• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim doğum hikayem:) çok ama çok güzeldi...

zeynep_67

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.076
1.228
333
9.9.2008 sabah 9 da aldım oğlumu kucağıma...O kadar güzel bir duygu ki Allah herkese nasip etsin...Hikayeme gelince 8.9.2008 NST için hastaneye gittiğimde oğlumun kalp atışları zayıf çıkmıştı doktorumda renkli doppler çektirmemi istedi... çektirdiğimde doğum tarihi olarak 23 eylülü vermişlerdi ben oldukça rahatlamıştım herşey normaldi..Ogün her zamankinden daha fazla yürüdüm eve döndüğümde bacaklarım ağrıyordu ama çok hafif bir ağrı yoldan dolayı olduğunu sandım... Gece Karın ağrılarım başladı ama hafif ben hep yorgunluğuma verdim sahura kalktığımda ağrılar devam ediyordu ama ben hiç önemsemedim. En sonunda sabah 7 gibi ağrılarım belime bacaklarıma ve karnıma vurdu.Bende Anneme HAstaneye gidip baktıralım dedim çantamızı alıp 7:30 da hastaneye gittik 7:50 doğumhaneye girdim ebenin ilk muayenesinde açılmam 4 cm di.beni Nst ye bağladılar sonra doktor geldi muayne etti ve açılmam ilerlemişti suyumu doktor patlattı ama hiç canım yanmadı. aradan yarım saat geçmişti ebe tekrar muayne etti ve açılmam tamdı artık bebğin geliyor ıkınmalısın dedei. O an gerçekten çok heyecan verici bir şeydi az sonra büyük bir mucizeye tanık olacaktım.O esnada doktorum geldi bana destek olmak için nasıl ıkınmam gerektiğini anlattı ve beni doğumhaneye aldılar. Doktorum tutunmama gereken yeri gösterdi ve çok büyük cesaret verdi o an insan sadece bebeğini düşünüyor. Ağrı geldiğinde 2 kez ıkınarak oğlumun başının çıkışını hissederek dünyaya merhaba dedi minik oğlum....Başı çıktığında ebe oğlumu rahat görebileceğim yüksekliğe kaldırdı o kadar uzundu ki Allah'ın hikmeti dedim o an müthiş bir duyguydu. Tek kelime ile harika...Oğlumun nefes borusunu temizleyip giydirip tam karşıma yatırdılar o kadar tatlıydı ki o ana oğluma aşık oldum tabi çok gür sesi vardı:)sonra bana dikiş attılar acı hissetmedim ama dikiş kısmında ürktüm...4-5 tane çok değil Allah'tan dikişlerim oldukça geç iyileşti o da hastane ihmali diyelim vermeleri gereken antibiyotiği yazmamışlar bana ama şu an herşey geride kaldı...doğumhanenin kapısından oğlumu kucağıma
alıp çıkınca dünyalar benim oldu....Allah'ın bu mucizesine tanık olduğum için binlerce şükür ediyorum hergün...Normal doğumdan korkan arkadaşlar normal doğum yapmak harika bir duygu,herkese tavsiye ederim...Allah herkese anne olmayı nasip etsin...

rabbim analı babalı büyütsün canım.
normal isteyenler inş normal yapar (tabi bende :)
oğlunun sünnetini,okula gittiğini,evlendiğini görmek nasip olsun inşa.s.

amin canım cümlemizin evladını....inş herkes dilediği gibi kolay doğumlar yapar...

:ecrin_bebek:ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin,darısı bebek özlemi çeken herkese olsun:ecrin_bebek:

allah analı babalı büyütsün canımm normal doğum bende ypmak istiyorum inşallah
darısı başımıza

Allah bağışlasın canım..
Rabbim bebişinle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömür nasip etsin..
herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin Allah..
olmayanlara da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah..

Allah bağışlasın bebişini canım... Ne kadar güzel bir doğum! Ben de normal doğum yapmayı çok isterdim,ama özel nedenlerden yapamadım.Hayırlısı artık...

Allah razı olsun arkadaşlar inşaallah Rabbim herkese bukadar kolay doğumlar nasip eder...

Allah bagıslasın analı babalı buyutsun cok guzel bır dogum olmus.. bız yaptık kurtulduk yavrularımız kucagımızda artık Allah gerıde kalan herkese de nasıp etsın bu guzel duyguları ınsallah...
tebrık ederım canım..

allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın, ileride büyüdüğünü koşuşturduğunu evlendiğini de görürsünüz inşallah. ben de normal doğum istemiştim ama kısmet değilmiş. sezeryandan nefret ettim, çok berbat bişeydi bana göre, ama böylesi hayırlıymış, benim için çok kötüydü ama bebişim için gerekliydi, bunlar da geldi geçti çok şükür, güzel günlerde büyütün inşallah

çok sevindim allah bağışlasın...ben hamile kalamıyorum bu ay hastalanmadım gecikti biraz belki hamileyimdir diye düşünüyorum rüyalarıma bile giriyo artık hamile olmak isteyişim benim için dua edin ne olur

canım biz de tedavi gördük, 8 yıllık evliyim, biçok arkadaşım 2. hatta 3. bebeklerini kucaklarına alırken ben daha ilk bebeğimi kucakladım, ne hissettiğini iyi anlıyorum, ama çok şükür bu günlere, kısmetinde varsa oluyo herşey, gönlünü ferah tut, hamile kalamamak psikolojiyle de alakalı bir durum çünkü, sen ne kadar rahat olursan bebişin de sana o kadar yakın olur, inşallah senin de bebişini kucaklayacağın günlerin yakındıra.s.

Back