnşallah sıkılmazsınız.
Dövme aslında karakterimle alakalı , her zaman çocuksuydum hala öyle olacağım yorumlar için teşekkürler :) bende biraz küçük istemiştim ama dövmeci arkadaşım böyle daha güzel duracağını söyledi . D ve T annem ve babamın baş harfi :)
Dövme aslında karakterimle alakalı , her zaman çocuksuydum hala öyle olacağım yorumlar için teşekkürler :) bende biraz küçük istemiştim ama dövmeci arkadaşım böyle daha güzel duracağını söyledi . D ve T annem ve babamın baş harfi :)
dövme deyince benim gözüm biraz işçilik arıyor.bu kurşun kalemle çizilmiş gibi geldi bana. ama siz beğenmişsiniz tabiki önemli olan o.güle güle kullanın:)